Quote (jarabekg @ May 23 2016 04:36am)
hat itt annyi a kulonbseg, hogy az eloadas anyaga pont teljesen haszontalan, es magadtol kell kitalalni mindent a hazihoz
igazabol lenne ra eleg ido, meg lehetne vele konzultalni, de annyira a hatam kozepere sem kivanom, es olyan hihetetlenul nem erdekel az egesz, hogy soha sehonnan nem tudtam a szukseges motivaciot meriteni, hogy rendesen idoben adjam le a dolgokat
hat az elöadas magaban haszontalan, de a profok elmondjak hogy ök hogyan szeretnek ha megoldanank a feladatokat, mert az nem eleg hogy helyes legyen, hanem ugy kell ahogy ök mondjak
de szerencsere talaltam munkat, eletem eddigi legnagyobb melypontja volt ez a suli minden szempontbol
inkabb betanulok valami frameworkot, vagy olvasok egy könyvet aminek köze van a munkamhoz, es ugy bövitem a tudasomat ahogy jonak latom, abban a tempoban ahogy en szeretnem
suliban meg kellene irnom 2 oldalas elemzest hogy a vitapartnereim es a moderator hogy reagaltak le a mondandoimat vita közben, betartva X hülye formatumot, hogy "effektivebben tudjak kommunikalni a munkatarsaimmal"
meg hallgathatnam a C profot aki nem tud rendesen nemetül beszelni es 2 perc összeraknia egy helytelen mondatot, meg alapbol arrol beszel hogy anno 30 eve ezt meg azt nem volt jo ötlet csinalni, de manapsag mindegy. jo lenne tudni hogy akkor MI A FASZERT MONDJA EL NEKÜNK
es meg csak nem is eleg atcsuszni kettessel ezekböl a szarokbol, 4-es atlag (~60%) kell mindenböl. emelle meg tudataban vagyok hogy csak egy bachelort kapnek 3 ev szenvedesert (mar ha nem buknek), amivel konkretan semmire nem mennek