Quote (xriox @ Oct 18 2011 07:58pm)
alap^^
persze ezt mindenki teljesen más szemszögből nézi, mivel anyukád tanár igy érthető h jobban átérzed a "másik oldal" helyzetét, én viszont azért érzem át a gyerek helyzetét mert volt nagyon szemét tanárom aki 4 tantárgyat tanitott és 3,5 évig folyamatosan szivozott velem
Nemtudom, mondom, én elég változatos sulikba jártam, és voltak gennyláda tanáraim, de mindig azokkal voltak gecik, akik hátrafele fordulva pofáztak, nem írtak házit, a "miért nem tanultál?" kérdésre azt válaszolták, hogy "nem volt kedvem, minek nekem a biosz, a matek, a kémia, az iskola". Én általában figyeltem az órákon(kivéve kémia, azon képtelen voltam 3 percnél tovább megtartani a figyelmem) viszont ha nem is érdekelt, amit a tanár magyarázott, akkor a pad alatt olvastam. Épp ezért, velem pl nem is nagyon geciztek, pedig nem voltam egy éltanuló...
Ja, és az is egy jó példa arra, hogy milyen világban élünk, hogy azokon az órákon, amikor elővettem a könyvet és olvastam a pad alatt, az összes tanár _tudta_, hogy a pad alatt olvasok(elég feltünő, imo), de nem szóltak rám, mert már annak is örültek, hogy nem zavarom az órát a szájalásommal, vagy rosszabbal
This post was edited by Vismajor on Oct 18 2011 01:03pm