Quote (takii @ May 3 2021 02:59pm)
nálunk Karcagon az oltóponton akivel elsőnek egyezteted az adataidat, borzasztóan lekezelő volt. az első oltásra amikor mentem, totál elfelejtettem a háziorvosomnak a nevét, mert szerencsére elég ritkán szoktam vele találkozni. minden más egyéb adatot szépen, normálisan elmondtam neki (az oltópontom sorszámát is, amiből neki szerintem pontosan tudnia kellene, hogy mégis ki a faszhoz megyek oltásra). türelmesen megvárta, hogy előkeressem a fejemben a nevet, aztán kb kioktatott, hogy mégis hogyan tudok elfelejteni egy ilyen fontos információt. értem én, hogy nehéz nekik ott ülni egész nap, várni a sok agyatlan embert akinek ilyen meg olyan baja /kérdése van, de akkor ültessenek oda egy birkatürelmű embert.
Én csak simán elsétáltam az oltóponthoz, a kezembe nyomtak egy kitöltendő nyomtatványt, amin be kellett ikszelni, hogy vannak-e alapbetegségeim, voltam-e beteg mostanában etc, meg TAJ szám, anyja neve alapadatok, és ennyi.
Háziorvosomat nem kérdezték.
Láthatóan benne voltam a rendszerükben, mert TAJ-szám alapján pipálták a nevem a listán.
Szóval szerintem ez végrehajtás kérdése, hogy az adott oltópont mennyire tudja megszervezni.
Ja, én nálam is az volt, hogy 200 méteres sor, de 15 percnél többet nem kellett várnom, nagyon jól szervezett volt, mindenki tudta a dolgát.