Quote (lacketto @ 4 Oct 2013 17:03)
világproblémák
Quote (Nerz8 @ 4 Oct 2013 17:04)
http://evangelicaloutpost.com/images/firstworldproblemsgirl.jpg
miért kéne ennek világproblémának lennie? Simán csak rohadt kényelmetlen, ha ezt naponta több órán keresztül kell csinálni, amikor lenne egyszerűbb módja is.
bocs, hogy engem nem az afrikai éhező gyerekek érdekelnek ma...
Quote (Anarkin @ 4 Oct 2013 17:06)
balra jobbra forogni
vs
taskbar + alttab
fight
0:5, kb ennyiszer próbáltam és sose jött be
utóbbi két hetem úgy nézett ki hogy visual studio - netbeans - android studio - android emulator - sql developer - notepad++ - chrome - total commander - 4 gépre remote - és a vmware is fut, 3 munkaprojectbe lépegetek be folyamatosan - mindezek között ugráltam ahogy épp időm engedte (csak úgy ahogy most is)
ezek úgy fixen futnak 24/7 a gépemen, minden fullscreen
nao what, velem lenne a baj? nehogy te is megvedd és így érezz, előbb inkább kérjél valakitől egy monitort tesztelni
mert számomra pl egyedül arra jó hogy a videó menjen rajta, de arra meg úgyse tudok úgy figyelni
volt már, nekem jó. Annyira nem kell sokat forogni hozzá, igazából az egyik van aktív munkára, a másik általában kiegészítés (doksi, vagy teszt program, esetleg oszcilloszkóp)
Sajnos kurvasok az olyan dolog, ami vagy winen megy, vagy linuxon, vagy csak régebbi winnen és egy projektben kellenek. Emiatt egyszerre kellenek. kellenek. kellenek. kellenek.
This post was edited by CyberPunk666 on Oct 4 2013 09:10am