Quote (Genthor @ 25 Dec 2009 10:34)
Nekem technikai kérdésem lenne, a report rendszerrel kapcsolatban. Hogy működik a report gomb? Jól sejtem, hogy automatikusan küld egy pm-et a rendszer az adott részleget felügyelő online modoknak? Mi alapján dől el, hogy melyik mod kapja, ha tényleg így működik?
Erről annyit mondhatok, hogy van egy moderátor sor (queue), lásd pl. a profilomat.
Quote (Oberon_os @ 25 Dec 2009 13:36)
Ez érdekes dolog... Ha valakinek a warn-jai 100 fölött vannak, de még mindig csinálja _ugyanazt_, mint amit warnok előtt, akkor mi értelme van ennek az egésznek?
Az, hogy ha valakit valamennyire érdekel az accountja, akkor ügyelni fog a warn szintjére. Akit meg egyáltalán nem érdekel, azt az se érdekli, ha naponta új accountot kell csinálnia... Amúgy meg van olyan, hogy autoban, erről jópár hunsubos is tudna mesélni... De esete válogatja.
Másik dolog: pvp-mld-walk vs az új, a fantasztikus event rendszer. Totál megölte.
Ezt jó, hogy szóba hoztad, mert időközben kialakultak az irányelvek és a hunsubon továbbra is lehet pvp/pvm topikokat nyitni. Ha elkülditek nekem a linkeket, megnyitom őket és visszateszem őket a diablós stickybe. Vagy nyissátok újra őket.
Másik, ehhez kapcsolódóan: d2pk, és retro. Nem értem az ilyen topicokat miért kell bezárni
Azért, mert minden mod (illetve általában minden bináris file) biztonsági kockázatot jelent, gyakran tartalmaznak keyloggert és egyebeket. Az "asia" realm adminjai például gyakran keylogolják a usereiket. Hidd el, nem viccből találtuk ki ezeket a szabályokat.
This post was edited by Lajo on Dec 25 2009 06:20pm