Quote (Ghostmasterq @ Sat, 21 Feb 2009, 23:30)
Fb/es soso-nál Telekinesis-t miért kell maxolni?
Hogy ad a Es-hez?
http://www.battle.net/diablo2exp/skills/sorceress-lightning.shtml#energyshieldEach point in Telekinesis makes Energy Shield's damage absorption more effective. By default, for each point of damage absorbed by Energy Shield, 2 mana points are deducted - a 200% ratio. Each hard skill point in Telekinesis makes Energy Shield 6.25% more effective. For example, with 8 points in Telekinesis, 1.5 mana points are deducted for each point of damage absorbed - a 150% ratio. With 16 points in Telekinesis, one point of damage absorbed equals one point of mana loss - a 100% ratio.
alapból 2-szerese vonódik le a manádból annak az értéknek, mint amennyivel az életed csökkenne. Minden Tk-ra tett pont ezt az értéket csökkenti 6.25%-kal. Egy pont tk: 194,75%mana, 20pont tk-val meg már csak az eredeti sebzés 75%-a megy manába --> eredeti sebzés alatt persze azt értem amit az es enged. 20pont tk +75% damage taken goes to manával es már konkrétan damage reduction lesz manaszívás nélkül, 75%+dmg to manaával meg már tölti a manát

Quote (Anarkin @ Sat, 21 Feb 2009, 23:32)
Az csökkenti azt az arány, hogy mennyit von le a manából.
1 dmg-re elején még több mint 1-et utána meg már kevesebbet. Sose volt ilyenem úgyhogy számszerűen nem tudom.
This post was edited by Szerintem on Feb 21 2009 04:40pm