Quote (Baleee @ 27 Oct 2010 18:02)
Nha akkor massiv flame.
Mai kis beszerző túrám igencsak fail lett. Amit akartam venni fontossági sorrendben az kb ez: kamásli, lámpa szett, mini pumpa, km óra. Ebből semmit nem sikerült.
Elmentem first a mester utca végébe, megnézni a Hervist, ami am Mountex, kevesebb reménnyel mentem be így már, hogy kapok akármit is, amiért mentem. Lényegében a túrakamáslikon kívül semmi nem volt, ami esetleg rárakható bringás cipőre, az egy összebaszott fos volt, és ahhoz képest kurvadrágán.
Aztán átmentem a westendbe, hogy hátha ott találok vmit, ott ugye nincs se hervis, se semmi ilyen, de hát egy próbát megért. Végigjártam az egészet keresztbe, a faszom kivolt már vele, megnéztem ugye milyen sportal kapcsolatos boltok vannak. Lófasz se. Gg tovább.
Aztán fogtam magam átmentem Örsre az árkádba. Ott van Hervis, na hát leszophatnak ők is bő nyállal. Van pár tesco minőségű überfos bringa amit árulnak és egyébként bringázással kapcsolatosan lófaszt se. Megkérdeztem a kis ribanc eladókat, hogy van-e valami ilyesmi és bazdmeg nem tudták van-e, vagy, hogy ha igen akkor hol. MI A GECIMNEK DOLGOZNAK AKKOR OTT? Ennyire életképtelenek nem lehetnek.
tl;dr: sirok
Szal a lényeg, hogy holnap reggel nem tudom mennyire lesz sötét és hideg, hogy elmegyek-e bringával suliba. A hétre imo befailoltam igenerősen.
Jha és zizi, a kis szelepátalakító biszbaszod még nálam van, nem tudtam vele mit kezdeni. Visszaadnám, mert am free felpumpálják a schwinn-csepel boltban, ha arról van szó.
/e: és most csaptam le vaterán egy Police lámpa szettre, elég jónak tűnik. 2250.-
majd vmikor visszaadod, ráér. rá kell tekerni a szelepre btw.