Quote (My_Acc_Is_Bazur @ Apr 7 2014 10:04am)
nincs több kérdésem
amúgy szerintem érdemi ellenzéki munkát inkább az lmp végez (méretarányosan mindenképp), jobbiknak is vannak jó elképzeléseik, de ez kb. 10%-a annak, amit tesznek, a többi része populista, demagóg, könnyen meglovagolható témák leegyszerűsítéséről és félreértelmezéséről szól, rosszabb esetben meg burkolt zsidózással, cigányozással és eu-zászló égetéssel telik. ami még tetszett, hogy gyöngyösi azt mondta, ha győztek volna, első útjuk moszkvába vezetett volna (mint tudni lehet, a jobbik kilépne az euból, és az eurázsiai uniót választaná, no comment)
nem tudom ki ez v hány éves igazából
nekem az a véleményem, hogy mindig ott üti fel a fejét a szélsőséges irányzat, ahol gondok vannak. minél nagyobb a támogatottsága ennek a szélsőségnek, annál nagyobb a probléma. ennélfogva a jobbik erősödése egyfajta jelzés, hogy jó lenne már kezdeni valamit ezekkel a problémákkal szóval a következő 4 évben a kormánynak arra kellene ráfeküdni, hogy érdemi és demokratikus megoldásokat találjon, mert ha a paraszt elégedett, a szélsőség is gyengül. nem tudom mennyire érthető, de szerintem ezért van szükség a jobbikra.