Amugy lehet en szocializalodtam rosszul, de easten ilyen iratlan "szabaly" volt hogy
rushnal:
a rusholoe a drop, en csak tpn mentem le amig meg van a q es kesz
cs-nel szintugy tisztes tavolbol licselt az ember
(olyan sose volt hgogy otthagyjon valamit az ember ami ertekes mert az akkori maphackek minden lofaszt mutattak)
br-nel meg a telezoe volt a drop, ha a ket-harom legmagasabb kari kozott nem volt az aki telezett, akkor a dropot a kovetkezo gameben act5ben kidobtak unidban
(mondjuk hcban public igazabol csak a botos jatekok voltak, ahol ugye ez mindegy volt mert a bot kilepett baal elott ha jol emlekszem)
amiben meg en mentem ott vagy az eastes magyar brigad volt ahol tok mindegy mi esett nem volt ez a grabbelgetes, meg 1-2 magyar kontakton keresztul a pk brigadok baalrunjai ahol sose basztak at ilyennel mert nem volt ra szukseguk, csak az xp kellett nekik
Igy nekem ez amit joey mondott alap, de lehet tok maskepp allnek hozza ha mindig idegenekkel mentem volna.
Amikor meg en rusholtam, bar ebben kicsi a tapasztalatom nem nagyuzemben csinaltam es sosem jo idoben, akkor hagytak a dropot ugyanigy altalaban en akartam jofejkedni hogy ha esett shako stb akkor oda adtam annak akit rantottam eppen. Igaz akkor nem is 600 fgk voltak a shakok hanem 20-30-40 korul fasztudja mar. Jobb erzes volt hogy ricisen le akarnak szopni minthogy tradelgessem.
Ebben szerintem iylen teljes kozmegegyezes sosem lesz, nagyban fugg attol ki mit szokott meg illetve hogy melyik mentalitas all kozelebb hozza. Rushnal kurvara nem erdekelt mi esik nekem az volt a lenyeg kicsi karikent hogy eljussak X pontra vagy X szintre es tudjam veretni.