Quote (Fej @ Oct 18 2011 07:52pm)
egy érdekes kérdés jutott erről az egészről eszembe

szerintetek az ember az evolúció során érzelmileg is a tud az ember olyan szinten fejlődni, hogy mondjuk x ezer év múlva a tudatunk ösztönösen kizárna dolgokat és egyszerűen elképzelhetetlen lenne pl gyilkosság, stb?
Az irányt tekintve, hogy mégis merre fejlődik a társadalom, a gyilkosság rossz példa. Inkább az önzetlenséget kellett volna írni.
Épp a minap, 500assal mentem le, hogy majd vezsek 1-2 zsömit a vacsorához, meg 2 liter tejet a tejestől. Először a tejeshez mentem, mert az hamarabb zárt(háromnegyed 6 körül volt). Utána megyek a pékségbe, 2 liter tej után maradt 160 ftom(hehe), mondom zsír. De nem volt már se zsemle, se kifli a pékségben(búspanda), félkiló kenyeret kellett vennem. De, az 175 ft volt, mondom affene, annyim nincs, jöhetek vissza... Erre mondta a csaj, hogy nyugodtan vigyem el, nem tesz az a 15 ft. Én meg ma reggel bevittem neki egy 50est, és mondta, hogy nem kelett volna, és ez sokkal több mint amennyivel tartoztam, mondtam, hogy a jószívűséget is díjazni kell valamennyivel, ha soványzsebből nem is telik több
Nekem tök jól esett, hogy vannak még rendes emberek, de egyre ritkábban találkozok velük