Quote (Cpt_Ghost @ Apr 23 2016 12:14am)
ja, kis ironiat ereztem
en inkabb tanitanam meg a nepet, hogy legyen ertelme neki adott jogoknak, viva la eotvos jozsef
de lassuk be egyik sem tul realis
szívesen oltalak, de nem most, ha nem muszáj

tfw a mi szavazatunk is annyit ér, mint a májkrémért, 1 kiló tésztáért megvett szavazatért
Quote (cowding @ Apr 23 2016 12:15am)
Tfw jancsipapa nem valaszol neked
Afk iszom egy pohar marihuanat aztan keresek valami kemenydrog dealert es aranylovom magam
így nem élet az élet
Quote (cowding @ Apr 22 2016 11:46pm)
En jo sok eve probaltam ki eloszor, azota soha semmi mashoz nem nyultam, kb 3 eve kiprobaltam a gombat 1x de nem hatott es ennyi
Lehet h mas a miatt h az embere mast is tud v barmi mas okbol tovabblep de nekem ez egy rituale vagy egy kulon szakasza a napnak, nem erzem hogy mas vagyy tobb erdekelne
Karossagnal meg obv nem az ilyen eves hanyan mibe haltak bele dologra gondoltam, mert ha greenpeacet szivsz evekig szuro nelkul valoszinuleg ugyan ugy rakos lesz meg a labujjad is mint 80 ev cigi utan
De ilyen laboratoriumi kutatasnal sejtroncsolodas alkohol(csak hogy ugyan abban a mederben maradjunk) vs funel azert lenyeges kulombseggel jar (mar amit en olvastam amcsi kutatasokbol)
minden drogot túl lehet tolni, én is megittam ma ~6 sört és faszán érzem magam úgy, hogy holnap dolgozom kilenctől teljes erőbedobással (inb4 faszfej rici sajnálja a diákjaimat ismét)
na de nem mindenki akkora király, mint mi, a subon
más kérdés, hogy a szeszt meg a cigit egyszerűbb túltolni, mint egy olyat, amit egyébként tiltanak
éppen ezért népszerűbb és több statisztika van a cigiről meg a cefréről, mert azt be lehet vallani
és éppen ezért írom azt, nagy füvesként, hogy legalize420, mert akkor _tényleg_ le lehet majd vonni következtetéseket
az, hogy most a subos emberek 70%-án nem vált ki semmilyen durva dolgot, ellenben pl Szécsi szétbaszná az agyatokat atomjaira egy spangli után
Quote (miertvagyokilyenjokerdojel @ Apr 23 2016 12:23am)
minden oké?
te takarodj már oda, ahonnan kijöttél, anyád se szeret
This post was edited by Jancsipapa on Apr 22 2016 04:24pm