Quote (Psyclon @ May 18 2014 08:41pm)
Nos igen.
Nagy pofával.
Első post ami erről szolt kb azt kritizáltam hogy másfél hétig eszik egy kibaszott kenyeret, ami azért már ne haragudj nem normális akárki akármit mond.
A másodikba irtam azt / hú de nagy pofával /, hogy mi minden nap VESZÜNK, ha meg marad az kuka és hogy ez szerintem normális.
Mit irtam utánna? Hogy ha lenne állat, akkor az kapná meg mert bizony régen mikor volt kutya maradék koszt + kenyér ment ki a kutyának.
Ezután jött pár ember és már egyből jött a sok faszság, hogy gazdagék, meg hogy nem normális az, aki a másnapos kenyeret megeszi stb.
Hol is irtam ilyet? Ja hogy sehol? Sőt később irtam hogy azzal nincs semmi baj ha 2 naponta vesz az ember kenyeret.
Szóval minden bizonnyal én vagyok a fogyatékos.
tipikus példája annak, hogy jön egy két hülye, aki kiforditja az ember szavát aztán a többi barom állat csak követi át nem gondolva a dolgokat.
/e: persze felkurtam magam és bele mentem a játékba mert miért ne? Csak ti nem veszitek épp észre magatokat és nem fogditva. Ne gondolja már senki azt, hogy nekem bármi bajom van azzal ha sporol az ember. De spórolás és spórolás között is lehet hatalmas különbség. Én azt nézem le aki olyan mértékben spórol hogy fagyasztóba teszi a kenyeret, meg egy hétig egy szaros toast /vagy hogy kell irni / kenyeret eszik mert hát az jó ugy. Kérlek...
először is: az első post nem erről szólt, hanem erről
"Mi meg minden nap ha marad az meg megy a kukába.
Szerintem azért ez a normális. "
Ha ez a normális akkor más nem az.
A másik
Mi a kurva anyámért lenne spórolás az, hogy fagyasztóba teszi a kenyeret? Are you fogyaték?

Csak sokkal egyszerűbb megvenni egyszerre 10 kilót mint állandóan kenyeret venni és gondolkodni h mit fogunk kajálni kell e kenyér v nem. itthon meg húhú gulyás lesz az ebéd, vegyél ki kenyeret, wellplayed 2 óra múlva már jó is
Aki szerint romlik a minősége az nem tudom milyen kenyeret fagyasztott le vagy a fagyasztója volt más v nemtom.. .De a milyenknek semmi baja, kirkaom az asztalra 1 óra múlva szelek belőle és még a héja is ropogós.