Quote (Oberon_os @ 18 Apr 2013 18:23)
Imo nem ezért. Mid solo lane "elejétől" kezdve (mikor ugye még nem igazán van jungler, az kb lvl20-25 után gyűrűzik be), és solo lanre sokkal szívesebben megy az ember, mint duora - gondolom nem kell elmagyarázni miért.

Így emberek tetemes része ott "tud", vagy azt szeretné kipróbálni. Ja, és a leg látványosabb lane is, "sztárokkal" (ocelot asszem a legismertebb player???? Bah!).
Szerény véleményem szerint jungle vagy top ugyanannyira alkalmas carryzésre, sőt...
hát nemtom, én régebben kezdtem el játszani, nem ismertem streameket, nem volt ilyen LCS, stb., akkoriban valóban később jött be a jungler, de sztem mostanában egyre korábban már elkezdik. emlékszem, h mondták még régebben, h uhh hát rúnák nélkül nem érdemes, etc... most meg ha csinálsz egy smurfot, akkor sztem lvl 10 körül már van jungler, de lehet h nem így van, csak én ezt tapasztaltam, meg senki nem ugatott mikor én junglezni akartam vagy más.
meg sok olyan soloQs ember van mostanában, akik nem midelnek, ők is elég ismertek sztem, rengetegen nézik a streamüket. én is vmiért régebben mindig midelni akartam, de rájöttem, h sokkal jobban megy meg tetszik a jungle meg top. na mind1, a lényeg, h hozzáállásbeli váltás kell és akkor sztem fog menni. én is -16-ban voltam, most meg +6-ban vagyok, ezt kevesebb mint 100 game alatt értem el és sztem még tovább fogok tudni javulni úgy, h nem játszok sokat, csak máshogy állok hozzá, nem futok az aktuális op champ után, csak próbálok a legjobban játszani és nem úgy, h annyi kill gyűjtök, amennyit csak tudok, hanem úgy, h teamben játszok
tudom h nem bronzból másztam diamondba, de azért nekem ez már nagy haladás, mert régebben szinte mindig 50% alatt volt a win ratem és most próbálom először normalban feltolni kicsit meg még fejlődni és utána rankedezni
This post was edited by zsansaccount on Apr 18 2013 01:57pm