d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > S Z E R E T L E K ! ! ! > Igen!
Prev1222324252630Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 0.00
Jun 8 2009 11:16am
Quote (beni @ Mon, 8 Jun 2009, 18:12)
Persze. Én nem is ebbe akartam belekötni, csak azt nem szeretném, hogy felelőtlenül szidalmazzunk/kurvázzunk mindenkit. Azon túl, hogy az ilyen átbaszott emberek fájdalmát át tudom érezni.

A véleményem kifejtése túl messzire vezetne, de lényeg: ha egy csaj mindenkivel lefekszik én akkor sem mondom rá, hogy kurva. Ha már a fiúk minden alkalmat megragadnának kb miért ne lehetne egy olyan lány, aki élvezi a szekszet, vagy könnyen magával ragadja a hév egy jófej srác láttán. Másrészt azért sem haragudhatsz ha elmúlik a szerelem. Te sem parancsolhatsz a szíved, miért utálkoznál, ha emiatt csalatkozol a másikban?

Mindenféle emberre láttam már példát, amit az indulásnál sajnos nem is tudhatsz. De évek után sem.

természetesen nem azért vagyok ilyen, mert már nem velem akartak lenni - maga a módszer nem volt túlságosan kifinomult, ahogy ezek a dolgok el lettek anno intézve

na de elég is lesz mára, mert majd megkapom a meshtől hogy ez valójában miért is volt
Member
Jun 8 2009 11:16am
Quote (BiceBoca @ Mon, Jun 8 2009, 07:15pm)
inkább nem írom le a véleményem mert:
1.túl hosszú
2.ribancgecikurva lennék ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
(mint mindig CÖ)

ja és: :D
(rosszra kattintottam)

This post was edited by BiceBoca on Jun 8 2009 11:17am
Member
Gold: 124.45
Jun 8 2009 11:17am
Quote (beni @ Mon, 8 Jun 2009, 17:12)
Persze. Én nem is ebbe akartam belekötni, csak azt nem szeretném, hogy felelőtlenül szidalmazzunk/kurvázzunk mindenkit. Azon túl, hogy az ilyen átbaszott emberek fájdalmát át tudom érezni.

A véleményem kifejtése túl messzire vezetne, de lényeg: ha egy csaj mindenkivel lefekszik én akkor sem mondom rá, hogy kurva. Ha már a fiúk minden alkalmat megragadnának kb miért ne lehetne egy olyan lány, aki élvezi a szekszet, vagy könnyen magával ragadja a hév egy jófej srác láttán. Másrészt azért sem haragudhatsz ha elmúlik a szerelem. Te sem parancsolhatsz a szíved, miért utálkoznál, ha emiatt csalatkozol a másikban?

Mindenféle emberre láttam már példát, amit az indulásnál sajnos nem is tudhatsz. De évek után sem.

Ha ezt valami hoddog vagy májvip fórumon írnád még megérteném, be lehet ilyen szöveggel húzni egy csomó nedves tinicsajt, de ember, itt nem kell erőltetni! ;)

Btw: nőben, férfiban is van gerinctelen pöcs, meg áldozat is. Én mégis úgy vettem észre, hogy -úgy általában mindent- a férfiak egyenesebben kezelnek dolgokat, ha azt mondják igen az igen, ha nem az nem. Míg nőknél ez kevésbé igaz, kevésbé "egyenesen" állnak hozzá dolgokhoz. Szerintem.
Member
Gold: 6,440.13
Jun 8 2009 11:18am
Quote (Janou @ Mon, Jun 8 2009, 06:06pm)
1x2 1x1, nem egyben volt a dolog

és nem ezért lett vége

Minden jelet komolyan kell venni. Ha már x alkalommal megcsal az kurvára jelent valamit.

Quote (farki @ Mon, Jun 8 2009, 06:14pm)
hát a postod első részét nem tudom értelmezni, de mivel nem tagadtad a "megcsalt" állításomat... ezért megcsalt.

ha a megcsalás miatt nem lett vége akkor az vagy csak egy kifogás, vagy akkor kurvanagy "afc" vagy és nincs értelme vitázni(?), mert csökönyösen ragaszkodsz a buta elkeseredett véleményedhez.

mi az az "afc" egyébként?

Quote (BiceBoca @ Mon, Jun 8 2009, 06:15pm)
inkább nem írom le a véleményem mert:
1.túl hosszú
2.ribancgecikurva lennék ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
(mint mindig CÖ)

mondjad csak

Quote (xLestatx @ Mon, Jun 8 2009, 06:15pm)
Szerintem lehet tudni. Jó nem azt mondom hogy már a legelején, de egy idő elteltével kisimered a párod. Csak az a bibi, hogy az ember változik és egyszercsak már nem ugyanaz az ember lesz előtted mint akibe bele szerettél. Szóval, nem azzal van a gond, hogy nem ismered meg a másikat, hanem azzal, hogy sajnos minden s mindenki változik.

Én pont most láttam az ellenkezőjére egy olyan példát, hogy magam alá kaksiztam. Részleteket nem akarok mondani, de hihetetlen az egész. És nem a sablon, megcsalta 10 nővel téma.
Member
Jun 8 2009 11:19am
Quote (farki @ Mon, 8 Jun 2009, 18:14)
hát a postod első részét nem tudom értelmezni, de mivel nem tagadtad a "megcsalt" állításomat... ezért megcsalt.

ha a megcsalás miatt nem lett vége akkor az vagy csak egy kifogás, vagy akkor kurvanagy "afc" vagy és nincs értelme vitázni(?), mert csökönyösen ragaszkodsz a buta elkeseredett véleményedhez.

'nem azért lett vége' - nem azért lett vége, mert megcsalt

1 x 2 év, 1x 1 év, két lányról van szó

és nem értem, hogy miért kell felvenni mesh arrogáns paraszt viselkedésformáját, mert te nem ilyen voltál és nem így ismertelek meg.

ennyit erről, nem kívánok több dolgot erről kiadni vadidegen embereknek, akik közül sokan csak azt nézik majd ebből, hogy hol tudnak belém rúgni

This post was edited by Janou on Jun 8 2009 11:19am
Member
Gold: 1,079.11
Jun 8 2009 11:20am
Quote (Janou @ Mon, 8 Jun 2009, 19:16)
természetesen nem azért vagyok ilyen, mert már nem velem akartak lenni - maga a módszer nem volt túlságosan kifinomult, ahogy ezek a dolgok el lettek anno intézve

na de elég is lesz mára, mert majd megkapom a meshtől hogy ez valójában miért is volt

Na jah. Anno exem mikor már vége felé járt a kapcsolatunk írt egy pár sort, hogy olyan könnyedén kell elváni egymástól mint a falevél a fátol őszkor. Na mondom ok. A végére már az lett, hogy: Takarodjak már, nem kellesz te senkinek.
Member
Gold: 6,440.13
Jun 8 2009 11:20am
Quote (Oberon_os @ Mon, Jun 8 2009, 06:17pm)
Ha ezt valami hoddog vagy májvip fórumon írnád még megérteném, be lehet ilyen szöveggel húzni egy csomó nedves tinicsajt, de ember, itt nem kell erőltetni! ;)

Btw: nőben, férfiban is van gerinctelen pöcs, meg áldozat is. Én mégis úgy vettem észre, hogy -úgy általában mindent- a férfiak egyenesebben kezelnek dolgokat, ha azt mondják igen az igen, ha nem az nem. Míg nőknél ez kevésbé igaz, kevésbé "egyenesen" állnak hozzá dolgokhoz. Szerintem.

Nem hiszem, hogy ezen a fórumon bárkit is le akarok venni a lábáról úgyhogy elhiheted nekem :D

Quote (xLestatx @ Mon, Jun 8 2009, 06:20pm)
Na jah. Anno exem mikor már vége felé járt a kapcsolatunk írt egy pár sort, hogy olyan könnyedén kell elváni egymástól mint a falevél a fátol őszkor. Na mondom ok. A végére már az lett, hogy: Takarodjak már, nem kellesz te senkinek.

:(

This post was edited by beni on Jun 8 2009 11:22am
Member
Jun 8 2009 11:21am
Quote (Janou @ Mon, 8 Jun 2009, 18:19)
'nem azért lett vége' - nem azért lett vége, mert megcsalt

1 x 2 év, 1x 1 év, két lányról van szó

és nem értem, hogy miért kell felvenni mesh arrogáns paraszt viselkedésformáját, mert te nem ilyen voltál és nem így ismertelek meg.

ennyit erről, nem kívánok több dolgot erről kiadni vadidegen embereknek, akik közül sokan csak azt nézik majd ebből, hogy hol tudnak belém rúgni

még valami - ha valamit még hozzá akarsz fűzni, ne a topikba tedd
Member
Quote (beni @ Mon, Jun 8 2009, 06:12pm)

hát én sem mondom hogy egy csaj legyen frigid, de azért sztem kurvára legyen más a hozzáállása a szexhez mint egy fiunak, egy fiuba bele van kodolva, hogy mindenkit meg kell kefélni, míg egy lánynál azért egy picit furcsa ha össze fekszik mindenkivel

pl ha fiam lesz és a gimi alatt végig keféli az évfolyamban az összes csajt, akkot megveregetném a vállát,
míg ha a lányom keféltetné meg magát egy csomo csávóval valószínűleg nem kéne többet hozzám szólnia
Member
Gold: 1,079.11
Quote (beni @ Mon, 8 Jun 2009, 19:20)
Nem hiszem, hogy ezen a fórumon bárkit is le akarok venni a lábáról úgyhogy elhiheted nekem :D

Nem hát, mert akit akartál már rég megszerezted.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1222324252630Next
Add Reply New Topic New Poll