d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3
Prev1221722182219222022212299Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 6,352.66
May 13 2017 09:25am
Quote (MarcusD @ 13 May 2017 16:37)
overwatchot, hearthstonet és heroes of the stormot "ingyen" updatelik. nyilván kapnak érte pénzt végül, de én egy szaros forintot nem fizettem értük (a játék költségén kívül overwatchnál obv), és szerintem sokan vannak így.
dota 2 és cs:go is folyamatosan updatelik, és ugyanannyi update jön annak aki semmit nem fizet, és annak is aki havi 200 dollárt költ skinekre
és ha már itt tartunk, a league of legends is. warframe.
ezek közül egyik sem strictly pay2win (hs/league/warframere rá lehet mondani)

majdnem minden normális online játék így működik (néhány MMOn kívül). az hogy a diablo 3at nem tudták belerakni egy ilyen systembe, az ő kibaszott bajuk. mondjuk már nem is sikerülne mert maga a játék egy kalap szar. de mondjuk megpróbálhatnák hogy először _ingyen_ kiadnak kurva sok contentet amitől jó lesz a játék (mint ahogy számtalan indie developer elkezdte - riot, GGG), és utána beleraknak egy lehetőséget hogy vásárolj digitális dolgokat a játékban pénzért, amit ki fognak használni az emberek ha élvezik a játékot.

ha igy nezed , d3t is updatelik. van hozza patcheles, bugfix etc.
de nem fognak addolni 6. actet, se meg +3 classt, csak expansion kereteben
csbe se tudsz uj mapokra menni, csak ha veszel uj packot (meg akkoris ha filleres, de venned kell)
Member
Gold: 21,598.00
May 13 2017 09:44am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 13 May 2017 15:25)
ha igy nezed , d3t is updatelik. van hozza patcheles, bugfix etc.
de nem fognak addolni 6. actet, se meg +3 classt, csak expansion kereteben
csbe se tudsz uj mapokra menni, csak ha veszel uj packot (meg akkoris ha filleres, de venned kell)

ezért adják ki a necromancert 10 dollárért (vagy faszomse tudja mennyiért)? amellé pedig nem tudom hány season óta kb. balance patchek sincsenek?
ha tényleg az lenne a céljuk hogy játszhatóbb legyen a játék, kiadnák a necromancert ingyen, és mellé még javítanának a dolgokon amiket mondtam. az ilyen dolgok h nincs trade meg full RNG based az endgame gear az még oké, az embereknek tetszhet, de hogy nincs más endgame mint a grift és a content/balance patchek szintje a nullán van, az elég gáz. de nem ez a céljuk, a necromancer egy utolsó attempt a maradék 8 devtől hogy még kicsikarják az emberekből azt az utolsó kis pénzt is, mielőtt áthelyezik őket más gamehez.

én tudom értékelni hogy contrarianként véded a játékot és legalább valami discussiont is hoz a topikba, de a diablo semmivel nem tartozik neked, és kb. olyan mintha a bigmacet hasonlítanád valami top étteremből való kajához és mondanád hogy "dehát ettől is tök jóllaksz, meg az íze is kb. ugyanolyan"

amúgy csben végtelen mennyiségű mapon tudsz menni, ott a workshop, ha pedig nincsenek barátaid akkor server finder. azért fizetsz hogy matchmakingben tudjál vele menni.
Member
May 13 2017 09:52am
Quote (MarcusD @ 13 May 2017 17:44)
ezért adják ki a necromancert 10 dollárért (vagy faszomse tudja mennyiért)? amellé pedig nem tudom hány season óta kb. balance patchek sincsenek?
ha tényleg az lenne a céljuk hogy játszhatóbb legyen a játék, kiadnák a necromancert ingyen, és mellé még javítanának a dolgokon amiket mondtam. az ilyen dolgok h nincs trade meg full RNG based az endgame gear az még oké, az embereknek tetszhet, de hogy nincs más endgame mint a grift és a content/balance patchek szintje a nullán van, az elég gáz. de nem ez a céljuk, a necromancer egy utolsó attempt a maradék 8 devtől hogy még kicsikarják az emberekből azt az utolsó kis pénzt is, mielőtt áthelyezik őket más gamehez.

én tudom értékelni hogy contrarianként véded a játékot és legalább valami discussiont is hoz a topikba, de a diablo semmivel nem tartozik neked, és kb. olyan mintha a bigmacet hasonlítanád valami top étteremből való kajához és mondanád hogy "dehát ettől is tök jóllaksz, meg az íze is kb. ugyanolyan"

amúgy csben végtelen mennyiségű mapon tudsz menni, ott a workshop, ha pedig nincsenek barátaid akkor server finder. azért fizetsz hogy matchmakingben tudjál vele menni.

nem vedem en, csak 'uj' jatekoskent nem ertem a nagy utalatot, meg hogy ne vedd meg stb.
megvenni sztem teljesen jo, lehet 1hetig, lehet 2-3ig lekot. es ha minden season elejen bele fogok nezni, akkor megjobb.
uj jatekosnak teljesen jo vetel sztem.

cst nem tudtam, hogy akarmilyen szarsag nelkul is 'tied' a map,csak mm nem megy.
Member
Gold: 200.00
May 13 2017 09:57am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ May 13 2017 03:52pm)
es ha minden season elejen bele fogok nezni

nem fogsz

Member
Gold: 0.00
May 13 2017 10:16am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ May 13 2017 04:52pm)
nem vedem en, csak 'uj' jatekoskent nem ertem a nagy utalatot, meg hogy ne vedd meg stb.
megvenni sztem teljesen jo, lehet 1hetig, lehet 2-3ig lekot. es ha minden season elejen bele fogok nezni, akkor megjobb.
uj jatekosnak teljesen jo vetel sztem.

cst nem tudtam, hogy akarmilyen szarsag nelkul is 'tied' a map,csak mm nem megy.

ez olyan mintha naponta megnéznéd a jóbarátok első 5 részét de nem néznéd tovább

ehhez tudom a játékot is hasonlítani
Member
Gold: 25,465.35
May 13 2017 03:30pm
Ez a wormwood staff kanaiba rakva egy permanens locust swarmot idez a zold karikaban amit rajzol?
Ill. A firebirds buildnel a sebzesnoveles csak akkor hat ha haunttal es locusttal IS fertozott a monc vagybeleg ha csak az egyik hat?
Nem teljesen vilagos van ahol ezt van ahol azt olvastam
Member
May 13 2017 11:29pm
Quote (vtibor @ 13 May 2017 23:30)
Ez a wormwood staff kanaiba rakva egy permanens locust swarmot idez a zold karikaban amit rajzol?
Ill. A firebirds buildnel a sebzesnoveles csak akkor hat ha haunttal es locusttal IS fertozott a monc vagybeleg ha csak az egyik hat?
Nem teljesen vilagos van ahol ezt van ahol azt olvastam

http://www.diablofans.com/builds/82941-arachyr-firebats-solo-group-gr90-100

belten levo dmghez eleg az egyik, en valszeg ezt a buildet zuzom.
csak kene a 2 staff :D
Member
Gold: 25,465.35
May 13 2017 11:37pm
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 14 May 2017 07:29)
http://www.diablofans.com/builds/82941-arachyr-firebats-solo-group-gr90-100

belten levo dmghez eleg az egyik, en valszeg ezt a buildet zuzom.
csak kene a 2 staff :D

Erdrkes pont amik neked kellenek azokaz mar dobalom el annyi esett mig azt a kurva ovet mrg nem is lattam egyszerse. Pedig mar napok ota csak ovet veszek kadalatol es csak azokat upgradelem... :)
Member
May 13 2017 11:49pm
Quote (vtibor @ 14 May 2017 07:37)
Erdrkes pont amik neked kellenek azokaz mar dobalom el annyi esett mig azt a kurva ovet mrg nem is lattam egyszerse. Pedig mar napok ota csak ovet veszek kadalatol es csak azokat upgradelem... :)

hat igen, ez igy megy. minden uniqueot el kene pakolasznom kb, sose lehet tudni mire mikor van szuksegem
Member
Gold: 0.00
May 14 2017 04:29am
jól értem, hogy a normal riftet nyugodtan végigfuthatom normalon is a kulcsért,
a greater rift az a játék nehézségétől függetlenül más nehézségű lesz?
Go Back To Magyar Topic List
Prev1221722182219222022212299Next
Add Reply New Topic New Poll