d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Van Barátnőd? > A Kérdés Adott
Prev1222324252646Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 0.00
Jul 5 2012 05:42pm
Quote (Senee @ Jul 6 2012 12:41am)
én mindig úgy csináltam, hogy ilyen photobucket accountokról leszedtem képeket egy valóságosnak ható személyről.. ami alatt azt értem, hogy nem tökéletes, nem barbibaba
és csináltam alá fasza profilt is

ez így, hogy; sziasztok, nő vagyok és se kép se profil se történet se semmi mert nem mondhatok semmit ez nagyon száraz
valami izgalmat vihetnél bele
ezért nem érdeklődnek ezek a szarok se

amikor még lány voltam;

http://4.imgland.net/A6p1sk.png

és mikor kiderült nem is vagyok lány azóta abba is beleköt, ha azt mondom bu
mert tul sokat hisz magáról és azt hiszi őt aztán nem lehet

micsoda dráma, micsoda vad románc
Member
Gold: 343.00
Jul 5 2012 05:48pm
Quote (bajcli @ Jul 5 2012 11:42pm)
akkor már nemis voltál lány
+ varga károly azért elég obvious, mégis tök normális voltam vagy egy hétig!

attól, hogy az acc nevemnél varga károlyt írt még lehetnék lány
egyik imserősöm accán pl barátnöje játszik néha

de akkor még lány voltam. tisztán emlékszem az érzéseimre amikor beszélgettünk! nem voltam tisztában azzal, hogy mit gondolsz (lány vagyok vagy fiú, mivel erről nem esett szó) és emiatt teljesen normális voltam, mint egy lány :fdfs
és tisztán emlékszem arra is, hogy itt is még lány voltam akkor.. mondjuk attol meg lehet h lacketo felvilagositott.. aki szinten szerelmes volt belem.. nem christine-be, hanem alexába farki forumán (asszem) ahol kenyér volt fg helyett ahaha
Member
Jul 5 2012 05:50pm
ez tetszik. de a végén nem lenne olyan vicces ha kiderülne, hogy tényleg lány vagyok
Member
Jul 5 2012 05:55pm
barátNŐ?
fúúúúúj nyiltseb :S
Member
Gold: 1,511.00
Jul 5 2012 07:53pm
Quote (Senee @ 6 Jul 2012 01:48)

de akkor még lány voltam. tisztán emlékszem az érzéseimre amikor beszélgettünk! nem voltam tisztában azzal, hogy mit gondolsz (lány vagyok vagy fiú, mivel erről nem esett szó) és emiatt teljesen normális voltam, mint egy lány :fdfs
és tisztán emlékszem arra is, hogy itt is még lány voltam akkor.. mondjuk attol meg lehet h lacketo felvilagositott.. aki szinten szerelmes volt belem.. nem christine-be, hanem alexába farki forumán (asszem) ahol kenyér volt fg helyett ahaha

mondjuk szil se volt gyógyszer, de akkoris kurva nyilvánvaló volt

/e meg az is igaz, hogy kb egyszer beszéltem veled, amikor valami dk-t kezdtem (megint) és gecire unatkoztam

This post was edited by bajcli on Jul 5 2012 07:53pm
Member
Jul 5 2012 08:14pm
Quote (bajcli @ Jul 6 2012 01:53am)
mondjuk szil se volt gyógyszer, de akkoris kurva nyilvánvaló volt

/e meg az is igaz, hogy kb egyszer beszéltem veled, amikor valami dk-t kezdtem (megint) és gecire unatkoztam

mi

jaja. egyébként már jóval a rendszerváltás előtt se szerettél és ilyen alávaló emberrel még sose találkoztál mint én
Member
Gold: 47.25
Jul 5 2012 08:17pm
szerintem senee valami trasngender konfuzioban szenved
Member
Jul 5 2012 08:29pm
szerintem az a baj, hogy nálunk apa sose vette ki a részét a fegyelmezésből, max csendesen egyszer elmondta mit gondol amúgy csak szeretgetett, kényeztetett
anya meg ordibált, fegyelmezett, nevelt.. nem tudom ez mennyire játszhat közre, biztos sok családban van az, hogy a nő viseli a nadrágot, minden tekintetben, a fizetése is sokkal több volt, ő mondta mindig mi legyen, hogy legyen, merre legyen, meddig legyen. mindennel kapcsolatban.

és ennek következtében én meg ilyen nőies érzékeny valami lettem, teszetosza lófasz, hogy gyakorlatilag az anya meg apa szerepeket összecserélve láttam, éltem át
de el nem tudnék viselni egy ilyen uralkodós nőt magam mellet mint anya

mondjuk ez is buziság, h másokra akarom kenni azt hogy ilyen vagyok de elvégre azért mégiscsak rengeteg múlik a szocializáción fiatalkorban. bizonyára én magam is rengeteg dologban hibáztatható vagyok

inb4 írj blogot hülyegyerek
Member
Jul 6 2012 01:22am
Quote (Senee @ Jul 6 2012 12:48am)

Te voltál Seneditiz? Lacus tényleg beléd volt zúgva, emlékszem. Beteg állat. :D
Member
Jul 6 2012 03:11am
Quote (estamas @ Jul 6 2012 07:22am)
Te voltál Seneditiz? Lacus tényleg beléd volt zúgva, emlékszem. Beteg állat. :D

ja ja xd
Go Back To Magyar Topic List
Prev1222324252646Next
Add Reply New Topic New Poll