Quote (Vharimatras @ Jan 31 2010 07:18pm)
de legalább segít levezetni a feszültséget amit a postjai okoznak.
és talán megvan egy hangyafasznyi reménye annak, hogy elgondolkozik és megpróbál jobb ember lenni.
Hát nem is tudom.
Téged mi inspirál jobban? Ha folyamatosan baszogatnak, vagy párszor normálisan elmagyarázzák neked a frankót?
Mindennek van oka azért. X se kezd el csak úgy poénból anyázni,mert neki jól esik, hanem esetleg okot adtak rá, és mivel többre nem tellik tőle, elkezd anyázni. Amit azok az emberek, akiktől esetleg több is kitelne szintén visszaanyázással reagálják le. És akkor ugye jön még a haver, aki örömmel száll be a buliba, és megint ott tartunk, hogy 20 oldal szeméttel terheled a forumot, és majd a moderátor bezárja.
Leszögezném, hogy nem akarok álszenteskedni. Ismernek itt páran, szerintem is tök jó dolog néha odaszólogatni, és szeretem a mocskos vicceket is stb. De baromira unalmas egyfolytában a céltalan anyázást látni.
Egy frissen nyílt normálisan induló topic is kb. addig normális, amíg az ügyeletes nyomorék be nem ír, és aztán jön rá a 10 reply, hogy "te milyen nyomorék vagy". És akkor még el is várnánk a nyomoréktól, hogy azt írja vissza "igazatok van srácok, én kérek elnézést, ezentúl vigyázok, nehogy nyomorék legyek".
Érdekes dolog ez azért.
This post was edited by -joey- on Jan 31 2010 12:28pm