Quote (TuskesVanek @ Nov 3 2014 12:09pm)
hát nem tudom, más nyomorán én képtelen vagyok nevetni, mármint olyanon, amiről az illető nem tehet pl. úgy született vagy balesetből kifolyólag
ez valami értelmiségi vicc lehet, húszezresek a zsebben, meglát egy down kórost és ujjal mutogatva röhög rajta, mert forcsenen ez a divat
so classy, tips fedora
mondjuk true, szégyellem is magam hogy kinevetek néha fogyikat (bár probálom elnyomni mindig, háta mögött se csatlakozok a nevetésbe de azért ver a viz mert röhögnék)
igy elképzelem h nagy dagadt fogyi gyerek megy az elektromos toloszékkel vmi elbaszott szarnak beöltözve erre mondják neki h fiam neked be se kellett volna öltözni X?GXDGXD?GX:DXDGX
nem ilyenkor belegondolok h örömmel megy az a gyerek hogy részt vegyen ilyen közösségi dolgokban erre bántás éri + kiábrándul ezekből, elszigetelödik a kirekesztés által etc és ez nem jó
de basszus, a szüleiknek is lehetne több eszük, hogy nem csinálnak bohocot a gyerekükböl, eröltetve azt ami not going to happen (az emberek egyszerűsége miatt.... ezekbe a dolgokba 10% ha belegondol, hogy bántó vagy milyen hatásai lesznek etc)