Quote (Jancsipapa @ Oct 13 2013 11:30pm)
elnézést, hogy naponta 2-3 posztot tolok átlagban, naponta max 5 percet jspzek és nem figyelem árgus szemekkel, hogy a fő nyomorék rici mikor mit írt nekem
édesanyádnak szólogassál így be, vagy élőben, úgy teljesen rendben van, de itt nyugodtan leállhatsz a hülyeségeiddel
én se csalódok már bennetek, kb olyanok vagytok, mint a south parkban, ahogy írjátok a szavakat egymás mellé, csak szart lehet látni, siránkozást, megszakértést 0 élettapasztalattal, direkt provokálást, messel is amit levágtok, komolyan baszdmeg mint az óvodában, addig húzgáljátok egymás szoknyáját, amíg el nem bőgi magát valaki, de azért még lementek egymással balatonra, miközben fél éven keresztül bőgtél jspn, hogy mes, pohár tej, szeretlek mes, le akarlak szopni, de azért tényleg elmentek egymás faszát fényezni, utána meg csodálkoztok, hogy nem bírjátok ki egymást... ami még nem is gáz így, ha lenne agyad és felfognád - meg mes is persze - hogy hinnye geci, ez irtó gáz volt, hogy bucira vertük egymást, meg ilyenek, de neeem, fogyatékosok vagytok, még le is írjátok itt mindenkinek, ha még nem ismerné mindenki a szarságaidat, a szilveszteri bnet noobok vagytok akciót, a 100. multit, a 20 egymás után nyitott le akarlak szopni topikot, hogy feljöttél rakára duelligázni, hogy kiadtad magad kb 3 embernek, néha egyidőben, ide visszajössz ugye századjára is, annyi kéne baszdmeg, hogy meghúzd magad és játszd a játékaidat, amivel eltöltöd az egész életedet, de nem, továbbra is meg kell szakértened mindent meg kiprovokálni a flamet, utána meg csodálkozni, hogy nem kíváncsi senki a pofádra, vagy ha igen, akkor csak az összevert pofádra. a kis szarfaszú janóról meg annyit, hogy nézzél tükörbe, a pólódon nem azért van s betű, mert superman vagy, hanem mert akkora a mérete, de azért itt ugatsz a monitor megnyugtató fénye mögött, mert tudod, hogy itt vernek pofán, élőben meg úgy megsajnálnak/unk (megtörtént ugye, vsgtől is lehúztál több tíz ropit, de mikor meglátott, inkább úgy volt vele, hogy eléggé kibaszás neked az élet így is, de én is kb így voltam vele)
nn mondatvégi írásjelek, leszarom azt is
ead
10/10