Quote (Smat @ 25 Oct 2021 12:55)
Egy forumon szerintem mindegy, volt olyan idoszak amikor a takarodj-ra warnt kaptal.. En nem ciganyoztam le joeyt, azt mondtam hogy xy dolog bizony ciganykodasnak tekintheto, o viszont konkretan leciganyozta az egesz communityt. De ezek mar tenyleg csak ilyen nuance dolgok, a lenyeg az az hogy joey szerint aki mashogy gondolkodik vagy probal mas helyzetet felvazolni ahol elfogadott a lootolas az hulye es O a helikopter.
Nem, konrketan te forgattad idaig a sztorit.
Joey szerint gyokerseg felvenni a lootot, majd de budos ciganykodasnak allitottad be amit o mondott. Ugyanolyan egyertelmuen fejtetted ki te a velemenyedet az overol mint ahogy o nyitott :-)
A bold resz rad eppugy igaz, teljesen elbaszott analogiakat hoztal mar a flame kedveert vagy komolyan nme tudom de mindenaron ragaszkodva az allaspontodhoz es alatamasztani azt. Ahogy most is
"Baszol te valaszolni barmire is tbh, ugyan azt a suta hulyeseget tolod mint amit facebookon a nyugdijasoknak szoktal csak pepitaban, eleg szanalmas.
Bejossz a topicba, raszarsz az asztalra, mindenki cigany aki nem ert egyet veled. Ez igy kb osszefoglalja a tegnapi produkciodat."
Ez meg akkor lenne igaz, ha mindenki maseval szembement volna amit irt, de ahogy latjuk elegge megoszlanak a velemenyek a rush-loot kerdesben mert van aki ezt tartja normalisnak van aki azt es racsodalkozik a masik velemenyere hogy nem egyertelmu.
Siman kuldjetek el egymast a halal faszara es itt megallna a tortenet nem kell beallitani egyik velemenyt se szentirasnak es sajat magad igazolando ujra es ujra felhozni szatirikusan a masikat vagy azt amit mondott