Quote (Smat @ Oct 16 2013 03:22pm)
Ezt még hányszor kell elmagyaráznom?
Kurwo visnek is 3x kellett belinkelnem a topicot ahova már leírtam mindent, de neked csakazért sem fogom.
en emlekszem, kb ev elejen kerdeztem toled hogy mi ez a tolvaj tema, leirtad diohejban, tobbiektol is jott info, rakerdeztem, hogy mennyit fizettetek vissza eddig ebbol es kozolted, hogy semennyit. kerdem hogy mikor fogjatok? - nem fogjuk. szoszerint nem tudok idezni, de a poszt nyilvan nem veszett el.
nalam ez pont eleg ahhoz, hogy semmibe se vegyelek. raadasul par honapra ra jon a poszt, hogy mittudomen hova mentek
nyaralni. hat gratulalok a faradalmasan megnovesztett gerinchez. gondolom mindenrol a kurva bankok tehetnek!
Quote (Taszilo.^ @ Oct 16 2013 03:23pm)
tehat befizetok
akkor miert eloskodok?
arra celzok, hogy ha keres valaki, mondok egy szamot, 500 ezret brutto, akkor abbol befizet mondjuk 200at az allam fele(nyugdij,szja,stb...) es a maradek 300 ugye szabad felhasznalasu
ebbol a bevandrolo munkasok nem fognak sokat elkolteni helyben, maximum elelemre, inkabb hazaviszik hu/ro/tr-be es ott koltik el, ezzel kivive a penzt ezekbol az orszagokbol, ami az o gazdasagukra ugye nem pont a legjobb hatassal van. ezt lehet hogy meg tetezi az is, hogy a vendegmunkas nem EU tagorszagbol valo, de ez nem tudom milyen korulmenyt jelent gazdasagilag. majd megkerjuk josheidet hogy lokjon errol par gondolatot, biztos benne van
csupan ennyire gondoltam