Quote (XxPiTyUkAxX @ Feb 10 2017 07:45pm)
a másik jarabekgről és még azokról akik ezzel viccelődnek
egyrészt szerintem még nem halt meg olyan hozzátartozójuk, akit igazán tiszta szívből szerettek volna, vagy csak nincsenek tisztában azzal hogy mivel jár egy ember halála/elvesztése, az űr amit maga után hagy, elviselhetetlen, ha valaki csak igazán átérezte vagy elgondolkozott rajta, az sosem fog ezzel viccelődni, a legborzasztóbb dolog ami történhet valakivel, hogy megszűnik létezni és sohasem látod újra
egyébként, nyílván - aki olyan szinten él, hogy azon kell gondolkoznia, tud-e ételt venni a hónap utolsó hetében, nincs hol laknia, és családja sincsen, egyedül él, magányos/depressziós és olyan szintre jutott, hogy azon gondolkozik, jobb lenne neki ha meghalna, elfogadom személy szerint
de egy olyan ember, akinek családja, barátnője, lakása és biztos háttere/pénze van, a segge ki van nyalva ráadásul mindezekért semmit sem tett, annak ne kelljen már olvasni a postját minden nap arról, mennyire szar az élete, inkább próbálja meg élvezni mindazt ami adott, amije van
egy ideje a kis dolgokban is megtalálom az örömöt és sokkal jobban odafigyelek a lelki nyugalmamra
...és itt nem csak rá értem ezt, bárkire aki szerint ez a mikor halok már meg dolog vicces, ha véletlen bekövetkezne, a szüleid és a szeretteid életét keserítenéd meg, nem hinném hogy itt bárkinek is olyan borzasztó lenne az élete
tldr tudom, ez az én véleményem, nem azért írtam, mert kötözködni akarok, vagy mert egy karót nyelt fasz vagyok
Nekem jara írta anno hogy eléggé megviselte Fülöp esete, nem hiszem hogy direkt volt érzéketlen.
A depresszió meg nem anyagi kérdés, bár van összefüggés. Szerintem oké hogy megemlíted hogy tapintatlan gondolod a meg akarok halni vicceket, szerintem egy finom célzás elég lett volna, úgy se ettől fogják abbahagyni, ez igazából csak egy meme, nem kell komolyan venni