d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1224522462247224822494765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 6,373.20
Feb 10 2017 10:42am
Quote (sylke @ Feb 10 2017 05:13pm)
vagy akár tovább is lehetne lépni
legalábbis biztos hogy nem az a megoldás, hogy emiatt gyötröd magad
az meg a másik fele, hogy bár jarabekg egy kretén, de nem hinném hogy ezzel füxyn akart viccelödni vagy bármi hasonlo

továbblépni nyilván továbbléptem, de van bennem egyfajta tisztelet
én nem gyötröm magamat, egyszerűen emberségről van szó, szerintem mindenki felnőtt már valamennyire, nem 15 évesek vagyunk akik diabloban kurvaanyáztak anno -> úgy néz ki nem, HAHA LOL MIKOR HALOK MÁR MEG? ANNYIRA SZAR AZ ÉLETEM - > íj baszdmeg jarabek ez mennyire vicces!!!(főleg hogy lakást raktak a segge alá)
de fasznak magyarázom ezt, teljesen egyértelműnek kéne hogy legyen
Member
Gold: 6,352.66
Feb 10 2017 10:57am
Quote (XxPiTyUkAxX @ 10 Feb 2017 18:42)
én nem gyötröm magamat, egyszerűen emberségről van szó, szerintem mindenki felnőtt már valamennyire, nem 15 évesek vagyunk akik diabloban kurvaanyáztak anno -> úgy néz ki nem, HAHA LOL MIKOR HALOK MÁR MEG? ANNYIRA SZAR AZ ÉLETEM - > íj baszdmeg jarabek ez mennyire vicces!!!(főleg hogy lakást raktak a segge alá)

_CSAK_ 1 lakastol nem leszel boldog (foleg ha lofaszt nem tettel erte)
ha mashol nem jon ossze semmi, akkor kurvaszar am minden.
de jarabeket nem ertem, milliojai vannak, gf, lakas, igazabol akar boldog is lehetne.
Member
Feb 10 2017 11:12am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ Feb 10 2017 05:57pm)
_CSAK_ 1 lakastol nem leszel boldog (foleg ha lofaszt nem tettel erte)
ha mashol nem jon ossze semmi, akkor kurvaszar am minden.
de jarabeket nem ertem, milliojai vannak, gf, lakas, igazabol akar boldog is lehetne.

arra céloztam vele, hogy kb ki van nyalva a segge és sír hogy mekkora szar az élete
Member
Gold: 710.00
Feb 10 2017 11:18am
Quote (XxPiTyUkAxX @ 10 Feb 2017 18:42)

de milyen emberségröl bazdmeg, senki nem emlitette füxyt, vagy szerinted ezekután senki ne beszéljen a halálrol meg az életröl
ne legyél már ilyen karot nyelt fasz
Member
Feb 10 2017 11:23am
Quote (sylke @ Feb 10 2017 06:18pm)
de milyen emberségröl bazdmeg, senki nem emlitette füxyt, vagy szerinted ezekután senki ne beszéljen a halálrol meg az életröl
ne legyél már ilyen karot nyelt fasz

szerintem normálisan beszéltem veled eddig, de ezek után nem fogok, nem hinném hogy megérdemlem ezt a stílust, de ha már ilyen retkes faszparaszt vagy akkor segítek megérteni a dolgokat, hogy a retardált érzelmileg zéró szinten lévő fejed is megértse
ha a közvetlen társaságunkban hal meg egy ember(már pedig ez az, mivel itt beszélgetünk minden nap évek óta), akkor nem fogok elkezdeni poénkodni a halálról és hogy mikor halok már meg, mikor kibaszottul megvan mindenem, EMBERSÉGBŐL, nem tudom, nálatok ostoba parasztoknál ez hogy megy, de elvileg így kéne történnie, nem állatok vagyunk baszdmeg hanem emberek
Member
Gold: 0.00
Feb 10 2017 11:48am
Quote (XxPiTyUkAxX @ 10 Feb 2017 18:23)
szerintem normálisan beszéltem veled eddig, de ezek után nem fogok, nem hinném hogy megérdemlem ezt a stílust, de ha már ilyen retkes faszparaszt vagy akkor segítek megérteni a dolgokat, hogy a retardált érzelmileg zéró szinten lévő fejed is megértse
ha a közvetlen társaságunkban hal meg egy ember(már pedig ez az, mivel itt beszélgetünk minden nap évek óta), akkor nem fogok elkezdeni poénkodni a halálról és hogy mikor halok már meg, mikor kibaszottul megvan mindenem, EMBERSÉGBŐL, nem tudom, nálatok ostoba parasztoknál ez hogy megy, de elvileg így kéne történnie, nem állatok vagyunk baszdmeg hanem emberek

elsore is ertette, nem hulye, csak megkeseredett es imad kotekedni

amugy kurvara egyetertek, akinek olyan szinten ala van baszva minden, mint jaranak, ott azert nem artana ha neha valaki felpofozna mikor azert sir, hogy usse mar el egy kamion

Member
Gold: 710.00
Feb 10 2017 11:49am
Quote (XxPiTyUkAxX @ 10 Feb 2017 19:23)

nálunk ostoba parasztoknál nem fujják fel a semmit ennyire
esetleg ha személyeskedett volna, vagy direkt füxyre célozgatott volna akkor megértenélek, de igy most eléggé ugy tünik, hogy csak te kötötted össze ezt a két dolgot
eddig miért nem tetted szová hogy emberségböl nem kéne ilyeneket irni? vagy csak akkor kell ezt ha a közeledben halt meg valaki?

tényleg nem értem mi bajod volt azzal a posttal (azon kivül hogy jarabekg kurvára nem vicces, de ez eddig is igy volt)

Quote (sylke @ 10 Feb 2017 17:37)
szerintem totál felesleges ezt összekötni füxyvel

Quote (Fej @ 10 Feb 2017 19:48)
elsore is ertette, nem hulye, csak megkeseredett es imad kotekedni

amugy kurvara egyetertek, akinek olyan szinten ala van baszva minden, mint jaranak, ott azert nem artana ha neha valaki felpofozna mikor azert sir, hogy usse mar el egy kamion

kurva sokat kötekedtem, te elbaszott szerencsétlen faszkalap
rezzsel legalább lehet értelmesen beszélni, de bazdmeg te kajak nyomorék vagy

This post was edited by sylke on Feb 10 2017 11:50am
Member
Gold: 6,352.66
Feb 10 2017 11:52am
indulgatunk, bar en nekem hianyzik joey
Member
Feb 10 2017 11:58am
Quote (sylke @ Feb 10 2017 06:49pm)
esetleg ha személyeskedett volna, vagy direkt füxyre célozgatott volna akkor megértenélek, de igy most eléggé ugy tünik, hogy csak te kötötted össze ezt a két dolgot
eddig miért nem tetted szová hogy emberségböl nem kéne ilyeneket irni? vagy csak akkor kell ezt ha a közeledben halt meg valaki?

tényleg nem értem mi bajod volt azzal a posttal (azon kivül hogy jarabekg kurvára nem vicces, de ez eddig is igy volt)

Azelott is megemlitettem mar, hogy ezt egyaltalan nem talalom viccesnek, de most hogy egy ember halt meg kozulunk akit gyerekkora ota ismertunk, van aki szemelyesen is... en nem ragozom tovabb, felesleges, leirtam amit gondolok

Member
Gold: 0.00
Feb 10 2017 12:23pm
Quote (sylke @ 10 Feb 2017 18:49)

kurva sokat kötekedtem, te elbaszott szerencsétlen faszkalap
rezzsel legalább lehet értelmesen beszélni, de bazdmeg te kajak nyomorék vagy

Elbaszott szerencsétlen faszkalap, kajak nyomorék

mindez két sorba és ki hozod az egészből, hogy velem nem lehet értelmesen beszélgetni

Látom magadra vetted, hogy megkeseredett vagy, talán nem vagy az?
Go Back To Magyar Topic List
Prev1224522462247224822494765Next
Add Reply New Topic New Poll