d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > League Of Legends
Prev1225022512252225322544303Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,390.00
Apr 18 2013 02:24am
Quote (Intel @ Apr 18 2013 01:18am)
én le szoktam szarni általában mert pl én se tudok miden meg toppon úgy játszani, hogy olyat pickeljek
de most az előző gambe is 4 szint hátrányba volt a midesünk a 7. percben ami azért már nem kis probléma :D el is bukta a promotiont legalább
játsz junglet egyébként silver/goldban onnan lehet szerintem a legjobban carryzni a teamet

Szerintem mid jobb. Ugyan annyit tudsz gankelni meg roamolni, és van free farmod, meg van kin killeket összeszedni ingyért.
Member
Gold: 0.00
Apr 18 2013 02:53am
Quote (Smat @ Apr 17 2013 07:40pm)
Soha nem mondtam hogy a community ekkora trágya fos, de sajnos igaza van azoknak akik ezt mondják.
Tényleg rettentő szar az egész, azon gondolkozok hogy kikapcsolom a chatet a picsába, és akkor semmit nem látok abból amit írogatnak.
Az meg hogy gold 1ből visszaesik valaki gold5be... Lehetetlen, nincs annyira szar player akinek ez összejönne, még ha az összes meccset trollkodja akkor sem tud leesni ennyit.
Ez egyszerűen a szar fos teamek miatt volt, thats all folks.

Most viszont back to the basics, teemo saga carries!

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nekem is az volt a first idea, hogy szarok mindenkire, nem írok vissza és akkor tudok figyelni a játékra
nem ment
aztán kinyomtal az all chatet, amint beléptem a játékba ignoreoltam minden playert, aki velem van
silver 5 ->silver 1 xd
Member
Apr 18 2013 07:52am
Imádom, mikor bemegy egyvalaki indokolatlan helyzetekbe 3-4 enemy közé, majd lebasz, hogy nem megyek vele meghalni.

This post was edited by *varti on Apr 18 2013 07:52am
Member
Gold: 2.00
Apr 18 2013 10:00am
Quote (jarabekg @ 18 Apr 2013 10:24)
Szerintem mid jobb. Ugyan annyit tudsz gankelni meg roamolni, és van free farmod, meg van kin killeket összeszedni ingyért.

az a baj, h mindenki gamenként min. 2 ember akar midelni, mert mindenki úgy gondolja, h majd ő ...

egyetértek Intellel, h jungleből elég jól lehet carryzni, de sztem topról is... de sztem nem ezek a legfontosabbak, hanem, h megtaláld azt a posztot, ami legjobban tetszik meg megtalálni azokat a champeket, akikkel a legszívesebben játszol és próbálni hozni a legjobb formádat, odafigyelni, ha vki vmit jól csinál, azt megdicsérni, ha vki balfasz, annak se beszólni, ha téged baszogatni, akkor ignorálni a baszogatást, csak játszani... megpróbálni kicsit terelni a csapatot, h ne össze-vissza kóricáljon mindenki, h ne legyen az, h egy embert baitelnek, meghal és utána sorban áll a csapat és egyesével megy be 5 közé kihalni... persze mindig vannak olyanok, akik úgyis leszarják, meg úgyis kurva okosak lesznek, de összességében ahogy a top tier playerek mondják, ne más játékával foglalkozz, hanem a sajátodat javítsd és akkor feljebb fogsz jutni. ha megnézed, sok diamond 1 meg challanger player csinált sok smurfot és mindig feljutnak azzal is diamond-ba, van akinek NA-n 3 acc-ja van challangerbe.
Member
Apr 18 2013 10:19am
birom hogy bejönnek a parasztgyerekek a mezőről, leülnek lol elé, és elkezdenek farming simulatort játszani, annyira mentálisan retardáltak hogy nem képesek felfogni hogy nem killre megy a játék

amikor üvöltök geci hogy push mert meghalt mind, elmennek dragonozni. ráadásul megint szétbasztam a kukát, mehetek el másikat venni
better get income

This post was edited by TrollBoss on Apr 18 2013 10:20am
Member
Gold: 124.45
Apr 18 2013 10:23am
Quote (zsansaccount @ 18 Apr 2013 17:00)
az a baj, h mindenki gamenként min. 2 ember akar midelni, mert mindenki úgy gondolja, h majd ő ...

egyetértek Intellel, h jungleből elég jól lehet carryzni, de sztem topról is... de sztem nem ezek a legfontosabbak, hanem, h megtaláld azt a posztot, ami legjobban tetszik meg megtalálni azokat a champeket, akikkel a legszívesebben játszol és próbálni hozni a legjobb formádat, odafigyelni, ha vki vmit jól csinál, azt megdicsérni, ha vki balfasz, annak se beszólni, ha téged baszogatni, akkor ignorálni a baszogatást, csak játszani... megpróbálni kicsit terelni a csapatot, h ne össze-vissza kóricáljon mindenki, h ne legyen az, h egy embert baitelnek, meghal és utána sorban áll a csapat és egyesével megy be 5 közé kihalni... persze mindig vannak olyanok, akik úgyis leszarják, meg úgyis kurva okosak lesznek, de összességében ahogy a top tier playerek mondják, ne más játékával foglalkozz, hanem a sajátodat javítsd és akkor feljebb fogsz jutni. ha megnézed, sok diamond 1 meg challanger player csinált sok smurfot és mindig feljutnak azzal is diamond-ba, van akinek NA-n 3 acc-ja van challangerbe.

Imo nem ezért. Mid solo lane "elejétől" kezdve (mikor ugye még nem igazán van jungler, az kb lvl20-25 után gyűrűzik be), és solo lanre sokkal szívesebben megy az ember, mint duora - gondolom nem kell elmagyarázni miért. :D Így emberek tetemes része ott "tud", vagy azt szeretné kipróbálni. Ja, és a leg látványosabb lane is, "sztárokkal" (ocelot asszem a legismertebb player???? Bah!).
Szerény véleményem szerint jungle vagy top ugyanannyira alkalmas carryzésre, sőt...
Member
Gold: 124.45
Apr 18 2013 10:24am
Quote (TrollBoss @ 18 Apr 2013 17:19[B)
]birom hogy bejönnek a parasztgyerekek a mezőről, leülnek lol elé, és elkezdenek farming simulatort játszani[/B], annyira mentálisan retardáltak hogy nem képesek felfogni hogy nem killre megy a játék

amikor üvöltök geci hogy push mert meghalt mind, elmennek dragonozni. ráadásul megint szétbasztam a kukát, mehetek el másikat venni
better get income

http://i50.tinypic.com/vzg3t5.jpg

:huh: Vegyem magamra, MI? :D

Quote (*varti @ 18 Apr 2013 14:52)
Imádom, mikor bemegy egyvalaki indokolatlan helyzetekbe 3-4 enemy közé, majd lebasz, hogy nem megyek vele meghalni.

ez nekem is nagy kedvenc...

This post was edited by Oberon_os on Apr 18 2013 10:24am
Member
Apr 18 2013 10:30am
Quote (Oberon_os @ Apr 18 2013 05:23pm)
Imo nem ezért. Mid solo lane "elejétől" kezdve (mikor ugye még nem igazán van jungler, az kb lvl20-25 után gyűrűzik be), és solo lanre sokkal szívesebben megy az ember, mint duora - gondolom nem kell elmagyarázni miért. :D Így emberek tetemes része ott "tud", vagy azt szeretné kipróbálni. Ja, és a leg látványosabb lane is, "sztárokkal" (ocelot asszem a legismertebb player???? Bah!).
Szerény véleményem szerint jungle vagy top ugyanannyira alkalmas carryzésre, sőt...

faszt. Emberek 91% retardált ebben a kurva játékban, papírforma pick van például rankeden, lastpicknek jungleznia kene, belockolja nidaleet

LOL I THOUGHT IM MID

soha, soha de soha ne engedj mást sololanezni magadon kívűl

meg az ilyen szállóigék:
LET ME TOP ILL CARRY THIS
GOT 600+ RANKED GAMES IN THIS SEASON
TÜRKIYE MI?

game közben meg:
sry, i need to go, my grandma died (ez velem már megtörtént rankeden)
sec, i need to go pee
np, i got some kills, nn farm

esküszöm baszdmeg, gecire fel vagyok kurva, jönne szembe egy öreg néni aki epret kínálna tuti felrúgnám, rátaposnék, kitépném a nyelvét miközben ordítanám PUSH FUCKER PUSH

This post was edited by TrollBoss on Apr 18 2013 10:30am
Member
Gold: 1,593.00
Apr 18 2013 10:32am
Quote (TrollBoss @ 18 Apr 2013 16:30)
faszt. Emberek 91% retardált ebben a kurva játékban, papírforma pick van például rankeden, lastpicknek jungleznia kene, belockolja nidaleet

LOL I THOUGHT IM MID

meg az ilyen szállóigék:
TÜRKIYE MI?

game közben meg:
sec, i need to go pee

esküszöm baszdmeg, gecire fel vagyok kurva, jönne szembe egy öreg néni aki epret kínálna tuti felrúgnám, rátaposnék, kitépném a nyelvét miközben ordítanám PUSH FUCKER PUSH

Member
Gold: 710.00
Apr 18 2013 11:21am
Quote (TrollBoss @ Apr 18 2013 04:30pm)

LOL I THOUGHT IM MID

meg az ilyen szállóigék:
TÜRKIYE MI?

game közben meg:
sec, i need to go pee

WTF HOUSE IS BURNING
Go Back To Magyar Topic List
Prev1225022512252225322544303Next
Add Reply New Topic New Poll