Quote (Anarkin @ 27 Jan 2015 23:03)
tehát mondhatjuk, hogy csak egy papírt akarsz szerezni?
van 25GB válogatott pdf-em, ilyenekből többet meg lehet tanulni, ha valakit konkrét dolgok érdekelnek
amúgy én is nézegettem MSc-t, de nem tudom hogy tudnám bezsúfolni mégegyszer az estit az életembe, így hogy nem vagyok mán contractor :c
kb oda jutottam, hogy
>
BME VIK villany MSc nappali <- nem akarok nappalira járni, pénzt akarok keresni
>
Kandó MSc <- elégedetlen vagyok a színvonallal, és nem is érdekel a dolog, csak fokozat miatt mennék
>NIK mérnökinfo <- esélyes, hogy elkezdem most estin és majd inkább itt MSc-zem, ez az ahová a szívem húz [kb 60 kreditet el is tudnék fogadtatni és olyanok hogy szakmait nem érintenek (szabválok, gazdasági, jog, társadalomtudományos, erősen villanyos tárgyak)]
>ELTE proginfo <- szeretem a matekot, azt amivel a mérnökinfo több (fizika, digit, beágy...stb azt már tudom úgyis a villamosmérnökiről), csak aggódom, hogy nagyon öncélú a tananyaguk... De ajánlották a munkahelyen, hogy itt tényleg megtanítják, amit csak tudni lehet a szoftverrendszerekről.
Az eltéről te tudnál nyilatkozni. Én értem, hogy erős iskola, meg neve is van. Azt is látom, hogy tényleg megtanítanak gondolkodni, de nem öncélú egy kicsit az egész?

Btw papírt és tudást is szeretnék, és szoftverirányba mozdulni. Fel akarok hagyni a hw-es résszel.