d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > League Of Legends
Prev1226122622263226422654303Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,390.00
Apr 22 2013 07:28am
Quote (zsansaccount @ Apr 22 2013 01:47pm)
hát, bronzban még ott tartanak, h lol ks noob és azt hiszik, h challengerben van a helyük
silverben kb ugyan az, csak kevesebb az, h vki megsértődik és kilép azért, mert a jungler "ellopta" a CS-t turret alól úgy, h ő halott volt.
gold ahogy láttam még egy fokkal jobb, ott már akad olyan, aki néz profikat és próbálja alkalmazni azt a stílust és nem 12 éves gyökér

btw. annyira jók vagyunk, h lassan megindokoljuk, h diamond-ban is mindenki full kretén és az egész community egy elo hell brigád, akik habzó szájú 12 évesek :D

na azt imádom még amikor valaki streamek alapján játszik.

rohadtul nem azt nézi amit kéne, kb csak azért néz streameket, hogy melyik championt autolockolja az emberek 95%-a platina alatt

silver 2-be vagyok atm, és teljesen normális csapattársaim vannak, és az simán nyerem a lanem általában

challenger alatt meg nem éri meg különösebben foglalkozni a játékkal. Aki season 1-2be nem tudott platina lenni annak meg aztán kb végképp nem, ebben a seasonben sem fog sokkal feljebb jutni, sosem lesz diamond-challenger, az meg a másik, hogy ahhoz hogy valaki jónak számítson alapból a gamejei felét imo 5v5 premadebe kéne játszania.
Member
Gold: 0.00
Apr 22 2013 07:33am
Quote (zsansaccount @ Apr 22 2013 01:47pm)
hát, bronzban még ott tartanak, h lol ks noob és azt hiszik, h challengerben van a helyük
silverben kb ugyan az, csak kevesebb az, h vki megsértődik és kilép azért, mert a jungler "ellopta" a CS-t turret alól úgy, h ő halott volt.
gold ahogy láttam még egy fokkal jobb, ott már akad olyan, aki néz profikat és próbálja alkalmazni azt a stílust és nem 12 éves gyökér

btw. annyira jók vagyunk, h lassan megindokoljuk, h diamond-ban is mindenki full kretén és az egész community egy elo hell brigád, akik habzó szájú 12 évesek :D

azért öcsém mesélt már egysmást
hidd el vannak ott is ugyanolyan nyomorékok, öcsém játszott már rainmannel, és aki még vele volt, megőrült hogy OMG TIS IS RAIN MAN pickeltek soraka sona revive clarityt botra

mindenhol vannak retardáltak, és oda nem illő emberek.
Member
Gold: 3,000.00
Apr 22 2013 08:37am
Quote (jarabekg @ Apr 22 2013 02:28pm)

rohadtul nem azt nézi amit kéne, kb csak azért néz streameket, hogy melyik championt autolockolja az emberek 95%-a platina alatt

silver 2-be vagyok atm, és teljesen normális csapattársaim vannak, és az simán nyerem a lanem általában

challenger alatt meg nem éri meg különösebben foglalkozni a játékkal. Aki season 1-2be nem tudott platina lenni annak meg aztán kb végképp nem, ebben a seasonben sem fog sokkal feljebb jutni, sosem lesz diamond-challenger, az meg a másik, hogy ahhoz hogy valaki jónak számítson alapból  a gamejei felét imo 5v5 premadebe kéne játszania.

destiny 3 honap alatt lett diamond
Member
Gold: 1,593.00
Apr 22 2013 09:03am

Végre bazdmeg.
Member
Gold: 5,390.00
Apr 22 2013 09:06am
Quote (Taszilo.^ @ Apr 22 2013 03:37pm)
destiny 3 honap alatt lett diamond

ez alatt azt értettem aki már előtte is játszott*
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Apr 22 2013 09:31am
marine maarine marine ma ri ne
Member
Gold: 124.45
Apr 22 2013 09:52am
Quote (Smat @ 22 Apr 2013 16:03)
http://img577.imageshack.us/img577/1659/vgre.png

Végre bazdmeg.

Nice ps skillz!
Member
Gold: 2.00
Apr 22 2013 11:34am
Quote (jarabekg @ 22 Apr 2013 15:28)

challenger alatt meg nem éri meg különösebben foglalkozni a játékkal. Aki season 1-2be nem tudott platina lenni annak meg aztán kb végképp nem, ebben a seasonben sem fog sokkal feljebb jutni, sosem lesz diamond-challenger, az meg a másik, hogy ahhoz hogy valaki jónak számítson alapból  a gamejei felét imo 5v5 premadebe kéne játszania.

nemtom, én magamból indulok ki és azért nézek streameket, h jobban játsszak

egyébként nem értek egyet a kommented második részével, mert egyrészt mi az h nem éri meg foglalkozni? agyatlanul faszkodjak? vkinek az a szórakozás, nekem meg az, h annak ellenére, h nem sokat játszok és nem vagyok challanger, szeretnék fejlődni, meg jó lenni benne, úgy élvezetesebb.
másrészt meg mi az, h aki eddig nem volt, nem is lesz? lehet, h az nem igaz, h minél több játék, annál több skill, de azért van benne valami... senki nem úgy kezdte, h feltette a lol-t béta fázisban, felment 30-ra 200 game alatt és utána feljutott 1-2 hónap alatt a csúcsra és már 3 éve ott van... a legtöbb profi játékos már régóta nyomja, elsők között kezdte el és az a tapasztalat meg minden, ami mögötte van, nagyban segíti. sztem simán lehetséges, h most mondjuk silver vagyok, de fejlődök folyamatosan és előbb-utóbb a következő vagy az utáni seasonban feljutok akár diamondig is. ez attól függ, h ki mennyi időt áldoz rá, aki hobbiként játszik hetente párat, az lehet soha nem fog feljutni, bár nem tartom kizártnak azt se, h platináig fel lehessen menni úgy is
Member
Gold: 124.45
Apr 22 2013 12:03pm
Quote (zsansaccount @ 22 Apr 2013 18:34)
nemtom, én magamból indulok ki és azért nézek streameket, h jobban játsszak

egyébként nem értek egyet a kommented második részével, mert egyrészt mi az h nem éri meg foglalkozni? agyatlanul faszkodjak? vkinek az a szórakozás, nekem meg az, h annak ellenére,  h nem sokat játszok és nem vagyok challanger, szeretnék fejlődni, meg jó lenni benne, úgy élvezetesebb.
másrészt meg mi az, h aki eddig nem volt, nem is lesz? lehet, h az nem igaz, h minél több játék, annál több skill, de azért van benne valami... senki nem úgy kezdte, h feltette a lol-t béta fázisban, felment 30-ra 200 game alatt és utána feljutott 1-2 hónap alatt a csúcsra és már 3 éve ott van... a legtöbb profi játékos már régóta nyomja, elsők között kezdte el és az a tapasztalat meg minden, ami mögötte van, nagyban segíti. sztem simán lehetséges, h most mondjuk silver vagyok, de fejlődök folyamatosan és előbb-utóbb a következő vagy az utáni seasonban feljutok akár diamondig is. ez attól függ, h ki mennyi időt áldoz rá, aki hobbiként játszik hetente párat, az lehet soha nem fog feljutni, bár nem tartom kizártnak azt se, h platináig fel lehessen menni úgy is

Szerintem meg sokan túlspilázzák ezt a hovatartozok - énvagyokaplatina hozzáállást. Persze tudom hogy tinédzserként még azt hiszi az ember hogy ez számít is valamit, pedig nem.
Member
Gold: 0.00
Apr 22 2013 12:23pm
birom az emberek leblokkolnak ha belopod baront xddd
Go Back To Magyar Topic List
Prev1226122622263226422654303Next
Add Reply New Topic New Poll