En anno gimiben egy szupermarketben dolgoztam meg egy nagyon rovid ideig egy cumigyarban.
Abbol, hogy slave voltam jo hogy bejott nemi $$ mert tudtam venni magamnak egy laptopot meg par aprosagot, igy nem volt teljesen elpazarolt ido a diablozas.
Amiota egyetemista vagyok kb. folyamatosan van valami reszmunkaidos/ alkalmi munkam vagy szakmai gyakorlatom. Tobb idot toltok ilyenekkel, mint amennyit tanulassal, de kell a penz meg van ami jol mutat az oneletrajzomon is. Most, hogy a tesom is egyetemre jar, mar nem szamitok semmi tamogatasra a szuleimtol de ha minden jol megy rendben leszek.
Amugy erdekes es a Psyclon - Senee hasonlat, meg jara viszonya a penzhez.
Azzal egyetertek, hogy Senee es Psyclon nagyon hasonloak, es en sem tartom jozan dontesnek, hogy Lestat pixelekre kolti a penzet.
Ugyanakkor Lestat a csaladi hatterevel siman el tudna vegezni valami egyetemet es jobb jovot tudna ennel biztositani, talan idovel rajon erre es valtoztat majd ezen. Neki szimplan kicsit tobb ido adatott meg felnoni.
Viszont az is erdekes, hogy jara kioktatja ot, ugy, hogy joval tobb penzt kap a szuleitol a semmiert, mint amennyiert Lestat/Senee dolgoznak. Es emellett nem vegzi el az egyetemet idoben.