Quote (bazdmegmarnemtudom @ 13 May 2017 15:25)
ha igy nezed , d3t is updatelik. van hozza patcheles, bugfix etc.
de nem fognak addolni 6. actet, se meg +3 classt, csak expansion kereteben
csbe se tudsz uj mapokra menni, csak ha veszel uj packot (meg akkoris ha filleres, de venned kell)
ezért adják ki a necromancert 10 dollárért (vagy faszomse tudja mennyiért)? amellé pedig nem tudom hány season óta kb. balance patchek sincsenek?
ha tényleg az lenne a céljuk hogy játszhatóbb legyen a játék, kiadnák a necromancert ingyen, és mellé még javítanának a dolgokon amiket mondtam. az ilyen dolgok h nincs trade meg full RNG based az endgame gear az még oké, az embereknek tetszhet, de hogy nincs más endgame mint a grift és a content/balance patchek szintje a nullán van, az elég gáz. de nem ez a céljuk, a necromancer egy utolsó attempt a maradék 8 devtől hogy még kicsikarják az emberekből azt az utolsó kis pénzt is, mielőtt áthelyezik őket más gamehez.
én tudom értékelni hogy contrarianként véded a játékot és legalább valami discussiont is hoz a topikba, de a diablo semmivel nem tartozik neked, és kb. olyan mintha a bigmacet hasonlítanád valami top étteremből való kajához és mondanád hogy "dehát ettől is tök jóllaksz, meg az íze is kb. ugyanolyan"
amúgy csben végtelen mennyiségű mapon tudsz menni, ott a workshop, ha pedig nincsenek barátaid akkor server finder. azért fizetsz hogy matchmakingben tudjál vele menni.