Quote (aLexXx2 @ 30 Sep 2012 23:24)
ha kondizol, felesleges mellé a fekvő, body.builder.hu alapismereteket mindenképp olvasd el majd, a kreatinal meg mindenképp várj legalább 1 évet ( felesleges lenne 2-3 hónap múlva hozzányúlnod, mivel 1évig nagyon szépen lehet fejlődni jó kajával)
és hogy az étrendben is segítsek leírom az enyémet, kicsit nehezebb vagyok mint te(80), de ez csak a mennyiség miatt fontos
8:00: 100g zab + 1 adag fehérje
10:00: 100g FA XTREME MASS EFFECT tömegnövelő
13:00: 100g tonhal/ heck hal/ tojás/csirke+ 100g barna rizs/durum tészta/ teljes kiőrlésű kenyér + zöldség
edzés
15:00( vagy ahogy végzek) : 60g fehérje + 80g waxy maize
16:00: 100g fehér rizs + 100g csirke+ zöldség
19:00:100g tonhal/ heck hal/ tojás/csirke+ 100g rizs/durum tészta/ teljes kiőrlésű kenyér + zöldség
22:00: 30g casein fehérje , ha ezt nem akarsz venni jó a 100g turó is, én egyébként ilyenkor még megszoktam inni 2 kanál lenmagolajat
ez kb 3k kalória , vagy kicsit több
Köszi a helpet!

A fekvőzést mindenképp meg szeretném tartani... van célom vele

Okés, a kreatin nem annyira fontos úgysem...
Lenne pár kérdésem:
1, Miért reggel 10-kor tolsz tömegnövelőt, ha 13:00-kor edzel?
2, Régebben egy ideig Volumass 35-öt toltam, az jó?
3, Nem akarok nagyon sok + kilót felszedni (max. 10-et), szóval, ha belövöm a napi energiabevitelemet 2000 kcal köré + 1 adag Volumass 35 (377 kcal), akkor milyen gyorsan jönnek fel a kilók kb? O.o Heti 5x szeretnék edzeni minimum. Például így: Hétfő: Kondi, Kedd: Fekvőzés és hasizom, Szerda: Kondi, Csüt: Pihi, Péntek: Kondi, Szombat: Fekvőzés, Vasárnap: Pihi
4, Kajákból ezeket tervezem enni: csirkemell filé, sajt, túró, tojás, hal, sonka, rizs, lencse, zöldségek és gyümölcsök. Bevegyek a listába még valamit? Ha igen, akkor mit és miért?