Quote (Smat @ 19 Feb 2014 13:26)
Ezt csak így kvótolom neked mert még nem kaptunk rá választ és gondolom érdekelné az embereket hogy te mit csinálnál.
Én személy szerint olyat lebasznék neki ha sokadik kérésre sem csinálja hogy a takony menetet vágna a nyakán de lehet csak én vagyok ilyen tesztoszteron túltengésben szenvedő leendő tanár.
De tenyleg, szerinted megoldas ha a tanar felhasznalja a fizikai folenyet es meguti a gyereket? Ez tenyleg megoldja a problemat?
Akkor is megutned ha nalad 2 fejjel magasabb lenne es a karja akkora lenne mint a combod? Ha visszautne, csak ugy nevelo jelleggel az is oke lenne?
Ha nem hajlando azt csinalni amit kerek tole, akkor szobeli / irasbeli figyelmeztetesben reszesitenem, behivatnam a szuleit, es ha ismetlodo prolbema lenne aki masokat hatraltat akkor kirugatnam.
Quote (sylke @ 19 Feb 2014 13:28)
nemtudom mit vársz ettöl az embertöl, az egyik topicban védi az ártatlanokat és szegényeket mintha az élete mulna rajta, és több poston át hangot ad annak, hogy gyülölködéssel nem mennek az emberek semmire
a másikban meg ugyanugy megy fröcsögni azokat az embereket, akiket nem bir
8D
tfw 2 dolgot akarsz leirni egyszerre és véletlenül 1 mondatba mind2nek a felét irod le
En is ember vagyok. Az hogy "vedem az artatlanokat" nem all ellentetben azzal hogy legyenek szamomra szimpatikus es kevesbe szimpatikus emberek.
Es ha nekem rossz napom van, akkor en is kikelhetek magambol az emberi hulyeseg ellen.
Ez meg mindig jobb, mint amit te rendezel a forumon. Soha epito jellegu postot nem lattam meg toled.