Quote (vtibor @ 17 May 2017 10:59)
farmolj kicsit t1-en szerintem.
En ott utottem ki csomo set meg legendary itemet ami utan magasabb fokozaton nem is neztem mik a feladatok (nem tudtam hogy van ilyen ingyen szett :) ) csak riftet meg bountyt toltam.
Tulkepp zunimassat majdhogynem ugy kaptam meg hogy arachy meg helltooth fullos volt 1-1 hianyzott csak. Sot ha van mar zuni itemed es keves hianyzik meg a kanai cube is beadhatja set converttel. Azzal meg mar lofasz a t4-en barmi
Jade harvester setrol mik a velemenyek? Videot neztem hogy ezzel a soul harvest skillel gyilkolnak mint allat vele, pedig en eddig csak buffra hasznaltam. Nem sok annak a cdje? Vagy attack speedet kell novelni hogy 2 soul harvest kozott fossam a hauntot?
szamok alapjan nagyon durvanak tunt, megvolt a full set, hauntoltam osszevissza, aztan soulharvesttol felhps lett az a mob, amit 1 firebat clickkel megoltem.
nemtudom mit rontottam el igazabol, aoeja is a nullaval volt egyenlo, pedig felpakoltam mindenfajta hauntos szart
wizard mar nem lehet perma archonban? mintha regen lett volna valami, ami 1sec/killel novelte a duration