Quote (Akizk @ 7 Apr 2014 17:59)
a külföldön élők 95%-a fideszre szavazott???? akkor mi a faszért vannak ott? Mert jó otthon?????
Quote (GoreKnight9 @ 7 Apr 2014 18:00)
amugy ezt en sem ertem
bar lehet h gondoltak mi mar kint vagyunk akkor szopjatok ti otthoniak
Quote (xGurke @ 7 Apr 2014 18:05)
ugyan erre gondoltam én is
ha kint élnék már hülye lennék nem a fideszre szavazni
Quote (RRC @ 7 Apr 2014 18:11)
ja, kurva anyátok :DDDDD
tájékozódjatok már baszki... egyik leggecibb része volt ez a választásnak: akik külföldi állampolgárok külföldi lakcímmel, ergo most kapták meg a szavazati jogot, azok szavazhattak levélben, és köztük volt ez a 95%-os arány, akik "hálából" a szavazati jogért és a "nemzeti egység megteremtéséért" a fideszre szavaztak - lehetett tudni előre, hogy ezeken a területeken a fidesz-szimpátia jellemző (amúgy szerintem ezzel jó nagy konfliktust teremtett magyarországi magyarság és a külföldi magyarok között, én pl. kurvára nem értem, hogy milyen jogon szól bele egy külföldön élő és adózó, hogy orbán hogy bassza szét az országot, ahol élek, de ez megint más kérdés).
az a párszázezres tömeg, ami az elmúlt években mentek külföldre, de nem a pre-trianoni magyarságot képezik (és valószínűleg sokkal kisebb részben lettek volna fideszesek - elvégre részben miattuk kényszerültek külföldre) persze nem szavazhattak levélben, csak a konzulátuson, ami ugye kicsit megnehezíti a dolgot, nem is mentek el sokan gondolom...
This post was edited by My_Acc_Is_Bazur on Apr 7 2014 11:24am