"Rászántam magam, eladom a fostalicskát. A lányom szerint Hófehérke. Gondolkodtam a dolgon, hófehérke akkor nézhetett így ki, mikor végigment rajta a hét. Van rajta olyan darabka ami nem lyukas amúgy. A jobb tükör. Már több mint egy éve vettem 200.000-re volt visszatekerve. Szinte új. Amikor hazajöttem vele, a fiam azzal fogadott, hogy Te Apa, ritkaszar autót vettél. Igaza van. De megy! Hóban is. Na nem mindig, de általában megy. Vagy húzzuk. Kötélen. Ha lenne nyaka, már rátekertem volna, biz'isten! Amúgy jó vétel ám. Mert odaadom bagóért. Leírom mi jó rajta, azt könnyű lesz: Bal fényszóró. Viszont nem eszik sokat (6 liter), már ha megy, mert ha a szervizben áll, akkor ennyit sem. 180-ért vettem, azóta cseréltek benne gyújtógyertyát (tegnap) meg valami vezérlést (főtengelyjeladó). Kényelmes - mondjuk én 184 cm vagyok nekem nem, de biztos van akinek az. Gyors, simán megy százhuszat - ha van olyan aki mer vele ilyen eszeveszett tempóban száguldani. Én nem sietek, ráérek, szóval el is adnám. Van benne lopásgátló! Sőt, azaz az egész egy lopásgátló. A VIII. kerületben rendszeresen kulccsal együtt ott hagyom egész napra, sosem vitték el. Aki elviszi kap ajándékba vele egy marék ropit, még az előző tulaj hagyta benne. Ja, az EGR szelep (kipufogógázvisszavezetőszelep) nem jó. Meg lehet csinálni, de minek. Vagy kikapcsolni a lámpát. Juteszembe, tetettem bele szivargyújtót - ez EXTRA, mert az sem volt. A szélvédő repedt. A kérdésekre a válaszok: - Igen, fogok képeket föltenni, ha eszembe jut - már töltöttem is. - Nem nincs benne elektromos ablak, és légzsák sincs, sőt üLLésfűtés sem. - Igen 1999-es. Azért írtam, hogy ennyi, mert nem más. Tudom, hogy úgynéz ki mintha veterán lenne. - Igen ez a fapados literes 3 ajtós, nincs benne semmi extra. Azaz mégis van: Hajszárító, mikor beülök, ha az ablakra irányítom a levegőt, maxra tekerem, leviszi a hajam. Lopásgátló - már írtam. Erőgép badyzóknak: kurblis ablak (Pistabácsi vajon kapott kurblit?). Vonóhorog: Vajon 55 LE 16 év után mire képes? - Nem vagyok kereskedő. - Nem sürgős. - Nem adom százé - tesó-knak sem. Azért 150 az ára, mert nem 120 vagy 140. Ha alkudozni szeretnénk, akkor 175 és 25-öt engedek. Eddig öten vinnék el százémégma. - Az elmúlt egy évben 3x volt szervízban, ezeket javították: Új Akku, főtengelyjeladó, gyújtógyertyák, hőfokszabályzó. - Nem, nem lehet tolyást főzni a hűtővízben. Csak 90-95 fokos, nem forr. - Nem, nem viszem el kishunlachátára, hogy megnézd. - Mindenki komoly vevő, de én meg komoly eladó, szóval a NE add el senkinek, én tuti megveszem majd akkor érdekel, ha nálam a zsé. - Hogy ha nem elég indok a fönti, hogy Mé akarod eladni? akkor gyere, nézd meg. Te meg akarod venni, hidd el. Csak miattad akarom eladni, mert neked szükséged van rá! Éjjelente forgolódsz az ágyban, nem tudsz aludni, mert annyira vgysz rá! Gyerekkori álmod - és ez már gyerekkorodban is ment! Kaptam egy ilyen SMST is valami németországba szakadt hazánkfiától: +4917645620420: Azt hiszed a hirdeteseddel meno vagy? Inkabb idiota! Nem lennék messze el mennék es kapnal néhány taslit. Válaszom: NEm hiszem, hogy menő vagyok. Csak idézem magam: eladom a fostalicskát. Tudom, hogy a 12 órás munka után - hogy egész nap mások után vakartad a budról a patinát körömmel - nem érzed át a helyzetet, és fáj, hogy nem mindenki velejéig megkeseredett, de én a tasli helyett inkább 2 sört javaslok."
http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa_b/opel_corsa_b_1.0i_12v_city_fix_ar_-_fostalicska-8700458