Quote (XxPiTyUkAxX @ 10 Feb 2017 19:23)
szerintem normálisan beszéltem veled eddig, de ezek után nem fogok, nem hinném hogy megérdemlem ezt a stílust, de ha már ilyen retkes faszparaszt vagy akkor segítek megérteni a dolgokat, hogy a retardált érzelmileg zéró szinten lévő fejed is megértse
ha a közvetlen társaságunkban hal meg egy ember(már pedig ez az, mivel itt beszélgetünk minden nap évek óta), akkor nem fogok elkezdeni poénkodni a halálról és hogy mikor halok már meg, mikor kibaszottul megvan mindenem, EMBERSÉGBŐL, nem tudom, nálatok ostoba parasztoknál ez hogy megy, de elvileg így kéne történnie, nem állatok vagyunk baszdmeg hanem emberek
nálunk ostoba parasztoknál nem fujják fel a semmit ennyire
esetleg ha személyeskedett volna, vagy direkt füxyre célozgatott volna akkor megértenélek, de igy most eléggé ugy tünik, hogy csak te kötötted össze ezt a két dolgot
eddig miért nem tetted szová hogy emberségböl nem kéne ilyeneket irni? vagy csak akkor kell ezt ha a közeledben halt meg valaki?
tényleg nem értem mi bajod volt azzal a posttal (azon kivül hogy jarabekg kurvára nem vicces, de ez eddig is igy volt)
Quote (sylke @ 10 Feb 2017 17:37)
szerintem totál felesleges ezt összekötni füxyvel
Quote (Fej @ 10 Feb 2017 19:48)
elsore is ertette, nem hulye, csak megkeseredett es imad kotekedni
amugy kurvara egyetertek, akinek olyan szinten ala van baszva minden, mint jaranak, ott azert nem artana ha neha valaki felpofozna mikor azert sir, hogy usse mar el egy kamion
kurva sokat kötekedtem, te elbaszott szerencsétlen faszkalap
rezzsel legalább lehet értelmesen beszélni, de bazdmeg te kajak nyomorék vagy
This post was edited by sylke on Feb 10 2017 11:50am