Quote (Ghostmasterq @ Nov 20 2012 07:02pm)
nem úgy értve könnyű megtanulni.
Tegyük fel, letöltöd, játszol 10-et, aztán már vágod mit kell csinálni. Aztán szólsz haverodnak, hogy gyere má játszani, ők is mennek, ők is szolnak stb. Ezért játszák azt millióan, ezért van ben
Pár éve játszottam vele, kipróbáltam jópár hőst, mert azt hiszem úgy van hogy hetente adnak ingyeneset. Na, szóval játszottam, és kb. minden hős ugyan arról szólt. Ezt térben sebez ennyit, az meg megváltoztatja az autoattackodat, ez tud blinkelni, stb.
wut man O.o tök változatos karakterek vannak, rengeteg érdekes van közüllük
Quote (meatyowllegs @ Nov 20 2012 07:02pm)
nem azt mondta hogy ezért szar, hanem ezért tolják ennyien -.- pedig még csak ez sem igaz szerintem, egyszerűen azárt játszák ilyen sok, mert casual barát az egész na meg f2p ofc
és az miért baj ha sokan játszanak vele, több emberből több tehetséges lehet, és a top playerek szinvonala nő, a low playerek szinvonala csökken( de ugye ez senkit nemkell h zavarjon innen)
Quote (ecneB @ Nov 20 2012 07:04pm)
ez inkabb olyan dolog, hogy hasznalom a samsungom, hozza nem nyulnek veletlenul se egy apples cucchoz. tudom, hogy a samsungom jobb, tobb mindent tudok vele csinalni
a baj csak az, hogy a lol meg csak nem is szep :s legalabb az apple termekei kineznek vhogy
első értelmes érvelés. nem tetszik a grafika. nekem sem jön be annyira a dota 2 de nemrossz, a hon grafikája meg nevetséges
This post was edited by anyd on Nov 20 2012 12:06pm