Quote (Inakwo @ Apr 21 2011 07:28pm)
ott volt pl amikor kiemeltem a barca gyenge pontjait mint pl kapus poszt, a két szélső hétvéd(bár itt azért nem mondanám hogy gyengék de nem is világ klasszisok) és még masceranorol nem is beszéltem...
erre te egyből megmagyaráztad (most nincs kedvem megkeresni ezt a párbeszédet)
egyébként én nem akartalak flamelni
Én sem téged, csak nem szeretem, hogy én tisztelem és meghallgatom a véleményed, és próbálok rédemben reagálni rá,a ztán azt kapom vissza, hogy zenormódra pofázok össze-vissza.
Bocs, de említesz 2 gyengepontot, én nem értek egyet, mit kéne tennem, ne magyarázzam meg?:D De ha már itt vagyunk...
Amig Abidal egézséges volt, világklasszis balhátvédünk volt, azóta az a poszt valóban gyenge, bár Adriano az utóbbi időben kimagaslóan teljesít, elég említenem a bajnoki classicót, meccs embere volt. Alves meg szintán klasszis, és az előrekóborlásait elég jól lefedi a vkp, busquets olyankor hátrébb húzodik, és pique szélre.
Valdez meg valdez, nincs elég dolg,a hogy igazából véleményt formálhassak a tudásáról, potyázni viszot nem nagyon szokott. De tény, elcserélném casillasra.
Mascherano meg iszonyatjó a legutóbbi 1-2 hónapban(kb mióta puyol kiesett) nem is tudom, mi vele a gondod, som unon mindig nagyon jó osztályzatokat kap, bár az elmúlt napokban volt egykét alibi meccse...