Quote (josheide @ Oct 16 2013 05:00pm)
Gratulalok anyukadnak, biztos ugyanigy gondolkodna, ha mondjuk a kicsi fia agyrakot kapna (mondjuk ettol a topictol) es az allambacsi kifizetne a sokmillios kezeleset. Vannak orszagok ahol nem kotelezo a tarsadalombiztositas, es ha valami baj van, akkor egy eletre eladosodsz. A fentebbi gondolkodasmod hihetetlen elore nem latasrol arulkodik. - nem ertem hogy kepzelted, hogy elmesz jogasznak.
Jol elsz, mert rengeteg valasztasod van. Az emberek jelentos reszenek nem adatott ez meg. Azt hozol ki az eletedbol amit a kepessegeid es a szorgalmad engednek.
Es igen, tanulhatsz ingyen, de ha nem akarsz, akkor az biztos az oktatasi rendszer hibaja. Ez is hihetetlen kivaltsag egy olyan bolygon ahol lassan 8 milliard ember el es mindenfele diplomaval lehet kezdeni valamit csak utana kell menni a dolgoknak.

azért picit el vagy tévedve
azért a magyar társadalombiztosítás nemfog neked mindent kifizetni, találkoztam egy agyrákos lánnyal (eléggé qt volt, csak félig kopasz :\ ) és mondta hogy már több milliós hitelt vettek fel mert nem fizeti az állam a kezeléseket
van aki a mellrák ~20 kezelése után nem kap támogatást
ha 10 kezelést kaptam volna, akkor a többiért nekem is kellett volna fizetnem alkalmanként 400 ezret