Quote (BmA_BeMyAngel @ 9 Feb 2014 14:23)
was, kit oltok le? szerintem pont nem én vagyok az aki felugrik a bandwagonra és szidja naposmarcit meg téged meg seneet meg az épp ügyeletes baszogatnivaló embert all day, az meg hogy egyes emberekkel megvannak az ellentéteim régről és emiatt folyton beszólogatnak azzal nemtudok mit csinálni. mostis rici ugrál minden postomra, én le se szarom amúgy, csak néha felbaszom az agyát mert vicces (nekem legalábbis). amúgymeg nincs bajom senkivel tevetavával meg a 25éves szűzön kívül, annak ellenére hogy engem csomóan utálnak, balunak is ingyen odaadtam a gw2 accom amikor megakarta tőlem venni, pedig ő is folyton baszta az életem.
az meg hogy hoex itt erőlködik folyton csak külön poén, jó érzés felbaszni az agyát ilyen pár szavas postokkal, had mérgelődjön ha már ennyire kis oktondi felnőtt ember létére. ezen kívül nemhiszem hogy bárkit "leoltanék" ha csak nem ő kezdi, esetleg néha véletlenül beszólok valakinek az autizmusom miatt de az nem direkt van
Igazából ez a lényege az én postomnak, de nem akartalak már leautistázni. Mindegy, én nem akarok flamelni, most inkább szomorú vagyok és amúgy sincs veled olyan eget rengető problémám meg úgy nagyon semmilyen amit most azonnal ki kéne szájkaratéznom.
Ja és joey meg te is KID-ek vagytok.
KID?
???
?