d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Starcraft Topic
Prev1225922602261226222632724Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 80.00
Jan 15 2014 06:10am
Quote (Fej @ 15 Jan 2014 13:08)
kifos 3 ravent, viszlat swarmhostot, meg amugyis, mikozben te ketszer megmozdulsz az shkkal, o 3x korbe kocsikazik a bule flame hellionokkal es elfuj mindent

nem tudom, most ugy nez ki, ha mechel az ember, hogy ramennek mass mutara, azzal huzzak az idot (nem tudok harassolni _semmit_ mert minden televan szarva spineokkal meg sporeokkal) ezalatt kihoznak egy raklap sh-t nem tudok megmozdulni sem, a mutakkal kurvajol lefedi, aztan ha eleg bankja van akkor betradeli, nekem nem lesz semmim mert mech mire remaxol, o meg hoz 236236236 corruptort es csinal 10 bl-t es gggggggggggggg
nem fogod tudni kihozni 4 bazisrol a skyterrant normalisan, mert gecire nem lesz ra penzed, ha meg van akkor valamit kurva szarul csinal a z
Member
Jan 15 2014 06:12am
es ofc mutakkal a palyan dropolni sem tudok mert nincs ertelme, csak oletek, de nem olok semmit
Member
Gold: 0.00
Jan 15 2014 06:13am
Quote (Cpt_Ghost @ Jan 15 2014 01:10pm)
nem tudom, most ugy nez ki, ha mechel az ember, hogy ramennek mass mutara, azzal huzzak az idot (nem tudok harassolni _semmit_ mert minden televan szarva spineokkal meg sporeokkal) ezalatt kihoznak egy raklap sh-t nem tudok megmozdulni sem, a mutakkal kurvajol lefedi, aztan ha eleg bankja van akkor betradeli, nekem nem lesz semmim mert mech mire remaxol, o meg hoz 236236236 corruptort es csinal 10 bl-t es gggggggggggggg
nem fogod tudni kihozni 4 bazisrol a skyterrant normalisan, mert gecire nem lesz ra penzed, ha meg van akkor valamit kurva szarul csinal a z

igazabol ha mutaval kezd utana sh eleg eros tech switch, a ketto kozott kb barmikor megtamadod 2 thorral es meghal
Member
Gold: 95.00
Jan 15 2014 06:14am
Quote (Fej @ Jan 15 2014 02:13pm)
igazabol ha mutaval kezd utana sh eleg eros tech switch, a ketto kozott kb barmikor megtamadod 2 thorral es meghal

Gondolom mikir latja a mutakat meg akkor is 3 reactoros factorybol hozza az imba helionokat es dropplni probal
Member
Jan 15 2014 06:17am
Quote (Fej @ 15 Jan 2014 13:13)

mechhel nem tudok kimenni tradelni, azert nem lesz eleg thorod ahhoz, hogy annyi mutat counterelj mint ami neki lesz, de ha meg thorod van is, akkor jon egy raklap rocs melle es azert esz meg, egyszeruen nem tudsz olyan compot kihozni amivel eltudsz menni tradelni vagy akarmi
ha olyan a map, hogy betudsz szedni 5. baset (pl akilon volt) akkor lehet mechelni, ha negyet tudsz csak effektive megvedeni (pl froston) akkor semmi ertelme mechelni mert nem fogsz nyerni, ha az ellenfeled tudja, hogy mit kell csinalni.
Quote (putincykavodka @ 15 Jan 2014 13:14)
Gondolom mikir latja a mutakat meg akkor is 3 reactoros factorybol hozza az imba helionokat es dropplni probal

meg mindig egy ostoba irritalo faszkalap vagy
mikor csinalja mar meg tomi firefoxra a postblockert

amugymeg a mutanak pont az a lenyege, h bent tud tartani vele

This post was edited by Cpt_Ghost on Jan 15 2014 06:19am
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Jan 15 2014 06:29am
Quote (Fej @ 15 Jan 2014 14:08)
kifos 3 ravent, viszlat swarmhost, meg amugyis, mikozben te ketszer megmozdulsz az shkkal, o 3x korbe kocsikazik a blue flame hellionokkal es elfuj mindent

igazabol mech ellen gecire nem erdemes leallni macrozni, ha nem olyan gamet akarsz, hogy 30 sh, 150 spore, es varsz a kovetkezo 40 percbe, hogy hatha hibazik es belekuld 20 vikinget meg 5 ravent egy fungalba

:DDDDDDDDDDDDDD
Member
Jan 15 2014 06:35am
Quote (Cpt_Ghost @ Jan 15 2014 01:17pm)
mechhel nem tudok kimenni tradelni, azert nem lesz eleg thorod ahhoz, hogy annyi mutat counterelj mint ami neki lesz, de ha meg thorod van is, akkor jon egy raklap rocs melle es azert esz meg, egyszeruen nem tudsz olyan compot kihozni amivel eltudsz menni tradelni vagy akarmi
ha olyan a map, hogy betudsz szedni 5. baset (pl akilon volt) akkor lehet mechelni, ha negyet tudsz csak effektive megvedeni (pl froston) akkor semmi ertelme mechelni mert nem fogsz nyerni, ha az ellenfeled tudja, hogy mit kell csinalni.

meg mindig egy ostoba irritalo faszkalap vagy
mikor csinalja mar meg tomi firefoxra a postblockert

amugymeg a mutanak pont az a lenyege, h bent tud tartani vele

igen, mikor te kimesz tamadni, akkor neki roach, sh muta armyja van, es minden unitbol pont annyival tobb, hogy eppen counterelje a tiedet

hat eleg szomoru akkor a terranok elete

25 gas egy roach, 100 gas egy muta, 100 gas egy sh, ergo 4 roachot tudnal hozni, minden egyes muta/sh helyett, nincs olyan hogy van egy csomo roachod, sh-d, és meg annyi muta is hogy counterelje a thorokat, vagy ez van, vagy az (ha csak nem outmacrozott mar 15x, de akkor meg mirol is beszelunk?)

ja majd ezutan kifos 40 corruptort es morphol 10 blt (szamold mar ki ez igy mennyibe kerul, mondjuk csak a 10 bl 5500 res)

ha egy zerg mutarol sh-ra switchel barmilyen 2 base timingtol meghal, es mutakat tradelni mech ellen szerintem kurva szar ha mar kint van 2-3 thor, kb lehetetlen

oke hogy ezzel a muta sh-val teged szetszopatnak, csak ne ugy add mar elo mintha ez vedhetetlen lenne, mert o csak ugy kifos 50 mutat, aztan morphol 10 bl-t, hiszen ingyen van
Member
Jan 15 2014 06:41am
Quote (Fej @ 15 Jan 2014 13:35)
igen, mikor te kimesz tamadni, akkor neki roach, sh muta armyja van, es minden unitbol pont annyival tobb, hogy eppen counterelje a tiedet

hat eleg szomoru akkor a terranok elete

25 gas egy roach, 100 gas egy muta, 100 gas egy sh, ergo 4 roachot tudnal hozni, minden egyes muta/sh helyett, nincs olyan hogy van egy csomo roachod, sh-d, és meg annyi muta is hogy counterelje a thorokat, vagy ez van, vagy az (ha csak nem outmacrozott mar 15x, de akkor meg mirol is beszelunk?)

ja majd ezutan kifos 40 corruptort es morphol 10 blt (szamold mar ki ez igy mennyibe kerul, mondjuk csak a 10 bl 5500 res)

ha egy zerg mutarol sh-ra switchel barmilyen 2 base timingtol meghal, es mutakat tradelni mech ellen szerintem kurva szar ha mar kint van 2-3 thor, kb lehetetlen

oke hogy ezzel a muta sh-val teged szetszopatnak, csak ne ugy add mar elo mintha ez vedhetetlen lenne, mert o csak ugy kifos 50 mutat, aztan morphol 10 bl-t, hiszen ingyen van

2 base timing mechel
mi
mechet 5 zergling megesz, ha nincs pozicioban, max slowpusholni tudok valamit
hat nem lehet mechel megnyerni, ha azt jol jatssza a zerg.

egyebkent meg persze, hogy jobb a makroja (nem azert, mert jobban csinalja, hanem azert mert ilyen a mu), mivel gondnelkul van tobb bazison mint te mechhel, mert nem fogsz ugyan olyan tempoval expelni, pont ez a lenyege, szepen extendelsz es azt megveded, ha tul sok bazisra kimegyek mert greedy vagyok es nem tudom megvedeni akkor meg kikapok, elegge meglehet buntetni
egyebkent meg nem tudom miert kell ennyire tulozni, nem 50 mutarol beszeltem, es nem is egyszerre, az sh switch se egyszerre jon ki az egesz
wtf man

This post was edited by Cpt_Ghost on Jan 15 2014 06:41am
Member
Jan 15 2014 06:50am
Quote (Cpt_Ghost @ Jan 15 2014 01:41pm)
2 base timing mechel
mi
mechet 5 zergling megesz, ha nincs pozicioban, max slowpusholni tudok valamit
hat nem lehet mechel megnyerni, ha azt jol jatssza a zerg.

egyebkent meg persze, hogy jobb a makroja (nem azert, mert jobban csinalja, hanem azert mert ilyen a mu), mivel gondnelkul van tobb bazison mint te mechhel, mert nem fogsz ugyan olyan tempoval expelni, pont ez a lenyege, szepen extendelsz es azt megveded, ha tul sok bazisra kimegyek mert greedy vagyok es nem tudom megvedeni akkor meg kikapok, elegge meglehet buntetni
egyebkent meg nem tudom miert kell ennyire tulozni, nem 50 mutarol beszeltem, es nem is egyszerre, az sh switch se egyszerre jon ki az egesz
wtf man

hat ja, azert ha te is akkor tenned a 3-at mint en, es akkor kezdened el mineolni a gast mint en, kb ki is lephetnek, szoval meg szep hogy elobb expelek, foleg egy mech ellen (mechet latok es mar keso all inezni alapbol mindig double expelek :D ) amugy vannak mechez is ilyen 9 perces harmadikas nyitasok, de azt meg gondolom barmilyen roach timing szetbuntetni ha nem 400al jatszol

egyebkent hogy jobb a macroja az relativ, mikor bejön a triple inject egy 6. perces harmadik utan akkor igen, par percig biztos jobb a macroja, vezet is foodban

aztan ha ne adj isten macro game lesz, es 3-asaval teszed a cc-ket, illetve epited a planetarykat, meg 10-esevel hivod a muleokat, akkor mar sztem semmi kulonbseg sincs, sőt

This post was edited by Fej on Jan 15 2014 06:53am
Member
Jan 15 2014 06:52am
Quote (Fej @ 15 Jan 2014 13:50)
hat ja, azert ha te is akkor tenned a 3-at mint en, es akkor kezdened el mineolni a gast mint en, kb ki is lephetnek, szoval meg szep hogy elobb expelek, foleg egy mech ellen (mechet latok es mar keso all inezni alapbol mindig double expelek :D ) amugy vannak mechez is ilyen 9 perces harmadikas nyitasok, de azt meg gondolom barmilyen roach timing szetbuntetni ha nem 400al jatszol

valami olyasmi
bar en is viszonylag koran teszem a harmadikat, mert meglehet eppen vedeni ha van 1-2 tankod meg spammeled a nakedmarinet es csinalsz bunkereket, de a lenyeg az, hogy inkabb onnantol gg a zergnek ha mar kint vannak a bc-k meg ravenek, odaig meg ritkan jut el a dolog, bar nem is baj, mert ha meg konnyu lenne akkor imba lenne, csak igy meg nem eri meg bio helyett mechelni, mostani poolban max ilyen heavy rainen lehet, bar azt se nagyon szeretem
Go Back To Magyar Topic List
Prev1225922602261226222632724Next
Add Reply New Topic New Poll