Quote (Anarkin @ 19 Feb 2014 11:51)
16 éves korában eljöhet
gyerek idejét, wtf? mi jobb dolga lenne? intézkedni az utcán?
nem tudom, keveset hallottam még olyanról, hogy fogta magát 16 évesen és otthagyta magától az iskolát
viszont ha kibasznák az sokat segítene
Quote (Anarkin @ 19 Feb 2014 11:51)
16 éves korában eljöhet
gyerek idejét, wtf? mi jobb dolga lenne? intézkedni az utcán?
elhúzni a picsába dolgozni
Quote (Vismajor @ 19 Feb 2014 12:02)
Hát pont nem
A középiskolai tanárok majdnem kezet csókoltak orbánnak amikor levitték 16ra a tanulói kötelzettségi korhatárt
mert azleött 18 vées alatt NEM lehetett kirúgni a büdös cigány gyereket aki lopott az iskolában 8 tantárgyból bukott meg testvérei
16 se sokkal jobb, mert azért most se olyan egyszerű kirúgni valakit. CSak a gond az hogy az iskolának nem is érdeke kirúgni senkit, mert fejkvótát kap!
És totálisan leszarja h vlki 4x járja a 9. osztályt.
Egyetemen ugyanez vna ilyen szabika féléknek már rég kikellett volna bukniuk a picsába (no offense) de oda legalább önkéntesen járnak a diákok -elvileg-
erről beszélek, ezígy borzalmas
Quote (tevetava @ 19 Feb 2014 12:18)
igaz, mert aki tanulatlan bunko, az maradjon is az :~)
sztem ha kérdezősködés nélkül basznák ki az ilyen embereket ösztönző lehetne, nem jognak kéne lennie a tanulásnak, hanem kiváltságnak amivel élhet mindenki, aki akar, aki meg nem, az húzzon a picsába, ha ő sem akar változtatni a sorsán akkor ez van.
aki ilyen eredményeket ér el, az akkor sem fog többet elérni az életben, ha még ott tartod 4 évig fölöslegesen, úgyhogy akkor már inkább csak kikéne baszni
This post was edited by Cpt_Ghost on Feb 19 2014 05:25am