d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev12292302312322335001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 3,747.73
Oct 18 2011 01:02pm
Quote (xriox @ Oct 18 2011 07:58pm)
alap^^

persze ezt mindenki teljesen más szemszögből nézi, mivel anyukád tanár igy érthető h jobban átérzed a "másik oldal" helyzetét, én viszont azért érzem át a gyerek helyzetét mert volt nagyon szemét tanárom aki 4 tantárgyat tanitott és 3,5 évig folyamatosan szivozott velem

Nemtudom, mondom, én elég változatos sulikba jártam, és voltak gennyláda tanáraim, de mindig azokkal voltak gecik, akik hátrafele fordulva pofáztak, nem írtak házit, a "miért nem tanultál?" kérdésre azt válaszolták, hogy "nem volt kedvem, minek nekem a biosz, a matek, a kémia, az iskola". Én általában figyeltem az órákon(kivéve kémia, azon képtelen voltam 3 percnél tovább megtartani a figyelmem) viszont ha nem is érdekelt, amit a tanár magyarázott, akkor a pad alatt olvastam. Épp ezért, velem pl nem is nagyon geciztek, pedig nem voltam egy éltanuló...
Ja, és az is egy jó példa arra, hogy milyen világban élünk, hogy azokon az órákon, amikor elővettem a könyvet és olvastam a pad alatt, az összes tanár _tudta_, hogy a pad alatt olvasok(elég feltünő, imo), de nem szóltak rám, mert már annak is örültek, hogy nem zavarom az órát a szájalásommal, vagy rosszabbal

This post was edited by Vismajor on Oct 18 2011 01:03pm
Member
Gold: 2,366.74
Oct 18 2011 01:03pm
Quote (xriox @ 18 Oct 2011 19:58)
alap^^

persze ezt mindenki teljesen más szemszögből nézi, mivel anyukád tanár igy érthető h jobban átérzed a "másik oldal" helyzetét, én viszont azért érzem át a gyerek helyzetét mert volt nagyon szemét tanárom aki 4 tantárgyat tanitott és 3,5 évig folyamatosan szivozott velem

azért én mégis elgondolkoznék hogy lehet én voltam a fasz és nem a tanár
Member
Gold: 3,000.69
Oct 18 2011 01:03pm
Quote (Vismajor @ 18 Oct 2011 21:02)
Nemtudom, mondom, én elég változatos sulikba jártam, és voltak gennyláda tanáraim, de mindig azokkal voltak gecik, akik hátrafele fordulva pofáztak, nem írtak házit, a "miért nem tanultál?"kérdésre azt válaszolták, hogy "nem volt kedvem, minek nekem a biosz, a matek, a kémia, az iskola".  Én általában figyeltem az órákon(kivéve kémia, azon képtelen voltam 3 percnél tovább megtartani a figyelmem) viszont ha nem is érdekelt, amit a tanár magyarázott, akkor a pad alatt olvastam. Épp ezért, vele pl nem is nagyon geciztek, pedig nem voltam egy éltanuló...
Ja, és az is egy jó példa arra, hogy milyen világban élünk, hogy azokon az órákon, amikor elővettem a könyvet és olvastam a pad alatt, az összes tanár _tudta_, hogy a pad alatt olvasok(elég feltünő, imo), de nem szóltak rám, mert már annak is örültek, hogy nem zavarom az órát a szájalásommal, vagy rosszabbal

szemét gecik
Member
Gold: 0.18
Oct 18 2011 01:04pm
Quote (Vismajor @ 18 Oct 2011 21:02)
Nemtudom, mondom, én elég változatos sulikba jártam, és voltak gennyláda tanáraim, de mindig azokkal voltak gecik, akik hátrafele fordulva pofáztak, nem írtak házit, a "miért nem tanultál?" kérdésre azt válaszolták, hogy "nem volt kedvem, minek nekem a biosz, a matek, a kémia, az iskola". Én általában figyeltem az órákon(kivéve kémia, azon képtelen voltam 3 percnél tovább megtartani a figyelmem) viszont ha nem is érdekelt, amit a tanár magyarázott, akkor a pad alatt olvastam. Épp ezért, velem pl nem is nagyon geciztek, pedig nem voltam egy éltanuló...

Tőlem mindig elvették. Egyszer matektanár is aki ilyen ultra nazi volt de visszaadta mert szépirodalom volt. :D
Member
Gold: 3,000.69
Oct 18 2011 01:08pm
85 éves Chuck Berry

vicces ez a videó
Member
Gold: 1.00
Oct 18 2011 01:09pm
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 18 Oct 2011 21:01)
nekem is volt ilyen, de azért nincs egy szinten azzal, mikor 1x éves pöcsök terrorban tartanak egy tanárt, aki arra áldozta az életét, hogy egy kis értelmet verjen beléjük. amúgy ezért írtam előző példámban is, hogy persze nem minden tanár jó, ezért is lenne problémás nagy hatalmat adni nekük.

Az igazságtalan, de hatalommal rendelkező személy alatt sokkal komolyabb és jobb személyiségfejlődés van, mint a mostani rendszerben, mert lehet utálod és neked kellemetlen, de sokat javít a jellemeden, és ha előbb nem, a munkahelyeden vagy bárhol az életben, de előbb vagy utóbb egyszer úgy is meg fogod kapni ezt. Az iskola dolga lenne többek között az is, hogy megtanuld kezelni a helyzeteket. Így nem feltétlenül lenne gond, ha éppen egy fasz tanárnak lenne meg a hatalma, hogy veled gecizzen.

Ha még meglenne a régi katonaság, az pontosan erről szólt. Az az egy két év katonáskodás egy vicc volt katonai szempontból. Annak jellemformáló feladata volt. Hogy mindenki megtanuljon szopni, és emiatt összetartani, értékrendet kaptak.
Member
Gold: 2,366.74
Oct 18 2011 01:10pm
Quote (CyberPunk666 @ 18 Oct 2011 20:09)
Az igazságtalan, de hatalommal rendelkező személy alatt sokkal komolyabb és jobb személyiségfejlődés van, mint a mostani rendszerben, mert lehet utálod és neked kellemetlen, de sokat javít a jellemeden, és ha előbb nem, a munkahelyeden vagy bárhol az életben, de előbb vagy utóbb egyszer úgy is meg fogod kapni ezt. Az iskola dolga lenne többek között az is, hogy megtanuld kezelni a helyzeteket. Így nem feltétlenül lenne gond, ha éppen egy fasz tanárnak lenne meg a hatalma, hogy veled gecizzen.

Ha még meglenne a régi katonaság, az pontosan erről szólt. Az az egy két év katonáskodás egy vicc volt katonai szempontból. Annak jellemformáló feladata volt. Hogy mindenki megtanuljon szopni, és emiatt összetartani, értékrendet kaptak.

ebben van igazság amugy
Member
Gold: 6,440.13
Oct 18 2011 01:11pm
Quote (CyberPunk666 @ Oct 18 2011 08:09pm)

én nem voltam katona, de a 20 évvel ezelőtti sorkatonaság (ahogy mesélték) inkább az unalomról, semmittevésről és a fogkefével való wc pucolásról szólt

jah most nézem,hogy te is nagyjából ezt írtad ... mindegy +1

This post was edited by beni on Oct 18 2011 01:11pm
Member
Gold: 0.71
Oct 18 2011 01:11pm
sylnek

Member
Gold: 0.00
Oct 18 2011 01:12pm
Quote (beni @ Oct 18 2011 08:11pm)
én nem voltam katona, de a 20 évvel ezelőtti sorkatonaság (ahogy mesélték) inkább az unalomról, semmittevésről és a fogkefével való wc pucolásról szólt

= értékrend
Go Back To Magyar Topic List
Prev12292302312322335001Next
Closed New Topic New Poll