Quote (Smat @ Jun 25 2011 11:07pm)
Ofc először én is kirakok vmi alap sort, amivel lesz 700 körüli apm, de utána szépen cserélgetem lefele, és a végén már azon kapom magam hogy 1400-1500 abival nyomom a q-e-r combot.
Mi a faszt akarsz 3 archangel staffal? 1. nem lesz 1500 apd 2. te ket utes leszel barkinek hanem egy
Quote (Smat @ Jun 25 2011 04:54pm)
Nem, ezt imo rosszul látod. Az ultija nem arra van hogy beugorj 5 közé, meghalj és utána csodálkozz hogy miért is haltál meg. Minden kill után amit ultival csinálsz, lejön a cd. Ugyan ez a baj a kassadin playerekkel is. Azthiszik, mert van 1 RoAjuk, beugorhatnak 5 közé és rajolhatnak. Utána meg csodálkoznak hogy meghaltak, pedig ők a kassadinok.. Jó ofc vannak olyan helyzetek amikor bekell ugrani és ütni vágni a gombokat, de nem mindig.
Also kassadinról jut eszembe:
1300 aps kassadint csináltam, és vesztettünk... 22/7 körül voltam, fossá feedeltek az elején, és ellopták a pentámat.............................
Es azt elmondod mivel is akarsz killt szerezni ha nem ultival? Ki mondta ,hogy 5 koze ugorj be egyedul, de a rylais a lassitas miatt nagyon jo ultival es sokat szamit az az 500 hp
Quote (zsansaccount @ Jun 25 2011 08:53pm)
dunno, nem tudom, h annak, aki 50-et leavelt (és még nem volt 30as sem asszem, de hedgehog is látta, asszem vele gameltem, talán ő emlékszik...)
+máté azt mondta, h volt 15 skinje. de lehet, h csak egy kis túlkapás, vagy vkinek felbaszta az agyát

Nem nezik a skineket meg semmit mivel mostansag tribunal alapjan bannolnak ott meg 90% csak punishra nyomja mindet mert azt hiszi kap valami bonuszt
Quote (cowding @ Jun 25 2011 04:38pm)
600 ap + madred simán jóban vannak egymással
előző game 15/4 lett, mivel 1 evés (2 sec cd) a fél hp-mat tölti amig 600 +245 vagy mennyi 800 körül eszik..
2 sec cd nem lehet hungering strikal, 600 ap + madreds, megis milyen itemekkel? Van egy skilled ami scalel apval nem sebez tul sokat max 1v1 be er valamit mert sokat tolt vissza ha ezt osszevetedmondjuk egy annival single target skill, aoe skill, aoe ulti aminek ap alapjan no a dmg per sec, mind scalel apval, melyik a hasznosabb? ha nincs madreds ultid se er semmit supressen kivul.
This post was edited by championmath on Jun 25 2011 05:36pm