d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Kenyér Poll
Prev1222324252629Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 519.11
May 18 2014 02:27pm
Quote (Flutter @ 18 May 2014 21:26)
szeleteltet veszunk altalaban

egy ideig 3 kilos cipot vettunk hetvegere, azt mindig kette kellett vagni eloszor mert maskepp nem fert bele a kukaba

:thumbsup:
Member
Gold: 3,000.69
May 18 2014 02:30pm
Quote (Flutter @ 18 May 2014 21:26)
szeleteltet veszunk altalaban

egy ideig 3 kilos cipot vettunk hetvegere, azt mindig kette kellett vagni eloszor mert maskepp nem fert bele a kukaba

shit just got real
Member
Gold: 3,747.73
May 18 2014 02:32pm
Quote (Psyclon @ May 18 2014 08:41pm)
Nos igen.
Nagy pofával.
Első post ami erről szolt kb azt kritizáltam hogy másfél hétig eszik egy kibaszott kenyeret, ami azért már ne haragudj nem normális akárki akármit mond.
A másodikba irtam azt / hú de nagy pofával /, hogy mi minden nap VESZÜNK, ha meg marad az kuka és hogy ez szerintem normális.
Mit irtam utánna? Hogy ha lenne állat, akkor az kapná meg mert bizony régen mikor volt kutya maradék koszt + kenyér ment ki a kutyának.

Ezután jött pár ember és már egyből jött a sok faszság, hogy gazdagék, meg hogy nem normális az, aki a másnapos kenyeret megeszi stb.
Hol is irtam ilyet? Ja hogy sehol? Sőt később irtam hogy azzal nincs semmi baj ha 2 naponta vesz az ember kenyeret.

Szóval minden bizonnyal én vagyok a fogyatékos.

tipikus példája annak, hogy jön egy két hülye, aki kiforditja az ember szavát aztán a többi barom állat csak követi át nem gondolva a dolgokat.
/e: persze felkurtam magam és bele mentem a játékba mert miért ne? Csak ti nem veszitek épp észre magatokat és nem fogditva. Ne gondolja már senki azt, hogy nekem bármi bajom van azzal ha sporol az ember. De spórolás és spórolás között is lehet hatalmas különbség. Én azt nézem le aki olyan mértékben spórol hogy fagyasztóba teszi a kenyeret, meg egy hétig egy szaros toast /vagy hogy kell irni / kenyeret eszik mert hát az jó ugy. Kérlek...

először is: az első post nem erről szólt, hanem erről
"Mi meg minden nap ha marad az meg megy a kukába.
Szerintem azért ez a normális. "
Ha ez a normális akkor más nem az.
A másik
Mi a kurva anyámért lenne spórolás az, hogy fagyasztóba teszi a kenyeret? Are you fogyaték? :D
Csak sokkal egyszerűbb megvenni egyszerre 10 kilót mint állandóan kenyeret venni és gondolkodni h mit fogunk kajálni kell e kenyér v nem. itthon meg húhú gulyás lesz az ebéd, vegyél ki kenyeret, wellplayed 2 óra múlva már jó is

Aki szerint romlik a minősége az nem tudom milyen kenyeret fagyasztott le vagy a fagyasztója volt más v nemtom.. .De a milyenknek semmi baja, kirkaom az asztalra 1 óra múlva szelek belőle és még a héja is ropogós.
Member
May 18 2014 02:34pm
Quote (Vismajor @ 18 May 2014 21:32)
A másik
Mi a kurva anyámért lenne spórolás az, hogy fagyasztóba teszi a kenyeret? Are you fogyaték? :D
Csak sokkal egyszerűbb megvenni egyszerre 10 kilót mint állandóan kenyeret venni és gondolkodni h mit fogunk kajálni kell e kenyér v nem. itthon meg húhú gulyás lesz az ebéd, vegyél ki kenyeret, wellplayed 2 óra múlva már jó is

Aki szerint romlik a minősége az nem tudom milyen kenyeret fagyasztott le vagy a fagyasztója volt más v nemtom.. .De a milyenknek semmi baja, kirkaom az asztalra 1 óra múlva szelek belőle és még a héja is ropogós.

én csak azt nem értem, hogy van ennyi hely a fagyasztótokban, vagy nektek is külön fagyasztószoba van, mint patrikéknál?
Member
Gold: 122.92
May 18 2014 02:37pm
Quote (My_Acc_Is_Bazur @ May 18 2014 10:34pm)
én csak azt nem értem, hogy van ennyi hely a fagyasztótokban, vagy nektek is külön fagyasztószoba van, mint patrikéknál?

implying az nincs tele
multkor nem birtam berakni a jagert meg a vodkát, de hogy minek kell ~~ 200 kiló hús + hal meg 100 kiló egyéb (zöldség,gyümölcs,tészta,lofasz) itthonra azt egyenlőre nem sikerült ésszel felfognom
Member
Gold: 13,000.00
Quote (Vismajor @ May 18 2014 09:32pm)
A másik

jah, ropog rajta a fel centi jeg

amugy a fagyasztott kenyernel szerintem is csak keves undoritobb dolog van
teljesen mas lesz az allaga, vizesedik ahogy kiolvad, rák, éc, etc
Member
Gold: 519.11
Quote (Vismajor @ 18 May 2014 21:32)
A másik

De faszom én azt hittem egy kenyeret pakolgattok ki be a fagyaszóba.
Igy azért már más a leányzó fekvése.

Faszom...
Member
May 18 2014 02:38pm
Quote (cowding @ 18 May 2014 21:37)
implying az nincs tele
multkor nem birtam berakni a jagert meg a vodkát, de hogy minek kell ~~ 200 kiló hús + hal meg 100 kiló egyéb (zöldség,gyümölcs,tészta,lofasz) itthonra azt egyenlőre nem sikerült ésszel felfognom

de azért így se áll el akármeddig a hús, nem? vagy hány fokon hűtitek?

ennyi kaja nálunk otthon évek alatt fogyna el

This post was edited by My_Acc_Is_Bazur on May 18 2014 02:38pm
Member
Gold: 0.00
May 18 2014 02:39pm
Quote (Psyclon @ 18 May 2014 22:37)
De faszom én azt hittem egy kenyeret pakolgattok ki be a fagyaszóba.
Igy azért már más a leányzó fekvése.

Faszom...

egy másik life hack a kenyér mélyhűtése után:

Főtt virsli recept

polga246 Egyéb konyhai műveletek receptje

Elküldöm e-mailbenKinyomtatom
Hány személyre: 1 fő
A recept neve: Főtt virsli
A recept elkészítési ideje: 20 perc
Mennyire könnyű étel: nagyon könnyű
Mennyire körülményes a recept elkészítése: gyerekjáték

Főtt virsli Egyéb konyhai műveletek elkészítése

Főtt virsli

A vizet forrásba hozom és beledobom a virsliket. A lángot takarékra kapcsolom, hiszen a virsliket csak melegíteni, mert meg vannak már főzve.
Forrás: http://grocceni.com/

nincs mit

This post was edited by tevetava on May 18 2014 02:39pm
Member
Gold: 710.00
May 18 2014 02:39pm
Quote (cowding @ 18 May 2014 22:37)
implying az nincs tele

remélem ugy áll ott annyi szar, hogy közben 2 naponta vesztek hust meg minden mást
Go Back To Magyar Topic List
Prev1222324252629Next
Add Reply New Topic New Poll