d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Csajozós Történetek Topic
Prev1221222223224225532Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 5,390.00
May 8 2016 03:49pm
Quote (Jancsipapa @ May 8 2016 10:47pm)
még ilyen 13-14 évesen volt egy fejlett évfolyamtársam, akinek bejöttek a fekete hajú srácok, természetesen ezt sűrűn el is mondta nekem
igazából ilyen nagyszájú, egyszerű csaj volt
volt is valami failkodásom, mert elhívott magához valamit tanulni, aztán mondta, hogy masszírozzam meg meg hogy ő is engem, mondtam rá, hogy oké
amikor én masszíroztam, akkor az ágyon fekve kikapcsolta a melltartóját, hogy majd úgy egyszerűbb lesz nekem
amikor meg ült fel, akkor meg véletlen kilógott mindene egy kicsit
én meg természetesen mondtam, hogy akkor oké, én megyek (bétaság is, meg igazából nem is gondoltam, hogy kéne bármit is csinálni)
fast forward mostanáig
a hét elején láttam az utcán biciklizni, én autóval voltam, nem voltam benne biztos, hogy megismert
gyerek hátul
pár dolgot hallottam róla, hogy táncoslány (és elvileg annál is több) volt külföldön évekig
nemrég bejelölt
tetovált szemöldök, de akkora és olyan, mintha egy szögmérőt raktál volna a szemére és azt húztad volna körbe
n+1 tetoválás, ilyen wat kategóriások
az akkori bögyök nem tűntek el, de a gravitáció működik
pár éves gyereke van
single
napi 4 képmegosztás, amiből 3 alig rejtetten arról szól, hogy ő mennyire egyedül van és hogy mennyire kéne neki kan

http://vignette2.wikia.nocookie.net/glee/images/4/4f/Cas-shake-head.gif

igy aztan banhatod, hogy akkor nem kurtad meg
Member
Gold: 206.00
May 8 2016 03:49pm
Quote (jarabekg @ May 8 2016 11:49pm)
igy aztan banhatod, hogy akkor nem kurtad meg

nem bántam meg semmit azóta se :D
Member
Gold: 2,751.03
May 8 2016 03:50pm
Quote (jarabekg @ May 8 2016 11:20pm)
most ezt tenyleg nem ertem

20 sorban leirta, hogy egy eskuvon beszelgetett egy novel akinek van baratja, mindezt 30 evesen

kriccxtijan storyjaiban legalabb haromszor lehuzzak megverik kiraboljak leitatjak elteved, majd a vegen elmegy kurvazni, hogy aztan jol megszakertse mi kell a nonek minden szituacioban

de ez?

foleg kep nelkul

ebben a legjobb, hogy semmit nem csinált kb, csak leszopatott egy kurvát, és már mindent megszakért japánról meg a nőkről
best
Member
Gold: 5,390.00
May 8 2016 03:50pm
Quote (Jancsipapa @ May 8 2016 10:49pm)
nem bántam meg semmit azóta se :D

jobb is volt hazamenni, beleverni a markodba, aztan beetorolni a matyohimzeses kisteritobe, majd a tukor elott motyogni, hogy jaj de akarta, hogy megkurjam
Member
Gold: 206.00
May 8 2016 03:52pm
Quote (jarabekg @ May 8 2016 11:50pm)
jobb is volt hazamenni, beleverni a markodba, aztan beetorolni a matyohimzeses kisteritobe, majd a tukor elott motyogni, hogy jaj de akarta, hogy megkurjam

hetedik-nyolcadik osztályosként ez marhára nem érdekelt
Member
Gold: 299,355.65
Trader: Trusted
May 8 2016 03:52pm
Quote (TrollBoss @ 5 May 2016 01:04)
balu progresselhetne

Nincs most semmi izgi
Meg mindig kavargatok a 31 eves tanarnovel, kozben van egy arab csaj akit fuzok de sok remeny nincs

Jovo honapban meg megyek haza, mar be is izzitottam a tindert, eddig 2/3 csaj mar tuti van akivel talakozni fogok, koztuk egy gyonyoru Belga Erasmusos kis szoke, egyem a szivet de cuki
Member
Gold: 4,747.73
May 8 2016 04:02pm
Én 13-14 éves lehettem amikor zsombón laktam szeged mellett és minden reggel bebuszoztam suliba szegedre
Egyszer egy nálam ~~ 1 évvel öregebb csaj megszólított hogy mit olvasok
utána mindig végig beszéltük az utat ha találkoztuk oda is vissza is, magához is meghivott egyszer megmutatta a festményeit
ez kb 1 évig tartott és fülig szerelmes voltam belé
sose mondtam el neki
elköltöztem
full béta

most megpróbáltam megkeresni de fail :(

This post was edited by Vismajor on May 8 2016 04:15pm
Member
Gold: 33,265.80
May 8 2016 04:02pm
Quote (Jancsipapa @ 8 May 2016 22:47)
még ilyen 13-14 évesen volt egy fejlett évfolyamtársam, akinek bejöttek a fekete hajú srácok, természetesen ezt sűrűn el is mondta nekem
volt is valami failkodásom, mert elhívott magához valamit tanulni, aztán mondta, hogy masszírozzam meg meg hogy ő is engem, mondtam rá, hogy oké
amikor én masszíroztam, akkor az ágyon fekve kikapcsolta a melltartóját, hogy majd úgy egyszerűbb lesz nekem
én meg természetesen mondtam, hogy akkor oké, én megyek (bétaság is, meg igazából nem is gondoltam, hogy kéne bármit is csinálni)
fast forward mostanáig
a hét elején láttam az utcán biciklizni, én autóval voltam, nem voltam benne biztos, hogy megismert
gyerek hátul
pár dolgot hallottam róla, hogy táncoslány (és elvileg annál is több) volt külföldön évekig
nemrég bejelölt
tetovált szemöldök, de akkora és olyan, mintha egy szögmérőt raktál volna a szemére és azt húztad volna körbe
pár éves gyereke van
single
napi 4 képmegosztás, amiből 3 alig rejtetten arról szól, hogy ő mennyire egyedül van és hogy mennyire kéne neki kan

bullet dodged

well played
Member
Gold: 22,413.07
May 8 2016 04:25pm
Quote (Jancsipapa @ May 8 2016 10:47pm)
fast forward mostanáig
gyerek hátul
nemrég bejelölt

pár éves gyereke van
single

:DDDDDDDDDD
Member
Gold: 1,630.69
May 8 2016 04:32pm
Quote (jarabekg @ May 8 2016 10:20pm)
most ezt tenyleg nem ertem

20 sorban leirta, hogy egy eskuvon beszelgetett egy novel akinek van baratja, mindezt 30 evesen

kriccxtijan storyjaiban legalabb haromszor lehuzzak megverik kiraboljak leitatjak elteved, majd a vegen elmegy kurvazni, hogy aztan jol megszakertse mi kell a nonek minden szituacioban

de ez?

foleg kep nelkul

Par eve en is ilyenekröl irkaltam hogy leszolitott egy csaj a vonaton es ugy tettem mint ha nem hallanam

Kezdetnek jo ez, irta is karcsi hogy ezer eve nem csinalt ilyesmit

2 evet adok neki es lenyulja a nödet :^)
Go Back To Magyar Topic List
Prev1221222223224225532Next
Add Reply New Topic New Poll