d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Harcikacsa, Kingofmate, Csodacsibe
Prev1222324252643Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jan 31 2010 12:26pm
Quote (Fezmin @ Jan 31 2010 07:16pm)
Nem nyert, én magamra értettem... :P Hogy nézd meg milyen szép mondatba sikerült foglalnom a kis +1ecskémet! ( megint :) )

Értem, ez esetben ! Harcikacsa , Kingofmate , Csodacsibe , Sunnymarcell takarodjatok a subról!
Member
Gold: 5,302.77
Jan 31 2010 12:27pm
Quote (Vharimatras @ Jan 31 2010 07:18pm)
de legalább segít levezetni a feszültséget amit a postjai okoznak.
és talán megvan egy hangyafasznyi reménye annak, hogy elgondolkozik és megpróbál jobb ember lenni.

Hát nem is tudom.

Téged mi inspirál jobban? Ha folyamatosan baszogatnak, vagy párszor normálisan elmagyarázzák neked a frankót?

Mindennek van oka azért. X se kezd el csak úgy poénból anyázni,mert neki jól esik, hanem esetleg okot adtak rá, és mivel többre nem tellik tőle, elkezd anyázni. Amit azok az emberek, akiktől esetleg több is kitelne szintén visszaanyázással reagálják le. És akkor ugye jön még a haver, aki örömmel száll be a buliba, és megint ott tartunk, hogy 20 oldal szeméttel terheled a forumot, és majd a moderátor bezárja.

Leszögezném, hogy nem akarok álszenteskedni. Ismernek itt páran, szerintem is tök jó dolog néha odaszólogatni, és szeretem a mocskos vicceket is stb. De baromira unalmas egyfolytában a céltalan anyázást látni.

Egy frissen nyílt normálisan induló topic is kb. addig normális, amíg az ügyeletes nyomorék be nem ír, és aztán jön rá a 10 reply, hogy "te milyen nyomorék vagy". És akkor még el is várnánk a nyomoréktól, hogy azt írja vissza "igazatok van srácok, én kérek elnézést, ezentúl vigyázok, nehogy nyomorék legyek".

Érdekes dolog ez azért.

This post was edited by -joey- on Jan 31 2010 12:28pm
Member
Gold: 0.31
29 tag: ZsDanee, SlipKnoT(hun), lacketto, KiteHawk, Megas_heroes, adad123, InfamousMythos, Ghostmasterq, sunnymarcell, sylKE, 5133P, banyek, xSpikeYx, Genthor, Anamy, JulioFerreira, ace07, pohuan5, Inakwo, S4nyy, Fej, -joey-, Ad4mz, lacoking, RRC, Oberon_os, CyberPunk666, harcikacsa17, Fezmin

akkor ide egy

GGGGGGGGGGGGIIIIIIIIICCCCCCCCCCAAAAAAAAA

This post was edited by banyek on Jan 31 2010 12:28pm
Member
Gold: 710.00
sunnymarcell postolt?
mert akkor inkább nem olvasom el, mert megint 10%t kapnék

Quote (-joey- @ Jan 31 2010 06:27pm)
Hát nem is tudom.

Téged mi inspirál jobban? Ha folyamatosan baszogatnak, vagy párszor normálisan elmagyarázzák neked a frankót?

Mindennek van oka azért. X se kezd el csak úgy poénból anyázni, hanem esetleg okot adtak rá, és mivel többre nem tellik tőle, elkezd anyázni. Amit azok az emberek, akiktől esetleg több is kitelne szintén visszaanyázással reagálják le. És akkor ugye jön még a haver, aki örömmel száll be a buliba, és megint ott tartunk, hogy 20 oldal szeméttel terheled a forumot, és majd a moderátor bezárja.

Leszögezném, hogy nem akarok álszenteskedni. Ismernek itt páran, szerintem is tök jó dolog néha odaszólogatni, és szeretem a mocskos vicceket is stb. De baromira unalmas egyfolytában a céltalan anyázást látni.

Egy frissen nyílt normálisan induló topic is kb. addig normális, amíg az ügyeletes nyomorék be nem ír, és aztán jön rá a 10 reply, hogy "te milyen nyomorék vagy". És akkor még el is várnánk a nyomoréktól, hogy azt írja vissza "igazatok van srácok, én kérek elnézést, ezentúl vigyázok, nehogy nyomorék legyek".

Érdekes dolog ez azért.

rici
sondor
mikes

még lehetne mondani pár embert, akinek TE MAGAD probáltad elmagyarázni szépen a dolgokat
amugy sztem nyomorák mind.

This post was edited by sylKE on Jan 31 2010 12:29pm
Member
Gold: 0.00
Jan 31 2010 12:28pm
Quote (-joey- @ Jan 31 2010 06:27pm)
Hát nem is tudom.

Mindennek van oka azért. X se kezd el csak úgy poénból anyázni, hanem esetleg okot adtak rá, és mivel többre nem tellik tőle, elkezd anyázni. Amit azok az emberek, akiktől esetleg több is kitelne szintén visszaanyázással reagálják le. És akkor ugye jön még a haver, aki örömmel száll be a buliba, és megint ott tartunk, hogy 20 oldal szeméttel terheled a forumot, és majd a moderátor bezárja.

Érdekes dolog ez azért.

felnevettem 8DD
Member
Gold: 25.04
Jan 31 2010 12:28pm
Quote (sylKE @ 31 Jan 2010 19:27)
sunnymarcell postolt?

ezjó , tetszik :)
Member
Gold: 35,050.00
Trader: Trusted
Jan 31 2010 12:29pm
Quote (harcikacsa17 @ Jan 31 2010 08:22pm)
te mitváltoztattál?
mert szerintem semit ,ugyanojan nagyképü,csicska,snob vagy,aki lenézi az embereket,minthaa te mindenbe jobblennél.

Az igazság az, hogy valamit valószínüleg tényleg rosszul csináltok a sorstársaiddal, hiszen nem egy "kopasz" nőtt már fel itt, és közel nem övezte őket ilyen színű ellenszenv... sőt. ( pl: én, a kezdeti muliti, noob, random az persze megvolt, az kiküszöbölhetetlen, de mégis betudtam illeszkedni, és még sokan mások. )

Quote (KiteHawk @ Jan 31 2010 08:26pm)
Értem, ez esetben ! Harcikacsa , Kingofmate , Csodacsibe , Sunnymarcell takarodjatok a subról!

Alakul! :P

This post was edited by Fezmin on Jan 31 2010 12:30pm
Member
Gold: 22,413.07
Quote (sylKE @ Jan 31 2010 07:27pm)
sunnymarcell postolt?

igen postolt de csak az első 4 oldalig bírtam.
Member
Gold: 124.45
Quote (-joey- @ 31 Jan 2010 19:27)
mivel többre nem tellik tőle, elkezd anyázni.

oké, akkor így mondom: akinek többre nem telik anyázáson kívül, az takarodjon a gecibe. pont.

This post was edited by Oberon_os on Jan 31 2010 12:29pm
Member
Gold: 13,000.00
Quote (-joey- @ Jan 31 2010 07:27pm)
Hát nem is tudom.

Érdekes dolog ez azért.

mivel elég nagy a közösség, ezért mindig lesz 1 valaki aki elkezdi az anyázást
Go Back To Magyar Topic List
Prev1222324252643Next
Closed New Topic New Poll