d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1224622472248224922504765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 280.00
Feb 10 2017 12:24pm
Quote (Karan2_Returned @ Feb 10 2017 04:34am)
Volt mar valakinek mandulagyulladasa? Tegnap elkezdett fajni a nyelvem hatso resze, ma reggel meg arra ebredtem hogy nagyon faj a torkom jobb oldala, a nyelvem meg annyira be van dagadva, hogy alig birok nyelni, nem tudom ezzel orvoshoz kene-e menni.

rengetegszer
várni kell míg elmúlik
Member
Gold: 710.00
Feb 10 2017 12:29pm
Quote (Fej @ 10 Feb 2017 20:23)
Elbaszott szerencsétlen faszkalap, kajak nyomorék

mindez két sorba és ki hozod az egészből, hogy velem nem lehet értelmesen beszélgetni

Látom magadra vetted, hogy megkeseredett vagy, talán nem vagy az?

segitek mer látom nem megy

Quote (sylke @ 10 Feb 2017 19:49)

kurva sokat kötekedtem, te elbaszott szerencsétlen faszkalap
rezzsel legalább lehet értelmesen beszélni, de bazdmeg te kajak nyomorék vagy

ez hozta ki belölem, a többi hülyeség amit irtál nem érdekel, mer tudom hogy faszság
mondjuk ez is
Member
Gold: 6,373.20
Feb 10 2017 12:45pm
a másik jarabekgről és még azokról akik ezzel viccelődnek
egyrészt szerintem még nem halt meg olyan hozzátartozójuk, akit igazán tiszta szívből szerettek volna, vagy csak nincsenek tisztában azzal hogy mivel jár egy ember halála/elvesztése, az űr amit maga után hagy, elviselhetetlen, ha valaki csak igazán átérezte vagy elgondolkozott rajta, az sosem fog ezzel viccelődni, a legborzasztóbb dolog ami történhet valakivel, hogy megszűnik létezni és sohasem látod újra
egyébként, nyílván - aki olyan szinten él, hogy azon kell gondolkoznia, tud-e ételt venni a hónap utolsó hetében, nincs hol laknia, és családja sincsen, egyedül él, magányos/depressziós és olyan szintre jutott, hogy azon gondolkozik, jobb lenne neki ha meghalna, elfogadom személy szerint
de egy olyan ember, akinek családja, barátnője, lakása és biztos háttere/pénze van, a segge ki van nyalva ráadásul mindezekért semmit sem tett, annak ne kelljen már olvasni a postját minden nap arról, mennyire szar az élete, inkább próbálja meg élvezni mindazt ami adott, amije van
egy ideje a kis dolgokban is megtalálom az örömöt és sokkal jobban odafigyelek a lelki nyugalmamra
...és itt nem csak rá értem ezt, bárkire aki szerint ez a mikor halok már meg dolog vicces, ha véletlen bekövetkezne, a szüleid és a szeretteid életét keserítenéd meg, nem hinném hogy itt bárkinek is olyan borzasztó lenne az élete

tldr tudom, ez az én véleményem, nem azért írtam, mert kötözködni akarok, vagy mert egy karót nyelt fasz vagyok

This post was edited by XxPiTyUkAxX on Feb 10 2017 12:45pm
Member
Gold: 6,352.66
Feb 10 2017 12:46pm
Quote (XxPiTyUkAxX @ 10 Feb 2017 20:45)
egyrészt szerintem még nem halt meg olyan hozzátartozójuk, akit igazán tiszta szívből szerettek volna, vagy csak nincsenek tisztában azzal hogy mivel jár egy ember halála/elvesztése, az űr amit maga után hagy, elviselhetetlen, ha valaki csak igazán átérezte vagy elgondolkozott rajta, az sosem fog ezzel viccelődni, a legborzasztóbb dolog ami történhet valakivel, hogy megszűnik létezni és sohasem látod újra
egyébként, nyílván - aki olyan szinten él, hogy azon kell gondolkoznia, tud-e ételt venni a hónap utolsó hetében, nincs hol laknia, és családja nincsen, egyedül él, magányos/depressziós és olyan szintre jutott, hogy azon gondolkozik, jobb lenne neki ha meghalna, elfogadom személy szerint
de egy olyan ember, akinek családja, barátnője, lakása és biztos háttere/pénze van, a segge ki van nyalva ráadásul mindezekért semmit sem tett, annak ne kelljen már olvasni a postját minden nap arról, mennyire szar az élete, inkább próbálja meg élvezni mindazt ami adott, amije van
egy ideje a kis dolgokban is megtalálom az örömöt és sokkal jobban odafigyelek a lelki nyugalmamra
...és itt nem csak rá értem ezt, bárkire aki szerint ez a mikor halok már meg dolog vicces, ha véletlen bekövetkezne, a szüleid és a szeretteid életét keserítenéd meg, nem hinném hogy itt bárkinek is olyan borzasztó lenne az élete

tldr tudom, ez az én véleményem, nem azért írtam, mert kötözködni akarok, vagy mert egy karót nyelt fasz vagyok

nekem eleg sok rokon halt mar meg.
sot, volt koztuk ongyilkos is.
megis neha eleg realis, hogy beugrok a metro ele

amugy ez a megakarokhalni dolog kb senkit se zavart eddig.

This post was edited by bazdmegmarnemtudom on Feb 10 2017 12:48pm
Member
Gold: 22,413.07
Feb 10 2017 12:47pm
nem szokasom beleallni az ilyenekbe DE HA MÁR KÉRDEZTÉTEK akkor:

rezs: egy random jara postba belelátni ilyeneket nem jara, nem syl és nem a hunsub hibája, az hogy nálad tovább tart egy ilyet elfogadni ne vetítsd ki másra mert látod hogy flame lesz belőle és ez nem segít sem neked, sem a másiknak
ha úgy érzed hogy nagyon megvágott lelkileg akkor menj el orvoshoz, mondd meg neki hogy nem akarsz továbbmenni pszichológushoz és fel fog írni neked nyugtatót ami nagyjából 1 hónapra elég lesz, ha utána sem érzel változást akkor lehet tovább menni, velem is előfordult már ilyen, szintén haláleset kapcsán (itt kiemelném hogy ezzel a javaslattal csak segíteni szeretnék)

fej: sylt nem kell bemutatni senkinek, jarának sem irjuk oda minden postjához hogy LOL PÉNZES mint ahogy sylhez sem kell postolni hogy megkeseredett mert azt is tudja mindenki, néha én is kurvára utálom ezt a kötekedős és nyers stílusát de már megszoktam, továbbtolni a flamet csak azért mert találtál egy kapaszkodót, értelmetlen

jara: engem egyáltalán nem zavarnak ezek a postok, nem látok bele többet a napi kínlódásoknál és általános rinyálásoknál, feltételezem hogy te sem gondolod teljesen komolyan

karan: ki is lehet műttetni ha gyakran begyullad

This post was edited by lacketto on Feb 10 2017 12:51pm
Member
Feb 10 2017 12:50pm
Quote (lacketto @ Feb 10 2017 07:47pm)

rezs: egy random jara postba belelátni ilyeneket nem jara, nem syl és nem a hunsub hibája, az hogy nálad tovább tart egy ilyet elfogadni ne vetítsd ki másra mert látod hogy flame lesz belőle és ez nekem segít sem neked, sem a másiknak
ha úgy érzed hogy nagyon megvágott lelkileg akkor menj el orvoshoz, mondd meg neki hogy nem akarsz továbbmenni pszichológushoz és fel fog írni neked nyugtatót ami nagyjából 1 hónapra elég lesz, ha utána sem érzel változást akkor lehet tovább menni, velem is előfordult már ilyen, szintén haláleset kapcsán (itt kiemelném hogy ezzel a javaslattal csak segíteni szeretnék)

fej: sylt nem kell bemutatni senkinek, jarának sem irjuk oda minden postjához hogy LOL PÉNZES mint ahogy sylhez sem kell postolni hogy megkeseredett mert azt is tudja mindenki, néha én is kurvára utálom ezt a kötekedős és nyers stílusát de már megszoktam, továbbtolni a flamet csak azért mert találtál egy kapaszkodót, értelmetlen

jara: engem egyáltalán nem zavarnak ezek a postok, nem látok bele többet a napi kínlódásoknál és általános rinyálásoknál, feltételezem hogy te sem gondolod teljesen komolyan

lol, egyáltalán nem ilyen komoly a dolog, megérintett nyilván de ha elolvasod a felső postomat akkor megérted miről is beszélek
Member
Gold: 280.00
Quote (XxPiTyUkAxX @ Feb 10 2017 07:45pm)
egyébként, nyílván - aki olyan szinten él, hogy azon kell gondolkoznia, tud-e ételt venni a hónap utolsó hetében, nincs hol laknia, és családja sincsen, egyedül él, magányos/depressziós és olyan szintre jutott, hogy azon gondolkozik, jobb lenne neki ha meghalna, elfogadom személy szerint

Nekem jara írta anno hogy eléggé megviselte Fülöp esete, nem hiszem hogy direkt volt érzéketlen.
A depresszió meg nem anyagi kérdés, bár van összefüggés. Szerintem oké hogy megemlíted hogy tapintatlan gondolod a meg akarok halni vicceket, szerintem egy finom célzás elég lett volna, úgy se ettől fogják abbahagyni, ez igazából csak egy meme, nem kell komolyan venni
Member
Gold: 122.92
Quote (lacketto @ Feb 10 2017 08:47pm)

rezs: egy random jara postba belelátni ilyeneket nem jara, nem syl és nem a hunsub hibája, az hogy nálad tovább tart egy ilyet elfogadni ne vetítsd ki másra mert látod hogy flame lesz belőle és ez nekem segít sem neked, sem a másiknak

Tt mikor
Member
Feb 10 2017 12:52pm
Quote (anyd @ Feb 10 2017 07:50pm)
Nekem jara írta anno hogy eléggé megviselte Fülöp esete, nem hiszem hogy direkt volt érzéketlen.
A depresszió meg nem anyagi kérdés, bár van összefüggés. Szerintem oké hogy megemlíted hogy tapintatlan gondolod a meg akarok halni vicceket, szerintem egy finom célzás elég lett volna, úgy se ettől fogják abbahagyni, ez igazából csak egy meme, nem kell komolyan venni

tudom, csak gondoltam ha már egy fórumon vagyunk és leírhatom a véleményemet akkor leírtam
az egésszel arra céloztam hogy még mémnek is rossz IMO
itt ki is szállok az egészből
Member
Gold: 80.00
Feb 10 2017 01:02pm
Quote (XxPiTyUkAxX @ 10 Feb 2017 20:52)
tudom, csak gondoltam ha már egy fórumon vagyunk és leírhatom a véleményemet akkor leírtam
az egésszel arra céloztam hogy még mémnek is rossz IMO
itt ki is szállok az egészből

abból lesz mém amiből a nép mémet csinál
Go Back To Magyar Topic List
Prev1224622472248224922504765Next
Add Reply New Topic New Poll