Quote (ecneB @ 6 Feb 2011 16:53)
y, igazat adok ebben teljes mértékben.. de ettől még neked nem kéne így viselkedni, érted mire gondolok.. és srry a zsanzsa-ért.. xd mindig így olvasom a neved xd
ja értem. amúgy sokan annak olvassák :c ezért fogok namechangelni Zsan-ra

Quote (RedBlueDevils @ 6 Feb 2011 16:53)
csak az a baj hogy van aki normálisan jön ide, és páran úgyis elkezdik cincálni. szal tökmind1 hogy jön ide az ember sztem.
sok példa van arra is, h h lehet ide beilleszkedni, meg arra is, h nem. ha vki élből gyökér és itt vergődik, sőt rögtön azzal nyit, h össze-vissza spamol és mindenkibe beleköt, az ne is várjon értelmes hozzászólást. aki meg normális az be fog tudni illeszkedni... van olyan, aki normálisan jön ide, de idővel azt hiszi, h már bent van és bármit megtehet.
érdekes, én nem emlékszem olyanra, h mikor idejöttem egyből szétszedtek volna. azóta se baszogat senki.
különben meg jó lenne ha elolvasná mindenki azt a tutorialt, amit mindig elfelejtek, h ki írt, mert nem hülyeség. megesik, h vki rád száll, mert mondjuk rossz napja volt és te meg visszaszólsz neki, de őt itt szeretik és ezért egyből kipécéznek téged. van ilyen is, de egyik társaságba sem könnyű beilleszkedni és mint mondtam teljesen mind1, h az netes vagy sem.
This post was edited by zsansaccount on Feb 6 2011 09:04am