d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Elértem A Teljes Lelki Megnyugvást > Szeretetem Mindenkire Rásugárzik
Prev1222324252634Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 145.00
Nov 7 2010 05:33pm
Quote (MakeLoveNoWar @ 8 Nov 2010 01:32)
Peidg suliba már nemis nagyon szivok..
Itthon dobok ösze általában haverommal.. föként ugyanazzal minden nap... meg délután/estére veszek 1et o_o

Ugy lenne kedvem menni valahova, társaságba, szórakozni vagy akármi de nincs kivel/nincs hova
el van ez baszva

Szerintem első lépésnek a dzsó lerakása lenne a legjobb.
Azzal a haveroddal akár ketten is elmehettek akárhova, ahol új embereket, társaságot ismernétek meg.

Habár ha ennyit szívsz napi szinten ennyi ideje, magadtól tuti nem fogod tudni lerakni.

na megyek, sodrok egy cigit
de csak dohánnyal :(

This post was edited by TouchCow on Nov 7 2010 05:35pm
Member
Gold: Locked
Warn: 50%
Nov 7 2010 05:35pm
Quote (TouchCow @ Nov 8 2010 12:33am)
Azzal a haveroddal akár ketten is elmehettek akárhova, ahol új embereket, társaságot ismernétek meg.

1 hely nem jut az eszembe ahova szivesen mennék ..

Az a baj most igy kicsit magamba is zuhantam mert azon kivül hogy közös cigik, 1 Embert nem tudnák mondani akit megismertem az elmult években
1et sem.. barátnö meg végképp nem

Nem tudom mit kéne tennem, az elmult hetekben/honapban egyre többet töprengek ezen hogy mit és hogy kéne változtatnom.. de tanácstalan vagyok

This post was edited by MakeLoveNoWar on Nov 7 2010 05:36pm
Member
Nov 7 2010 05:35pm
Quote (MakeLoveNoWar @ 8 Nov 2010 01:35)
1 hely nem jut az eszembe ahova szivesen mennék =(

milyen zenét szeretsz?
Member
Gold: 1,593.00
Nov 7 2010 05:40pm
Quote (TouchCow @ 7 Nov 2010 23:33)

Habár ha ennyit szívsz napi szinten ennyi ideje, magadtól tuti nem fogod tudni lerakni.

na megyek, sodrok egy cigit
de csak dohánnyal :(

Soz hogy belehányok a diskurálásotokba, csak téged akarlak megkérdezni hogyha nincs több filtered akkor sima csigával tekered a cigit érintéstehén? vagy csak simán megtekered és se filter se csiga ás natúrba szívod? :'C
Member
Nov 7 2010 05:41pm
Quote (TouchCow @ Nov 8 2010 12:35am)
milyen zenét szeretsz?

Ritkán hallgatok zenét , amikor szoktam:

Francia Reggae, Jamaikai Reggae, Jimmi Hendirx - et is szeretem, régebbi rock - ot is ..
De sok mindent meghallgatok..

Member
Nov 7 2010 05:42pm
Quote (Smat @ Nov 8 2010 12:40am)
Soz hogy belehányok a diskurálásotokba, csak téged akarlak megkérdezni hogyha nincs több filtered akkor sima csigával tekered a cigit érintéstehén? vagy csak simán megtekered és se filter se csiga ás natúrba szívod? :'C

Dobozos cigit szívók nem tekertet
Ha már töltöd a cigit, figyelmedbe ajánlanám a drum dohányt, abból szeretek is hajtani, van 1-2 ismerösöm aki azt szívja.
Nehogy filter nélkül csinalj cigit.. szerintem undoritó

e:/ brb 10perc.

This post was edited by MakeLoveNoWar on Nov 7 2010 05:42pm
Member
Nov 7 2010 05:45pm
Quote (Smat @ 8 Nov 2010 01:40)

1. mindig van filterem
2. ha pont elfogy, akkor veszek

Általában mindig az előtt veszek filtert, mielőtt elfogyna. Filter nélkül meg nem szívok cigit :P .
Quote (MakeLoveNoWar @ 8 Nov 2010 01:42)
Dobozos cigit szívók nem tekertet
Ha már töltöd a cigit, figyelmedbe ajánlanám a drum dohányt, abból szeretek is hajtani, van 1-2 ismerösöm aki azt szívja.
Nehogy filter nélkül csinalj cigit.. szerintem undoritó

e:/ brb 10perc.

a drumról hallottam, hogy jó.
Legközelebb azt veszek.

Amúgy egy csomó reggae party van... csak utána kell keresni, embereket kérdezni, akik szeretik a reggaet.
Member
Nov 7 2010 05:51pm
Quote (TouchCow @ Nov 8 2010 12:45am)
1. mindig van filterem

Általában mindig az előtt veszek filtert, mielőtt elfogyna. Filter nélkül meg nem szívok cigit :P .

Legközelebb azt veszek.

Amúgy egy csomó reggae party van... csak utána kell keresni, embereket kérdezni, akik szeretik a reggaet.

Félek kellemetlenül érezném magam/ nem találnám a helyem..
egyszerűen nem tudnam mit kezdjek magammal..

Voltam most egy házibuliban 1 hete / Az elmult ~2évben ez volt ugygondolom az egyetlen alkalom hogy kimozdultam- söt biztos- és nagyon szarul éreztem magam.. mindenki bebaszva, koszos környezet viszataszító volt nagyon.. de lehet csak a társaság volt rosz.. de a többiek élvezték szoval.. nemtudom

Drum ot meg érdemes kipróbálni/ azt szívni , szerintem nagyon is jó dohány
van egy kis árkülönbözet de a minöségért megéri szerintem
Member
Gold: 1,593.00
Nov 7 2010 05:55pm
Quote (TouchCow @ 7 Nov 2010 23:45)
1. mindig van filterem

Legközelebb azt veszek.

Én már nem költök inkább filterre, a mentolos tippek is elfogytak, pedig volt kb 150 darab, bár lehet azért mert egy cigibe 2 filtert szeretek rakni..

Quote (MakeLoveNoWar @ 7 Nov 2010 23:51)

Voltam most egy házibuliban 1 hete / Az elmult ~2évben ez volt ugygondolom az egyetlen alkalom hogy kimozdultam- söt biztos- és nagyon szarul éreztem magam.. mindenki bebaszva, koszos környezet viszataszító volt nagyon.. de lehet csak a társaság volt rosz.. de a többiek élvezték szoval.. nemtudom

Cutters choice a legjobb imo, utána a gold leaf-amber leaf, de golden virg is nagyon jó dohány, bár ha nagyon száraz akkor kegyetlen tüdőgyilkos.
Banned
Gold: 0.00
Nov 7 2010 05:57pm
Quote (MakeLoveNoWar @ Nov 8 2010 12:51am)

Igyál egy kicsit, 2-3 sör nem árt meg, és valszleg sokkal nyitottabb leszel, de nem kerülsz a seggrészegség szintjére. Nem rossz az alkohol sem, sőt, azért issza mindenki.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1222324252634Next
Add Reply New Topic New Poll