d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > League Of Legends
Prev1226222632264226522664303Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,390.00
Apr 22 2013 12:37pm
Quote (zsansaccount @ Apr 22 2013 06:34pm)
nemtom, én magamból indulok ki és azért nézek streameket, h jobban játsszak

egyébként nem értek egyet a kommented második részével, mert egyrészt mi az h nem éri meg foglalkozni? agyatlanul faszkodjak? vkinek az a szórakozás, nekem meg az, h annak ellenére,  h nem sokat játszok és nem vagyok challanger, szeretnék fejlődni, meg jó lenni benne, úgy élvezetesebb.
másrészt meg mi az, h aki eddig nem volt, nem is lesz? lehet, h az nem igaz, h minél több játék, annál több skill, de azért van benne valami... senki nem úgy kezdte, h feltette a lol-t béta fázisban, felment 30-ra 200 game alatt és utána feljutott 1-2 hónap alatt a csúcsra és már 3 éve ott van... a legtöbb profi játékos már régóta nyomja, elsők között kezdte el és az a tapasztalat meg minden, ami mögötte van, nagyban segíti. sztem simán lehetséges, h most mondjuk silver vagyok, de fejlődök folyamatosan és előbb-utóbb a következő vagy az utáni seasonban feljutok akár diamondig is. ez attól függ, h ki mennyi időt áldoz rá, aki hobbiként játszik hetente párat, az lehet soha nem fog feljutni, bár nem tartom kizártnak azt se, h platináig fel lehessen menni úgy is

Hát nem tudom. Yazuki volt akinek olvastam a threadjét jspn, és ő ~300 normal game után kezdett el rankedezni, aztán lényegében meg sem állt 2500 ig. Aztán kapott egy semi-pro contractot is, és elég rettegett toppos lett NA-n (amíg ez számított valamit is) - de ez lényegtelen. Én csak azt mondom, hogy az én meglátásom szerint diamond meg challenger alatt teljesen felesleges arról beszélni, hogy ki mennyire jó, mert mindenki amatőr, és minimálisak a differenciák, illetve az igazán jó játékosokhoz mérve elhanyagolható a relatív differencia. Aki nem plat++ az szerintem bőven hobbi lolos, és teljesen faszság a skilleken meg 2-300 elon veszekedni, mert szerintem amíg az ember nem kerül a profizmus színvonalának közelébe, addig semmi más nem számít, csak hogy egy adott gameben jól érezze magát. Aztán nyilván ha az ember ráfordít energiát, mert úgy gondolja, ha jobban játszik, erősebb csapattársakat/ellenfeleket kap akkor majd jobban érzi magát, és szerintem itt a subon igazából senkinek nem lehet nagyon más a célja, mivel tényleg mindenki elég low.

Az meg a másik, hogy szerintem tényleg kéne egy sub csapat, mert az 5v5 premade az ami igazán a játék lényege, de egy két alkalmat leszámítva még csak ezt sem tudtuk összehozni.

TL;DR: a subon szerintem kár kinek van több elóját játszani, mert mindenki low. Vannak picit lowabbak, meg picit kevésbé lowok, de mindenki low. Az lenne a lényeg, hogy azért játszunk mert jól érezzük magunkat.
Member
Gold: 0.00
Apr 22 2013 12:45pm
Quote (jarabekg @ Apr 22 2013 07:37pm)
Hát nem tudom. Yazuki volt akinek olvastam a threadjét jspn, és ő ~300 normal game után kezdett el rankedezni, aztán lényegében meg sem állt 2500 ig. Aztán kapott egy semi-pro contractot is, és elég rettegett toppos lett NA-n (amíg ez számított valamit is) - de ez lényegtelen. Én csak azt mondom, hogy az én meglátásom szerint diamond meg challenger alatt teljesen felesleges arról beszélni, hogy ki mennyire jó, mert mindenki amatőr, és minimálisak a differenciák, illetve az igazán jó játékosokhoz mérve elhanyagolható a relatív differencia. Aki nem plat++ az szerintem bőven hobbi lolos, és teljesen faszság a skilleken meg 2-300 elon veszekedni, mert szerintem amíg az ember nem kerül a profizmus színvonalának közelébe, addig semmi más nem számít, csak hogy egy adott gameben jól érezze magát. Aztán nyilván ha az ember ráfordít energiát, mert úgy gondolja, ha jobban játszik, erősebb csapattársakat/ellenfeleket kap akkor majd jobban érzi magát, és szerintem itt a subon igazából senkinek nem lehet nagyon más a célja, mivel tényleg mindenki elég low.

Az meg a másik, hogy szerintem tényleg kéne egy sub csapat, mert az 5v5 premade az ami igazán a játék lényege, de egy két alkalmat leszámítva még csak ezt sem tudtuk összehozni.

TL;DR: a subon szerintem kár kinek van több elóját játszani, mert mindenki low. Vannak picit lowabbak, meg picit kevésbé lowok, de mindenki low. Az lenne a lényeg, hogy azért játszunk mert jól érezzük magunkat.

xy:me mid
yx:no me mid

zy: i said first me mid
xy: retards i troll you

morgana ahri twisted fate

and i'm feeling good
Member
Apr 22 2013 12:51pm
Quote (TrollBoss @ Apr 22 2013 07:45pm)
xy:me mid
yx:no me mid

zy: i said first me mid
xy: retards i troll you

morgana ahri twisted fate

and i'm feeling good

: D

ezért éri meg egy kicsivel feljebb menni
Member
Gold: 2.00
Apr 22 2013 01:25pm
Quote (Oberon_os @ 22 Apr 2013 20:03)
Szerintem meg sokan túlspilázzák ezt a hovatartozok - énvagyokaplatina hozzáállást. Persze tudom hogy tinédzserként még azt hiszi az ember hogy ez számít is valamit, pedig nem.

attól függ, én úgy vagyok vele, h amit csinálok, azt szeretem jól csinálni, meg szeretek fejlődni benne. ha nem megy és nem élvezem, akkor nem csinálom. de amúgy nem is rankedezek, szóval... :D bár régebben se érdekelt, h ki hol van, nem hasonlítgattam magam senkihez
Member
Gold: 2.00
Apr 22 2013 01:28pm
Quote (jarabekg @ 22 Apr 2013 20:37)

ja ezzel egyetértek, bár az 5v5-tel nem feltétlen... miért lenne az jobb? soloQ-ban is kell skill, a team az már az egyéni dolgokon felül van

bár egy teamben szívesen benne lennék, mert az is fun :D

This post was edited by zsansaccount on Apr 22 2013 01:28pm
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Apr 22 2013 01:44pm
csak smat ne legyen benne a teambe
Member
Gold: 0.00
Apr 22 2013 02:08pm
biztos ami tuti : kacsa bronz 5 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Member
Gold: 1,593.00
Apr 22 2013 02:20pm
Quote (SnoopDogg @ 22 Apr 2013 19:44)
csak smat ne legyen benne a teambe

Ha intel adc akkor supportolok, máskülönben meg csak jungle.
Member
Apr 22 2013 02:22pm
Quote (xGurke @ Apr 22 2013 09:08pm)
biztos ami tuti : kacsa bronz 5 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

4 egy ideje

meg topikot is nyitottam a progressnek

valaki tudna nekem linket adni az imagesnapperhez pls?
Member
Gold: 1,593.00
Apr 22 2013 02:22pm
Quote (jarabekg @ 22 Apr 2013 20:22)
4 egy ideje

meg topikot is nyitottam a progressnek

valaki tudna nekem linket adni az imagesnapperhez pls?

Nehéz lehet a googlet használni zsidó nyelven.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1226222632264226522664303Next
Add Reply New Topic New Poll