d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1222722282229223022314765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 80.00
Jan 30 2017 07:02pm
Quote (cowding @ 31 Jan 2017 03:00)
Tenyleg nem ertem miert elveznel prioritast megbukottkent azzal szemben aki meg meg sem probalta
Most 3 evig ne vegyenek fel hallgatokat mert x szaz leventenek csak 6. Targyfelvetelre sikerul egy elso feleves targy?

nem tudom mit szivtal patrik de tullotted magad vele
nemtom miert a hallgato hibaja ha ket lehetseges opcio kozul az egyik egy demens fasz akinek a vilagon a legfeleslegesebb tantargy lett a szerelme es melytorokra szopat mindenkit kozben, a masiknal meg ezpz atmesz es mondjuk foglalkozhatsz ertelmes tantargyakkal mellette
es igen, ha mar vki egyszer vegigszopta a faszt akkor mehessen mar masik tanarhoz vagy akihez akar
az elsos meg majd aki megkapta megbukik es atmegy a masikhoz jovore.

vagy te ezt ugy gondoltad, hogy akkor embereket alapjaraton beallitunk szopoagra es ott is rohadnak meg?

This post was edited by Cpt_Ghost on Jan 30 2017 07:06pm
Member
Gold: 122.92
Jan 30 2017 07:05pm
Quote (Cpt_Ghost @ Jan 31 2017 03:02am)
nem tudom mit szivtal patrik de tullotted magad vele
nemtom miert a hallgato hibaja ha ket lehetseges opcio kozul az egyik egy demens fasz akinek a vilagon a legfeleslegesebb tantargy lett a szerelme es melytorokra szopat mindenkit kozben, a masiknal meg ezpz atmesz es mondjuk foglalkozhatsz ertelmes tantargyakkal mellette
es igen, ha mar vki egyszer vegigszopta a faszt akkor mehessen mar masik tanarhoz
az elsos meg majd aki megkapta megbukik es atmegy a masikhoz jovore.

Megnezed a markmyprofessort/felsobbevesektol erdeklodsz mielott random felkapkodod a targyaidat demens faszokhoz
Ha megbuksz egymas utan 2 vizsgan (legyen az szo vagy irasbeli) kervenyezheted hogy masik tanarnal legyen a 3. Vizsgad (amennyi egy felevben lehet) es lehetoseget kell biztositaniuk
Elmesz vkra masik tanarhoz

Nem gyoztel meg hogy ha minden lehetoseget megragadva 1000% ot teljesitesz akkor sincs modja hogy elvegezd..
Mindezt mondom ugy hogy nekem is van meg most is elso feleves targyam es azert mert balfasz voltam nem azert mert szarul alltak a bolygok
Member
Jan 30 2017 07:06pm
Quote (cowding @ 31 Jan 2017 03:05)
Megnezed a markmyprofessort/felsobbevesektol erdeklodsz mielott random felkapkodod a targyaidat demens faszokhoz
Ha megbuksz egymas utan 2 vizsgan (legyen az szo vagy irasbeli) kervenyezheted hogy masik tanarnal legyen a 3. Vizsgad (amennyi egy felevben lehet) es lehetoseget kell biztositaniuk
Elmesz vkra masik tanarhoz

Nem gyoztel meg hogy ha minden lehetoseget megragadva 1000% ot teljesitesz akkor sincs modja hogy elvegezd..
Mindezt mondom ugy hogy nekem is van meg most is elso feleves targyam es azert mert balfasz voltam nem azert mert szarul alltak a bolygok

ebbol a targybol nincs is vizsga, csak van ket zh ami vagy megvan es megvan a targy, vagy mehetsz az anyadba (ja meg van egy potzh vizsgaidoszak elejen)
tanulj meg latinul pls, kurva ertelmes, erre akarok idot elbaszni, ez nem bgf, hogy ket nap alatt felkeszulok harom vizsgara, mert alig van anyag
egyik tanarhoz felveszed osszeallit ket normalis zh-t es megcsinalod
a masik meg FEKETEPONTOKAT OSZTOGAT GECI HA NEM TUDSZ ORAN VALASZOLNI A HULYESEGERE
harom feketepont utan meg beir egy zh egyest :DDD (a 2 zh itt is van)
igen, ezzel akar az ember foglalkozni a többi vaskos tárgy mellett
elsoskent meg nem nezegetsz markmyprofessort, mert megfognak es bekurnak valahova 50-50

de egyebkent nem is ertem, hogy mi ez a gondolatmenet, hogy az elsosoknek legyen prioritasa, egyszer lecsusztal valamirol es onnantol baszodjon meg az ember? :D
ha meg a felsobb eveseknek van prioritasa valamilyen szinten akkor nyilvan elobb utobb mindenki megkapja ugyan azt
mondjuk most legalabb teljes egyenloseg van, mert senkit nem enged be a neptun amúgyse hehehehe

This post was edited by Cpt_Ghost on Jan 30 2017 07:17pm
Member
Gold: 122.92
Jan 30 2017 07:22pm
Quote (Cpt_Ghost @ Jan 31 2017 03:06am)
ebbol a targybol nincs is vizsga, csak van ket zh ami vagy megvan es megvan a targy, vagy mehetsz az anyadba
tanulj meg latinul pls, kurva ertelmes, erre akarok idot elbaszni, ez nem bgf, hogy ket nap alatt felkeszulok harom vizsgara, mert alig van anyag
egyik tanarhoz felveszed osszeallit ket normalis zh-t es megcsinalod
a masik meg FEKETEPONTOKAT OSZTOGAT GECI HA NEM TUDSZ ORAN VALASZOLNI A HULYESEGERE
harom feketepont utan meg beir egy zh egyest :DDD (a 2 zh itt is van)
igen, ezzel akar az ember foglalkozni a többi vaskos tárgy mellett
elsoskent meg nem nezegetsz markmyprofessort, mert megfognak es bekurnak valahova 50-50

Majd otthon elolvasom a tvszeteket mert ez igy biztos szabalyzat ellenes (mar az hogy gyakjegyes targybol nem javithatsz a 2 zh utan, azzal a kivetellel hogy ha zh minimumos a targy akkor kell x szazalek de utana akkor is mehetsz vizsgazni)
Az a feketepontos letezik gyakjegyes targynal ha a tantargyi utmutatoban irva van, elleneben szabalyellenes
Amit meg irsz hogy ossze vissza dobalnak be es nem te veszed fel akkor meg igazabol targytalan az egesz, ha nem igy lenne akkor lenne ez erdekes

Egyebkent ez a tanar problema tipikusan annak hangzik hogy o csinal valamit ami lehet hogy full szabalyellenes csak a hallgato meg ul mint hal a szatyorban mert fel felszolalni/mar megbuktam mindegy felveszem mashoz es nem jut el konkret panasz a tanszekre/oktatasi dekenhelyetteshez es nem basszak ki a faszba
Nalunk volt egy aki faszkodott es nekunk panaszkodtak hallgatok, joban vagyunk a dekanhelyettessel elmondtuk neki, az beszelt a tanarral afaik ebben a felevben mar egy kistunder volt mert feltette a segget

/e az editre
Elsoskent minden targyadat fel kell tudnod venned minimum valahova, ha nincs eleg hely nyitva az elsosoknek akkor meg az egyetem full retardalt
Szoval ott nem lehet problema csak onnantol hogy valaki csuszik valamivel onhibajabol (nehany esetet eltekintve mint hogy pld fel evig korhazban vagy)

Na megyek safarira szal valszeg majd delutan valaszolok ha irsz meg

This post was edited by cowding on Jan 30 2017 07:25pm
Member
Jan 30 2017 07:24pm
Quote (cowding @ 31 Jan 2017 03:22)
Majd otthon elolvasom a tvszeteket mert ez igy biztos szabalyzat ellenes (mar az hogy gyakjegyes targybol nem javithatsz a 2 zh utan, azzal a kivetellel hogy ha zh minimumos a targy akkor kell x szazalek de utana akkor is mehetsz vizsgazni)
Az a feketepontos letezik gyakjegyes targynal ha a tantargyi utmutatoban irva van, elleneben szabalyellenes
Amit meg irsz hogy ossze vissza dobalnak be es nem te veszed fel akkor meg igazabol targytalan az egesz, ha nem igy lenne akkor lenne ez erdekes

Egyebkent ez a tanar problema tipikusan annak hangzik hogy o csinal valamit ami lehet hogy full szabalyellenes csak a hallgato meg ul mint hal a szatyorban mert fel felszolalni/mar megbuktam mindegy felveszem mashoz es nem jut el konkret panasz a tanszekre/oktatasi dekenhelyetteshez es nem basszak ki a faszba
Nalunk volt egy aki faszkodott es nekunk panaszkodtak hallgatok, joban vagyunk a dekanhelyettessel elmondtuk neki, az beszelt a tanarral afaik ebben a felevben mar egy kistunder volt mert feltette a segget

olvasd el az egesz postot
igazabol az egesz targytalan, csak eldurrant hat ütőér az agyamban, hogy még prioritása legyen az elsősöknek tárgyfelvételnél (mondjuk most 2. félévre), hogy jól beteljen az egyetlen értelmes kurzus, na az még hiányozna
Member
Jan 30 2017 07:26pm
Quote (cowding @ 31 Jan 2017 03:22)

/e az editre
Elsoskent minden targyadat fel kell tudnod venned minimum valahova, ha nincs eleg hely nyitva az elsosoknek akkor meg az egyetem full retardalt
Szoval ott nem lehet problema csak onnantol hogy valaki csuszik valamivel onhibajabol (nehany esetet eltekintve mint hogy pld fel evig korhazban vagy)

felvenni biztos feltudja mindenki, csak nem mindegy, hogy melyik tanárhoz :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Member
Gold: 3,747.73
Jan 31 2017 07:07am
Quote (Cpt_Ghost @ Jan 31 2017 02:26am)
felvenni biztos feltudja mindenki, csak nem mindegy, hogy melyik tanárhoz :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Irigylem a problémáidat, nekem csomó ilyen tanárom van akik szeretnek szopatni, de nincs az esetek 90%ban nincs választási lehetőség, vagy nála tanulod vagy nála

Amikor az eltén voltam akkor nekünk is felvették a tárgyakat, corvinuson viszont nem
Én patrikkal értek egyet, ha elbuktad a tárgyat szopás, ne neked legyen már prioritásod, ha van 100 hely 50-50be és a jó tanárra veszik fel az elsősök (és miért tennék hiszen nem ismerik őket amúgy ahogy te se ismerted amikor elsős voltál) akkor szopás.
Lehet sírni, hogy a tanár így vagy tanár úgy, nekem is szokásom, de aztán belegondolok, hogy van olyan szaktársam nem is kevés akinek meglett a tárgy szal azért mégse annyira lehetetlen
Member
Jan 31 2017 08:17am
jo azert amikor egy nemzetkozi kapcsolatok szakrol oktatnak ki, hogy irigylik a problemaimat
no offense vis, de azert ezt te sem gondoltad komolyan
Member
Gold: 710.00
Jan 31 2017 08:26am
Quote (Cpt_Ghost @ 31 Jan 2017 16:17)
jo azert amikor egy nemzetkozi kapcsolatok szakrol oktatnak ki, hogy irigylik a problemaimat
no offense vis, de azert ezt te sem gondoltad komolyan

most egy latin tantárgyrol volt szo
annál haszontalanabb dolgot talán még vismajor sem tanul
Member
Jan 31 2017 08:28am
Quote (sylke @ 31 Jan 2017 16:26)
most egy latin tantárgyrol volt szo
annál haszontalanabb dolgot talán még vismajor sem tanul

sajnos a hasznosság itt nem kapcsolódik a nehézségi szinthez

This post was edited by Cpt_Ghost on Jan 31 2017 08:28am
Go Back To Magyar Topic List