d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > League Of Legends
Prev12242252262272284303Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 7,149.00
Jun 26 2011 07:09am
woohoo most először sikerült mind a 6 itemet megvenni jaxnek
amúgy most jöttem rá mekkora hasznos cucc a hextech aktívja.. :D 4 kill azzal volt meg, egész nagy range van és sebez is rendesen

This post was edited by hedgehogsword on Jun 26 2011 07:11am
Member
Gold: 1,593.00
Jun 26 2011 07:58am
Quote (championmath @ 26 Jun 2011 12:43)
En sa allok le veled mert semmit nem ertesz a jatekhoz , kassadinnal mindenki flasht es igniteot hasznal aki kicsit is tud jatszani teleportot meg solo toposok raknak csak ,hogy ha early dragon van leteleportaljanak wardra.

Szart se ér egyik spell se ha stunnolnak. :)
Member
Gold: 47.25
Jun 26 2011 08:27am
Quote (Smat @ 26 Jun 2011 14:58)
Szart se ér egyik spell se ha stunnolnak. :)

Hogy te milyen bolcs vagy. Ez elmondhato szinte MINDEN champrol, szoval szerintem ertelmetlen volt ilyen baromira nagy egyertelmuseget behanynod ide.
Member
Jun 26 2011 08:32am
Quote (Moonflow @ 26 Jun 2011 14:27)
Hogy te milyen bolcs vagy. Ez elmondhato szinte MINDEN champrol, szoval szerintem ertelmetlen volt ilyen baromira nagy egyertelmuseget behanynod ide.

Ezért kell cleanese kassadinon.. muszáj hogy legyen.
Member
Gold: 47.25
Jun 26 2011 08:37am
Quote (Smat @ 26 Jun 2011 15:32)
Ezért kell cleanese kassadinon.. muszáj hogy legyen.

Nn. Flash + Ignite vagy Clarity.
Cleanse nem kell, mert nem ugrasz be kozepre. Ugy kell jatszani vele, mint Katarinaval, kb. Azzal sem initiatorkodsz, es ezaltal nem is viszel ra soha Cleanse-t...
Az ulti nem sebzesre van, elsodlegesen, hanem menekulesre.
Member
Jun 26 2011 08:51am
Quote (Moonflow @ 26 Jun 2011 14:37)
Cleanse nem kell, mert nem ugrasz be kozepre. Ugy kell jatszani vele, mint Katarinaval, kb. Azzal sem initiatorkodsz, es ezaltal nem is viszel ra soha Cleanse-t...

Taric, Sion, LeBlanc, Veigar(aki ha jól játszik az összes ap karit összecsomagolja), Swain, stunnból szeretnék minnél előbb kikerülni ha esély van rá.
Pl. veigar ketrec, stunnol, rámcastolja a dark mattert, fél hpmat leszedi, ulti, cu spawn kassadin. Ha viszont ketrecnél amikor stunnol elnyomom a cleaneset, kilépek belőle, R spell, aki esetleg jön utánam kap egy kis slowot, megint egy R spell, és hiába raknak rám megint valami slowot/stunt, 65%-al kevesebb ideig fogom érezni, így majdnem biztos hogy eltudok menekülni.
Clarityt nem rakok, mert lvl 6-7től már van annyi manaregenem, illetve +manam RoAból hogy nem kell az a +mana, late gameban meg már nem is használom, mert AAból van elég mana + regen.
Flash hasznos ha a baronos példát vesszük, de teleporttal viszont az egész mapon tudok rajolni, és letudok farmolni 1 nagyobb creep wavet ha nagyon kell, + baronhoz is hamarabb odaérek ha szükség van rám.
Ignite jó spell, de nem szeretem, de egy late game trynda ellen például nagyon is sokat ér ha nagyon nullos és elnyomta már a Q spellt az ulti után, de ugyanakkor kassa Q-jával is ellehet kapni, úgy hogy 1 hit legyen.

Overall Flash meg Ignite jó spell, de én még mindig előnyben részesítem a teleport+cleanese spellt, mert hiába stunnolnak, van esélyem a menekülésre.
Member
Gold: 710.00
Jun 26 2011 08:56am
Quote (Smat @ Jun 26 2011 02:51pm)
Taric, Sion, LeBlanc, Veigar(aki ha jól játszik az összes ap karit összecsomagolja), Swain, stunnból szeretnék minnél előbb kikerülni ha esély van rá.
Pl. veigar ketrec, stunnol, rámcastolja a dark mattert, fél hpmat leszedi, ulti, cu spawn kassadin. Ha viszont ketrecnél amikor stunnol elnyomom a cleaneset, kilépek belőle, R spell, aki esetleg jön utánam kap egy kis slowot, megint egy R spell, és hiába raknak rám megint valami slowot/stunt, 65%-al kevesebb ideig fogom érezni, így majdnem biztos hogy eltudok menekülni.
Clarityt nem rakok, mert lvl 6-7től már van annyi manaregenem, illetve +manam RoAból hogy nem kell az a +mana, late gameban meg már nem is használom, mert AAból van elég mana + regen.
Flash hasznos ha a baronos példát vesszük, de teleporttal viszont az egész mapon tudok rajolni, és letudok farmolni 1 nagyobb creep wavet ha nagyon kell, + baronhoz is hamarabb odaérek ha szükség van rám.
Ignite jó spell, de nem szeretem, de egy late game trynda ellen például nagyon is sokat ér ha nagyon nullos és elnyomta már a Q spellt az ulti után, de ugyanakkor kassa Q-jával is ellehet kapni, úgy hogy 1 hit legyen.

Overall Flash meg Ignite jó spell, de én még mindig előnyben részesítem a teleport+cleanese spellt, mert hiába stunnolnak, van esélyem a menekülésre.

ugye milyen jo lenne egy bkb MI

Quote (Moonflow @ Jun 26 2011 02:37pm)

ez meg
INITIATORKODSZ
:DDD
oli ne báncs
Member
Gold: 28,537.31
Jun 26 2011 10:48am
na-n valaki?
Member
Gold: 28,537.31
Jun 26 2011 11:45am

basszus 7/0ban voltam, nme volt toppon a csapat.
sebaj kezdem erezni a farmolast. csampionma'te' bejott a build koszi szepen. mar csak gyakorolni kell.
Member
Gold: Locked
Jun 26 2011 11:52am
Quote (vtibor @ Jun 26 2011 07:45pm)
http://img04.imgland.net/G9M2Gnp6bp.png
basszus 7/0ban voltam, nme volt toppon a csapat.
sebaj kezdem erezni a farmolast. csampionma'te' bejott a build koszi szepen. mar csak gyakorolni kell.

nincs mit , latom rohadt jol jatszottal, kassadinnal sajnos keves barmilyen cleanse ulti flash , mindig ot focusaljak elsonek es ezzel nem lehet mit csinalni

Quote (Smat @ Jun 26 2011 04:51pm)

Igen elismerem a cleanse hatekonysagat ,de ha van 5 stun a csapatba lehet venni egy quicksilver sasht is , hamarabb visszatoltodik mint a cleanse es az ignitot meg exhaustot/mordekaiser ultit is leveszi , es rohadt nagy cooldown egyszer elhasznalod aztan mit csinalsz, addig nem mesz teamfightba amig cdn van?

This post was edited by championmath on Jun 26 2011 11:55am
Go Back To Magyar Topic List
Prev12242252262272284303Next
Add Reply New Topic New Poll