Quote (Mesh2_returned @ Sat, 30 May 2009, 02:59)
o noes.
te meg elhiszed, hogy a cipőd tényleg cipő, és nem csak egy illúzió, mint ahogy akármi más is lehetne. (habár minden valószínűséggel teljesen érthetetlen lesz sokmindenki számára az, hogy hogyan gondolom a dolgot)
egyébként irreleváns kérdés, nem is neked, hanem mindenkinek: én buta vagyok azért, mert nem hiszek abban, amit nem látok? hinnem kéne egy olyan dologban, amit mások mondanak, hogy létezik, de én soha nem fogom megtapasztalni? (a válasz nem, ofc, de ennél azért tovább lehet menni)
tényleg az

szó nincs itt semmiféle illúzióról, ez már ilyen Quine-féle filozófiai móka...
ha ez hasonlat akar lenni, akkor se értem, esetleg kifejthetnéd bővebben.
egyébként te hiszel abban, amit nem látsz. hiszel az ősrobbanásban? tudod, hogyan és miért ment végbe, vagy csak egy olyan dologban hiszel, amit mások mondanak?
nem, ofc.
Quote (Mesh2_returned @ Sat, 30 May 2009, 03:05)
egyébként most, hogy így újraolvastam, bolded rész:
és te belelátsz az én agyamba, és pontosan tudod, hogy én mit hiszek el feltétel nélkül, és mit nem. mindenbe bele lehet kötni egy csomóféleképpen, és ebből lesz a flém. csak nemtom, minek vesztegetem én is (meg mások is, te is) az időm ilyen faszságokra, mint hogy kb 2 percig írjam most ezt a szart is, mikor semmi értelme. biztosan addikcióvá vált már, vagy ez a perverz örömforrásunk
direkt utána írtam, hogy ha nem hiszed el feltétel nélkül, akkoris ugyanott vagyunk.
mondjuk lehet, hogy nem két mondatot kéne elolvasni, aztán felháborodva reagálni valamit (tudom, most meg én tudom helyetted, hány mondatot olvastál el, a a tény az tény: csak kiragadtál egy mondatot az egészből)
azt meg tényleg nem tudom, minek vesztegeted az idődet ilyen faszságokra, ha már ennyit elpocsékoltál, legalább egy érvet írhattál volna.
Quote (ElCapitano @ Sat, 30 May 2009, 08:17)
Most függetlenül a témától.
Nem gondolkoztál még azon, hogy a ellenérvek végnélküli sorolása nem éppen az érvelés legmeggyőzőbb formája? Kiemeled a neked megfelelő részeket és azokat írod le kb. ^^
ezt pofázom én is...