Quote (zsansaccount @ Apr 22 2013 06:34pm)
nemtom, én magamból indulok ki és azért nézek streameket, h jobban játsszak
egyébként nem értek egyet a kommented második részével, mert egyrészt mi az h nem éri meg foglalkozni? agyatlanul faszkodjak? vkinek az a szórakozás, nekem meg az, h annak ellenére, h nem sokat játszok és nem vagyok challanger, szeretnék fejlődni, meg jó lenni benne, úgy élvezetesebb.
másrészt meg mi az, h aki eddig nem volt, nem is lesz? lehet, h az nem igaz, h minél több játék, annál több skill, de azért van benne valami... senki nem úgy kezdte, h feltette a lol-t béta fázisban, felment 30-ra 200 game alatt és utána feljutott 1-2 hónap alatt a csúcsra és már 3 éve ott van... a legtöbb profi játékos már régóta nyomja, elsők között kezdte el és az a tapasztalat meg minden, ami mögötte van, nagyban segíti. sztem simán lehetséges, h most mondjuk silver vagyok, de fejlődök folyamatosan és előbb-utóbb a következő vagy az utáni seasonban feljutok akár diamondig is. ez attól függ, h ki mennyi időt áldoz rá, aki hobbiként játszik hetente párat, az lehet soha nem fog feljutni, bár nem tartom kizártnak azt se, h platináig fel lehessen menni úgy is
Hát nem tudom. Yazuki volt akinek olvastam a threadjét jspn, és ő ~300 normal game után kezdett el rankedezni, aztán lényegében meg sem állt 2500 ig. Aztán kapott egy semi-pro contractot is, és elég rettegett toppos lett NA-n (amíg ez számított valamit is) - de ez lényegtelen. Én csak azt mondom, hogy az én meglátásom szerint diamond meg challenger alatt teljesen felesleges arról beszélni, hogy ki mennyire jó, mert mindenki amatőr, és minimálisak a differenciák, illetve az igazán jó játékosokhoz mérve elhanyagolható a relatív differencia. Aki nem plat++ az szerintem bőven hobbi lolos, és teljesen faszság a skilleken meg 2-300 elon veszekedni, mert szerintem amíg az ember nem kerül a profizmus színvonalának közelébe, addig semmi más nem számít, csak hogy egy adott gameben jól érezze magát. Aztán nyilván ha az ember ráfordít energiát, mert úgy gondolja, ha jobban játszik, erősebb csapattársakat/ellenfeleket kap akkor majd jobban érzi magát, és szerintem itt a subon igazából senkinek nem lehet nagyon más a célja, mivel tényleg mindenki elég low.
Az meg a másik, hogy szerintem tényleg kéne egy sub csapat, mert az 5v5 premade az ami igazán a játék lényege, de egy két alkalmat leszámítva még csak ezt sem tudtuk összehozni.
TL;DR: a subon szerintem kár kinek van több elóját játszani, mert mindenki low. Vannak picit lowabbak, meg picit kevésbé lowok, de mindenki low. Az lenne a lényeg, hogy azért játszunk mert jól érezzük magunkat.