Quote (josheide @ Feb 19 2014 01:08pm)
Nem lesz semmi baja, de szerintem a fizikai eroszak soha, semmilyen esetben nem lehet az oktatas resze. Egyszeruen nem mukodik.
Egeszen mas vilagban elunk, mint a szuleink anno, ahol az embereknek sokkal tobb idejet az veszi el, hogy identitast keresnek.
Es bizony nem konnyu definialni magad ebben a rohano informacioval mindenkit elaraszto vilagban.
A mostani generacio pedig valoban eldvadult, mert nem voltunk kepesek tartani az utemet a valtozas sebessegevel, de erre nem az a megoldas hogy visszanyulunk a fel evszazaddal ezelott modszerekhez.
Es igen, ha a gyerekemnek problemai lennenek az iskolaban akkor lehet, hogy professzionalis segitseghez fordulnek. (De persze csak miutan megroviditenem az egyik ujjat)
Régen tökéletesen bevállt, de azért örülök neki, hogy ilyen magabiztosan ki mered jelenteni, hogy ezentúl már nem működik.
A mostani generáció pedig nem azért vadult el, mert nem lehet lépést tartani, hanem azért, mert mindenkinek "jogai vannak", és senkinek nem mondhatod már meg, hogy mit csináljon, még a taknyos kölyöknek sem. És ez bizony nem magától lett így, hanem a sok idióta libsi miatt, és ennek isszuk most a levét.
És igen, pattogj még pls az ujjlevágáson, nyilván erre akartam kilyukadni, amikor a fenyítésről beszéltem. Jó politikus lesz belőled, már látom.
A gyerekedet meg vidd csak el profihoz, egy kis Lithium majd megoldja a problémákat, legalább nem kellett felpofozni szerencsétlent.
This post was edited by -joey- on Feb 19 2014 06:15am