Quote (jarabekg @ 22 Apr 2013 15:28)
na azt imádom még amikor valaki streamek alapján játszik.
rohadtul nem azt nézi amit kéne, kb csak azért néz streameket, hogy melyik championt autolockolja az emberek 95%-a platina alatt
silver 2-be vagyok atm, és teljesen normális csapattársaim vannak, és az simán nyerem a lanem általában
challenger alatt meg nem éri meg különösebben foglalkozni a játékkal. Aki season 1-2be nem tudott platina lenni annak meg aztán kb végképp nem, ebben a seasonben sem fog sokkal feljebb jutni, sosem lesz diamond-challenger, az meg a másik, hogy ahhoz hogy valaki jónak számítson alapból a gamejei felét imo 5v5 premadebe kéne játszania.
nemtom, én magamból indulok ki és azért nézek streameket, h jobban játsszak
egyébként nem értek egyet a kommented második részével, mert egyrészt mi az h nem éri meg foglalkozni? agyatlanul faszkodjak? vkinek az a szórakozás, nekem meg az, h annak ellenére, h nem sokat játszok és nem vagyok challanger, szeretnék fejlődni, meg jó lenni benne, úgy élvezetesebb.
másrészt meg mi az, h aki eddig nem volt, nem is lesz? lehet, h az nem igaz, h minél több játék, annál több skill, de azért van benne valami... senki nem úgy kezdte, h feltette a lol-t béta fázisban, felment 30-ra 200 game alatt és utána feljutott 1-2 hónap alatt a csúcsra és már 3 éve ott van... a legtöbb profi játékos már régóta nyomja, elsők között kezdte el és az a tapasztalat meg minden, ami mögötte van, nagyban segíti. sztem simán lehetséges, h most mondjuk silver vagyok, de fejlődök folyamatosan és előbb-utóbb a következő vagy az utáni seasonban feljutok akár diamondig is. ez attól függ, h ki mennyi időt áldoz rá, aki hobbiként játszik hetente párat, az lehet soha nem fog feljutni, bár nem tartom kizártnak azt se, h platináig fel lehessen menni úgy is