Nekem nem lenne semmi bajom a belvárosban lakással, én jó alvó vagyok, nem zavar semmi, és legalább minden szórakozóhely meg fasza kocsma közel van. Ez a 11. ker mondjuk még jobb, szívesebben lakok itt, jó a levegő és csendes, mégis csak 15 perc a deák.
Soha nem laknék olyan külsős kerületben mint patrik mondjuk, 1 óra beérni a városba bkvval, és helyben nincs semmi gyakorlatilag, olyan mintha vidéken lakna az ember, de akkor ott már jobbak az ingatlan árak.
Szóval nekem: Buda belső>Pest belső>>>>>>akármi más.
Quote (josheide @ Oct 20 2013 08:34am)
El kell szomoritsalak... Azok alapjan amit itt postolgatsz a fiatalok kozul max a teljesen atlagos kategoriaba mernelek sorolni.
A belvaros - kulvaros vitahoz pedig csak annyit, hogy en tok elveztem eddig minden olyan varos belvarosat ahol eltem, pedig Szombathelyrol jovok es nem voltam ehhez szokva.
Szerintem is tök személyes preferencia, kár róla vitázni.
De eddig az összes külső kerületben élő ismerősömről az volt az alapvető benyomásom, hogy sokkal kevesebbet jár szórakozni a logisztika miatt, ezért kicsit kívül esik mindenen, és ez nem esik jól neki, és sűrűn rápróbálnak a koleszra. (Ugye ez alapvetően az a szituáció amikor már alapból pesten kint a francba élt, jelentkezett valamelyik belvárosi egyetemre, és azért most beköltözni albérletbe nem akart, koliba nem veszik fel miután itt él, és mégis tök kényelmetlen az egész)
This post was edited by jarabekg on Oct 20 2013 03:01am