d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Filmajánló > Avagy Milyen Jó Filmet Láttál Mostanában
Prev12312322332342351650Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Feb 26 2010 01:11pm
ma lessz az orvlövész a tv2-ön
jjó film
Member
Gold: 59.00
Feb 26 2010 01:17pm
A Doboz (The Box)

Te mit tennél, ha valaki adna egy dobozt, egy gombbal a tetején, amit ha megnyomsz, egymillió dollár üti a markod ugyanakkor meghal valaki, akit nem ismersz? Megtennéd? Pontosan ezzel a kérdéssel szembesül Norma és Arthur Lewis. 1976-ot írunk, az angoltanár és a NASAnak dolgozó mérnök átlagos külvárosi életet él kisfiukkal, amíg egy nap egy rejtélyes, torz arcú idegen fel nem bukkan, és eléjük nem teszi a dobozt, mint a nagy lehetőséget életük megváltoztatására. 24 órán belül dönteniük kell. Norma és Arthur súlyos morális dilemmával szembesülnek, hamarosan pedig arra is rájönnek, hogy döntésük következménye messze túlnő rajtuk.

a Donnie Darko rendezőjétől.

spoiler!

az ismertető nagyon meghozta a kedvemet a filmhez, viszont itt is elmentek ilyen futurisztikus/sci-fi irányba, ami szerintem elrontotta az egészet :(

pont úgy, mint a képletben.
Member
Gold: 20.00
Feb 26 2010 04:12pm
Quote (Nerz8 @ 26 Feb 2010 20:17)
A Doboz (The Box)

Te mit tennél, ha valaki adna egy dobozt, egy gombbal a tetején, amit ha megnyomsz, egymillió dollár üti a markod ugyanakkor meghal valaki, akit nem ismersz? Megtennéd? Pontosan ezzel a kérdéssel szembesül Norma és Arthur Lewis. 1976-ot írunk, az angoltanár és a NASAnak dolgozó mérnök átlagos külvárosi életet él kisfiukkal, amíg egy nap egy rejtélyes, torz arcú idegen fel nem bukkan, és eléjük nem teszi a dobozt, mint a nagy lehetőséget életük megváltoztatására. 24 órán belül dönteniük kell. Norma és Arthur súlyos morális dilemmával szembesülnek, hamarosan pedig arra is rájönnek, hogy döntésük következménye messze túlnő rajtuk.

spoiler!

az ismertető nagyon meghozta a kedvemet a filmhez, viszont itt is elmentek ilyen futurisztikus/sci-fi irányba, ami szerintem elrontotta az egészet :(

huu de szar egy film, nekem nagyon nem jött be. pedig én is nagyon vártam hogy jó film lesz.
Member
Gold: 90.30
Feb 27 2010 12:31pm
Quote (Nerz8 @ 26 Feb 2010 20:17)
A Doboz (The Box)

spoiler!

igazából a végén nagyon összekeverdnek a szálak..
Member
Gold: 794.44
Feb 27 2010 02:53pm
Fedőneve: Donnie Brasco

rendező: Mike Newell
író: Joseph D. Pistone, Richard Woodley
forgatókönyvíró: Paul Attanasio
zeneszerző: Patrick Doyle
operatőr: Peter Sova
jelmeztervező: Aude Bronson-Howard
producer: Louis DiGiaimo, Mark Johnson, Barry Levinson, Gail Mutrux
executive producer: Alan Greenspan, Patrick McCormick
vágó: Jon Gregory

szereplő(k):
Al Pacino (Benjamin Ruggiero)
Johnny Depp (Donnie Brasco/Joseph D. Pistone)
Anne Heche (Maggie)
Michael Madsen (Sonny)
Rocco Sisto (Richard Gazzo)
Bruno Kirby (Nikcy)
Zeljko Ivanek (Tim Curley)
James Russo (Paulie)
Gerry Becker (Dean Blandford)

Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda munkatársai 1978-ban kiterjedt akciót indítottak az alvilág ellen. A siker érdekében minden lehetséges eszközt bevetettek. Köztük egy beépített ügynököt, akit a frontvonal mögött magára hagytak. Környezete Joe Pistone-ként ismeri a férfit, veszélyes új családja pedig Donnie Brasco néven fogadja be az ékszeres fenegyereket. Váratlan és felkavaró barátság szövődik közte, és kiszemelt áldozata, Lefty Ruggiero között, ami mindkettejük számára végzetes lehet. A film megtörtént esetet dolgoz fel.
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Feb 27 2010 05:59pm
Daybreakers, és a Sorcerer's Apprentice igéretesnek tünnek :P

Quote (Baresz @ 14 Feb 2010 22:19)
Ez meg érdekes jonak igérketo uj Clint Eastwood film

http://www.youtube.com/watch?v=E9Ovkye6lac

Azt hittem az előző filmje volt az utolsó. Vagy azt csak a színészkedésre értette volna?

Quote (dunaicapa @ 25 Feb 2010 23:27)
a Stardust másodszorra is ugyan annyira tetszett mint elsőre, nagyon.
annyira jó mese hogy ha lesz egyszer kölyköm tuti ezt fogom vele nézetni
meg a rockyt

A sigedben a quote gomb jól átvert, mire rájöttem h. mivan :D Azt hittem vmi új fícsör

/ btw Legion milyen, most vettem meg -- Daybreakers jobb v. ez ? (az is mindjárt megjön)

This post was edited by Anarkin on Feb 27 2010 06:00pm
Member
Gold: 124.45
Feb 27 2010 06:26pm
Quote (Anarkin @ 28 Feb 2010 00:59)
Daybreakers, és a Sorcerer's Apprentice igéretesnek tünnek :P

Azt hittem az előző filmje volt az utolsó. Vagy azt csak a színészkedésre értette volna?

A sigedben a quote gomb jól átvert, mire rájöttem h. mivan :D Azt hittem vmi új fícsör

/ btw Legion milyen, most vettem meg -- Daybreakers jobb v. ez ? (az is mindjárt megjön)

daybreakers egyáltalán nem jó, de legalább nézhető. Itt-ott nyúlós, itt-ott 5letes, de leginkább unalmas.

Die Fetten Jahre sind vorbei - meglehetősen gecijó film, németül néztem angol felirattal (imo sokan ismeritek az angol skillem...), és eléggé erősre megcsinált, egy szálon, egyszerű cselekménnyel futó film, de rengeteg kérdéskörben gondolkodtat. Csak ajánlani tudom, jó ötletek, jó ütem, jó színészek, egyszóval pipec film.
//Aki szerint a transzformersz 2, 2012, és twillight a filmtörténelem csúcsa, az hagyja ki

/2 pl az a fazon aki ezt készítette lol: http://www.youtube.com/watch?v=hiI6wkBTUWA//

This post was edited by Oberon_os on Feb 27 2010 06:38pm
Member
Feb 27 2010 06:29pm
tegnapi termésem : the box :izaglmas a közepétől nagyon szar és fárasztó végeredményben 2/5
oldboy : 4/5 jó a cselekménye és a kivitelezés is tűrhető
the lazarus project: 5/5 jók a csavarok a sztoriban és egy az egész jó
Member
Gold: 1,080.60
Mar 4 2010 08:21am
ma megnéztem 2 filmet:

Paranormal Acivity
imdb: 6.8/10 [ októberben még7.9-en állt ]
én értékelésem: 1/10

Elkezdtem nézni, 20. percnél úgy voltam, hogy mindjárt kikapcsolom a picsába.
Ráírtam haverra (aki látta, s azt mondta nagyon jó) hogy eddig mi történt, hogy biztos az 'igazi' filmet töltöttem-e le, nem vmi copyt. Hát minden stimmelt, mivel ő agyondicsérte, ezért néztem tovább..
visszasírom azt a 1,5-2 órát az életemből.
A film röviden: A csaj kibaszott idegesítő benne, mindenért sír, rossz kedve van leüvölti a pasi fejét, IRL pofánbasznám.
15 percenként lefekszenek aludni, s akkor hirtelen bejön ez az ~50 hz körüli mély basszus, hogy jaj, jön a démon (a mély basszus csak azért kell, h véletlenül se ijedjek meg, hogy vmi történni fog), aztán valami geci ijesztő dolog történik, pl. KINYÍLIK AZ AJTÓ AZTAKURVA!!!!!!!!! AZT HITTEM A SZÉKEMRE FOSOK MIKOR KINYÍLT A KUTYAÓL MINDENIT
na aztán minden másnap a csávó végigelemzi az előző éjszakát, s minden lófaszt kitalál, h elkapják a démont, miközben a csaj folyamatosan vinnyog, hogy ne kapjuk el, csak űzzük el.
Igazából volt egy olyan pont, hogy toltam egy double facepalmot, s a sírás határán voltam. Amikor egyik este meglepő módon megint jön ez a mély 50 hz körüli hang, s a csaj hirtelen felsikít, így felül az ágyban, a pasija is felriad álmából, s akkor a csaj megszólal: ÉREZTEM VALAMIT. Hát ez így 1 óra kínszenvedés után sokkolt engem...
A vége viszont meglepett, ezért adok 1 pontot ennek a filmnek, nem pedig 0-t. De ettől még a fostartály kategóriába sorolnám ezt.

(500) Days of Summer
imdb:8.1/10 [ októberben 8.2volt ]
én értékelésem: 7.5/10

Romantikus dráma 8D
Leírását kopipésztelném:
Boy meets girl. Boy falls in love. Girl doesn't.
This is not a love story. This is a story about love.
It was almost like falling in love.

Azt hittem ez is egy ilyen tipikus amcsi szerelmi történet lesz, de a narrátor már a film elején mondta, hogy NOT, s igaza is volt.
A történet vhol a 250-300. nap körül kezdődik, s a film utána ide-oda ugrál az időben, ami nekem kifejezetten tetszett.
Zenéje nagyon fasza.
Akár többször is nézhető. Meni gut.

edit:
ja a paranormalban még az tetszett, hogy a 2 szereplő lófaszt nem csinál egész nap.
a csaj állítólag angol-spanyol szakos fősulin van, s tanár akar lenni. aztán volt egy olyan jelenet, amikor tanul, s mond valamit spanyolul, aztán meglepődve: "jé, ez azt jelenti, hogy 'tanár akarok lenni'" :DDDDDDD istenem.

edit2:

most nézem, hogy magyarra "A nyár napjai"-ra fordítotják le, ami kibebaszott nagy epic fail lenne, mert a csajt hívják benne úgy, hogy Summer :D

This post was edited by farki on Mar 4 2010 08:35am
Member
Warn: 100%
Mar 4 2010 08:55am
Quote (farki @ Mar 4 2010 02:21pm)
ma megnéztem 2 filmet:

Paranormal Acivity
imdb: 6.8/10 [ októberben még7.9-en állt ]
én értékelésem: 1/10

Elkezdtem nézni, 20. percnél úgy voltam, hogy mindjárt kikapcsolom a picsába.
Ráírtam haverra (aki látta, s azt mondta nagyon jó)  hogy eddig mi történt, hogy biztos az 'igazi' filmet töltöttem-e le, nem vmi copyt. Hát minden stimmelt, mivel ő agyondicsérte, ezért néztem tovább..
visszasírom azt a 1,5-2 órát az életemből.
A film röviden: A csaj kibaszott idegesítő benne, mindenért sír, rossz kedve van leüvölti a pasi fejét, IRL pofánbasznám.
15 percenként lefekszenek aludni, s akkor hirtelen bejön ez az ~50 hz körüli mély basszus, hogy jaj, jön a démon (a mély basszus csak azért kell, h véletlenül se ijedjek meg, hogy vmi történni fog), aztán valami geci ijesztő dolog történik, pl. KINYÍLIK AZ AJTÓ AZTAKURVA!!!!!!!!! AZT HITTEM A SZÉKEMRE FOSOK MIKOR KINYÍLT A KUTYAÓL MINDENIT
na aztán minden másnap a csávó végigelemzi az előző éjszakát, s minden lófaszt kitalál, h elkapják a démont, miközben a csaj folyamatosan vinnyog, hogy ne kapjuk el, csak űzzük el.
Igazából volt egy olyan pont, hogy toltam egy double facepalmot, s a sírás határán voltam. Amikor egyik este meglepő módon megint jön ez a mély 50 hz körüli hang, s a csaj hirtelen felsikít, így felül az ágyban, a pasija is felriad álmából, s akkor a csaj megszólal: ÉREZTEM VALAMIT. Hát ez így 1 óra kínszenvedés után sokkolt engem...
A vége viszont meglepett, ezért adok 1 pontot ennek a filmnek, nem pedig 0-t. De ettől még a fostartály kategóriába sorolnám ezt.

(500) Days of Summer
imdb:8.1/10 [ októberben 8.2volt ]
én értékelésem: 7.5/10

Romantikus dráma 8D
Leírását kopipésztelném:
Boy meets girl. Boy falls in love. Girl doesn't.
This is not a love story. This is a story about love.
It was almost like falling in love.

Azt hittem ez is egy ilyen tipikus amcsi szerelmi történet lesz, de a narrátor már a film elején mondta, hogy NOT, s igaza is volt.
A történet vhol a 250-300. nap körül kezdődik, s a film utána ide-oda ugrál az időben, ami nekem kifejezetten tetszett.
Zenéje nagyon fasza.
Akár többször is nézhető. Meni gut.

edit:
ja a paranormalban még az tetszett, hogy a 2 szereplő lófaszt nem csinál egész nap.
a csaj állítólag angol-spanyol szakos fősulin van, s tanár akar lenni. aztán volt egy olyan jelenet, amikor tanul, s mond valamit spanyolul, aztán meglepődve: "jé, ez azt jelenti, hogy 'tanár akarok lenni'" :DDDDDDD istenem.

edit2:

most nézem, hogy magyarra "A nyár napjai"-ra fordítotják le, ami kibebaszott nagy epic fail lenne, mert a csajt hívják benne úgy, hogy Summer :D

paranormal activity... :D

moziban néztük barátommal, a mellettünk lévő csaj végig ugrált meg ijedezett, sírt, az egész mozi meg kb szakadt a röhögéstől, főleg mikor az ágyról lehúzta a "démon" : DDDD
Go Back To Magyar Topic List
Prev12312322332342351650Next
Add Reply New Topic New Poll