Quote (Smat @ 26 Jun 2011 15:51)
Taric, Sion, LeBlanc, Veigar(aki ha jól játszik az összes ap karit összecsomagolja), Swain, stunnból szeretnék minnél előbb kikerülni ha esély van rá.
Pl. veigar ketrec, stunnol, rámcastolja a dark mattert, fél hpmat leszedi, ulti, cu spawn kassadin. Ha viszont ketrecnél amikor stunnol elnyomom a cleaneset, kilépek belőle, R spell, aki esetleg jön utánam kap egy kis slowot, megint egy R spell, és hiába raknak rám megint valami slowot/stunt, 65%-al kevesebb ideig fogom érezni, így majdnem biztos hogy eltudok menekülni.
Clarityt nem rakok, mert lvl 6-7től már van annyi manaregenem, illetve +manam RoAból hogy nem kell az a +mana, late gameban meg már nem is használom, mert AAból van elég mana + regen.
Flash hasznos ha a baronos példát vesszük, de teleporttal viszont az egész mapon tudok rajolni, és letudok farmolni 1 nagyobb creep wavet ha nagyon kell, + baronhoz is hamarabb odaérek ha szükség van rám.
Ignite jó spell, de nem szeretem, de egy late game trynda ellen például nagyon is sokat ér ha nagyon nullos és elnyomta már a Q spellt az ulti után, de ugyanakkor kassa Q-jával is ellehet kapni, úgy hogy 1 hit legyen.
Overall Flash meg Ignite jó spell, de én még mindig előnyben részesítem a teleport+cleanese spellt, mert hiába stunnolnak, van esélyem a menekülésre.
Nem olvasom el, mert felsoroltal egy rakas single target stunos championt ami ellen egy Banshee's Veil siman eleg. Szoval meg mindig nn Cleanse Kassadinre.
Quote (sylke @ 26 Jun 2011 15:56)
ugye milyen jo lenne egy bkb MI
ez meg
INITIATORKODSZ
:DDD
oli ne báncs
Stfu.
This post was edited by Moonflow on Jun 26 2011 11:56am