ma megnéztem 2 filmet:
Paranormal Acivityimdb:
6.8/10 [ októberben még
7.9-en állt ]
én értékelésem: 1/10
Elkezdtem nézni, 20. percnél úgy voltam, hogy mindjárt kikapcsolom a picsába.
Ráírtam haverra (aki látta, s azt mondta nagyon jó) hogy eddig mi történt, hogy biztos az 'igazi' filmet töltöttem-e le, nem vmi copyt. Hát minden stimmelt, mivel ő agyondicsérte, ezért néztem tovább..
visszasírom azt a 1,5-2 órát az életemből.
A film röviden: A csaj kibaszott idegesítő benne, mindenért sír, rossz kedve van leüvölti a pasi fejét, IRL pofánbasznám.
15 percenként lefekszenek aludni, s akkor hirtelen bejön ez az ~50 hz körüli mély basszus, hogy jaj, jön a démon (a mély basszus csak azért kell, h véletlenül se ijedjek meg, hogy vmi történni fog), aztán valami geci ijesztő dolog történik, pl. KINYÍLIK AZ AJTÓ AZTAKURVA!!!!!!!!! AZT HITTEM A SZÉKEMRE FOSOK MIKOR KINYÍLT A KUTYAÓL MINDENIT
na aztán minden másnap a csávó végigelemzi az előző éjszakát, s minden lófaszt kitalál, h elkapják a démont, miközben a csaj folyamatosan vinnyog, hogy ne kapjuk el, csak űzzük el.
Igazából volt egy olyan pont, hogy toltam egy double facepalmot, s a sírás határán voltam. Amikor egyik este meglepő módon megint jön ez a mély 50 hz körüli hang, s a csaj hirtelen felsikít, így felül az ágyban, a pasija is felriad álmából, s akkor a csaj megszólal: ÉREZTEM VALAMIT. Hát ez így 1 óra kínszenvedés után sokkolt engem...
A vége viszont meglepett, ezért adok 1 pontot ennek a filmnek, nem pedig 0-t. De ettől még a fostartály kategóriába sorolnám ezt.
(500) Days of Summerimdb:
8.1/10 [ októberben
8.2volt ]
én értékelésem: 7.5/10
Romantikus dráma 8D
Leírását kopipésztelném:
Boy meets girl. Boy falls in love. Girl doesn't.
This is not a love story. This is a story about love.
It was almost like falling in love.
Azt hittem ez is egy ilyen tipikus amcsi szerelmi történet lesz, de a narrátor már a film elején mondta, hogy NOT, s igaza is volt.
A történet vhol a 250-300. nap körül kezdődik, s a film utána ide-oda ugrál az időben, ami nekem kifejezetten tetszett.
Zenéje nagyon fasza.
Akár többször is nézhető. Meni gut.
edit:
ja a paranormalban még az tetszett, hogy a 2 szereplő lófaszt nem csinál egész nap.
a csaj állítólag angol-spanyol szakos fősulin van, s tanár akar lenni. aztán volt egy olyan jelenet, amikor tanul, s mond valamit spanyolul, aztán meglepődve: "jé, ez azt jelenti, hogy 'tanár akarok lenni'" :DDDDDDD istenem.
edit2:
most nézem, hogy magyarra "A nyár napjai"-ra fordítotják le, ami kibebaszott nagy epic fail lenne, mert a csajt hívják benne úgy, hogy Summer
This post was edited by farki on Mar 4 2010 08:35am